99

Анонимен

преди 3 години

Таван 3 хиляди на играч и това е. Докато се стабилизира клуба. От 15 години на Герена бяха безобразия, трошене на пари, (пране) безогледно и безрезултатно. Срамота е да се иска помощ от феновете, след толкова потрошени безплодно милиони. Направо е гнусно и обидно да се иска помощ от феновете.

98

Анонимен

преди 3 години

абе Наско стига слуша жена си. На ЦСКА какво е помогнал Баце. Навря ги в *** ....с. Аде стига рев. Локо Сф ви чака. Нали се кефехте на фалута на червените.

97

Radi

преди 3 години

Кораба е почти потънал те му слагат капитан .....

96

4epa

преди 3 години

С ЕДНА ДУМА УПРАВЛЯВАН ПО КОМУНИСТИ4ЕСКИ- ФАЛИТ !!!!!!!!!!!!!!!!

95

levskar

преди 3 години

Nasko, mnogo ste trebva da se borich za da napravich LEVSKI bez dalgove i otbor , koto da palni stadiona. mnogo korupzia i cmeni na treniori , direktori i igrachi. pari nema deistvai. samo levski.

94

Анонимен

преди 3 години

Скрий се бе сирак.Ревеш повече и от Папаза.Само пари имаш в главата.Искате на последно място да взимате пари все едно сте шампиони.

93

Gogo

преди 3 години

Аз да попитам защо не съберете пари за някаква полезна кауза, а искате за това да си плащате не реалните заплати. Хора не плащайте за таки кауза... има спонсори който си перат парите и ако искат те да плащат. Футбола отдавна не е спорт а мръсен бизнес

92

Анонимен

преди 3 години

Сираков, Какво ви е виновен Борисов че не можете дори да тичате и гоните топката деветдесет минути без да спирате? Повечето от вас нямат дори средно образование а получавате по една шапка пари всеки месец? А стига ви толкова! Кажи на твоя приятел комарджия Папазов да спре да плаче като девица за курабийка и да си плати глобите, па ще видим!

91

дедко

преди 3 години

До Левски 106Я... кажи кой беше отбора на пощите и милицията преди 1989-та (или не си бил роден), я пак кажи кой ви подари стадиона (нещо.. наеми да плащате?!) и не само за Герена, а стадион Раковски?! Знаеш ли какво се намира там - психото на полицията. Та... хайде не говори глупости - отбора на всички власти (особено на полицията).

90

дедко

преди 3 години

Стига ревал бре, стадион ви подариха, галениците на всички власти! Отбора на "родната" полиция!

89

Анонимен

преди 3 години

До Левски 106Вярното е обратното. Винаги се прекланя пред властта, слуга на всяка власт, отбора на властта.

88

Левски 106

преди 3 години

НИКОГА НЕ СЕ ПРЕКЛАНЯ ПРЕД ВЛАСТТА ОПОЗИЦИЯ НА ВСЯКА ВЛАСТ ОТБОРА НА НАРОДА.

87

Анонимен

преди 3 години

И какво му е голямото на клуб без спонсор. Да играе с аматьори и юноши ако името му е достатъчно да ги мотивира.

86

Анонимен

преди 3 години

Сираков е богат човек и може сам да спонсорира в собствения си клуб. Има много жилища и хлебозавод, така че никой няма да му откаже кредит.Аз не съм съгласен да се дават пари на частни клубове от бюджета.

85

ТРЯБВА

преди 3 години

Наско е Прав - Трябва Борисов да даде на Левски поне 1 милиард Евро - от тези 29 .И не се шегувам - Как може Григор Димитров , Илиана Раева и Кубрат Пулев да вземат общо 100 милиона Евро от Гратовете , а Сираков и Тити Папазов да маат като Жена Без Мъж .Бойко дай на Сираков , не се стискай - нали каза че само ти решаваш на КОИ да дадеш Пари .

84

Анонимен

преди 3 години

По същество Наско призовава за връщане към аматьорския футбол от едно време, когато клубовете биваха подпомагани от държавата. Това си знае човекът, за това призовава.

83

eve1

преди 3 години

Наско Сираков е ,като клошар на който са прехвърлили фалирала фирма с милиони задължения и сега се чуди какво да прави и кой му е виновен..Аз съм против подпомагането на професионални отбори от държавата.По-добре да се подкрепят детски школи.

82

Анонимен

преди 3 години

Имам следните въпроси към Наско:1. Откъде-накъде държавата трябва да помага на един професионален футболен клуб, който е частна фирма?2. Може ли да ми посочи голям отбор, който да не е собственост на някой милиардер, а на привържениците си?

81

66

преди 3 години

Управлението не е за прости хора бивши футболисти.

80

смях

преди 3 години

Бойко, аре дори да не е цяло, дай половин чекмедже. Кво се скръндзаш.