59

ОБИЧАМЕ ТЕ ГЕШЕВ!

преди 3 години

ТИ СИ НОВОТО НАЧАЛО ЗА БЪЛГАРИЯ!БОГ С ТЕБ!/...и ние с него.../

58

Искахте

преди 3 години

Кьовеши е те на ви Кьовеши. Верно българска - със съответното поведение излъчване и говор, ама нали Бойко ви каза : не бъдете много сигурни, че искате Кьовеши точно. Обаче не - Христо Иванов тука я води па ни запознава и Бойко клекна - добре нека е Кьовеши. Сега ходят по площадите и крещят ОСТАВКА. Айде разберете се какво искате. То вие като не знаете Бойко ли трябва да знае и да ви решава вместо вас - ще речете тоталитаризъм тогава.

57

Анонимен

преди 3 години

В САЩ, когато се разследва прокурор или негови роднини се назначава извънреден прокурор за това разследване, който е юрист изцяло несвързан с прокуратурата. Открийте разликите!

56

Ей угодия

преди 3 години

няма на тоя народ. Само лъжат и заблуждават, че искат да се бори главния прокурор с олигарсите и народните изедници. Тъкмо тръгнеш да му изпълняваш желанията и се почва ОСТАВКА. Подбирал си бил. Абе чожум то в тази държава от 30 години един осъден червен олигарх няма вие искате ИЗВЕДНЪЖ всички в затвора. Аче че нали човек трябва да започне от някъде. Това да не ви е баница - режи та яж. Доказателства трябват, съд, присъда па на няколко инстанции... Искате ли да се боря или да си почивам по лесно

55

Батман

преди 3 години

Внесено искане от мин. година пък чак се разглежда ......!!!!!!!!

54

Анонимен

преди 3 години

Като е на този пост(гл.про)и е много ***..може

53

Анонимен

преди 3 години

А не пиши глупости, келешев дори не бе избран по правилата, от една година е и хората са на улицата. Партийната ви линия не може да оправи тези факти.

52

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе е така,всичко се знае в България,знаят се и кои са крадците-олигарси и бандитите,но не винаги могат да ги осъдят,защото престъпниците използват чадър и имат също свои хора по институциите,които спъват справедливостта в дъжавата ни по всякакъв начин!Гешев е добър прокурор,по-добър прокурор не е имало от много години насам.

51

Анонимен

преди 3 години

Необразованите дори не знаят с какво би трябвало да се занимава прокуратурата.Работата и е да събере доказателства които да издържат в съда. Ако не издържат се счита за провал. Е повечето до сега не са издържали. Мит е че прокурора правел нещо. Вдига пушилка като събира полицаи и дансаджии на куп, колкото необразованите да му вдигат рейтинга и да маскира кражбите на някоя калинка.

50

Анонимен

преди 3 години

До КочоТака е,обаче има и друго нещо,струва ми се,че освен търсенето на справедливост от крадливите олигарси,има мачкане на конкуренцията,с какво им пречеше БСП например,с нищо,дори половината бесепари симпатизираха на ГЕРБ,защо ги удраят непрекъснато тогава? И особено президента,срещу който те ПЪРВИ започнаха да оплюват и преследват семейството му,обкръжението му,а после се чудят,че реагира Радев така и защо народа се вдигна срещу тях,кому бе нужно това преследване на президента и други хора?

49

Анонимен

преди 3 години

Може,но след това няма да бъде прокурор

48

Кочо

преди 3 години

А и за какво да го разследват? - че подпука маса олигарси и престъпнициТочно тези които искат да го свалят са олигарси или престъпници и техни поставени лица!

47

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 43Ми значи е време, да променим системата! Досега не РАБОТИ! Ясно се вижда. Боклуче е нашата правораздавателна система! ИМА НУЖДА ОТ ПОДМЯНА!Връщане на крумовите закони!

46

Анонимен

преди 3 години

Гешев трябва да има правото да разследва, съди и екзекутира! Само тогава, ще се оправи тая ***!!!

45

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИстината е,че Гешев пречи на бандитите и крадливите олигарси,не е идеален и може понякога да допуска грешки или се поддава на влияние,като всеки нормален човек,но общо взето е добър прокурор.

44

Sichtpunkt

преди 3 години

То ако всеки прокурор, може да разследва главният, то той може да се занимава само с разследванията срещу себе си и няма да му остане време за присъщата му дейност!А и за какво да го разследват? - че подпука маса олигарси и престъпници и почна ефективна борба с битовата престъпност.Ако сме умни българи, няма да допуснем да го отстранят. Нали искахме борба с престъпността!?

43

Анонимен

преди 3 години

До До 43Е ти ако си го избирал, аз не го избрах! Моят президент е друга личност, от друга партия и на нея сме верни! Не на вас, узорпатори! Взехте с помощ на комнистите властта от цар и народ!!! УУУУ!

42

Анонимен

преди 3 години

Искам г-н Гешев ,като главен прокурор да мине тест за психическа пригодност ! Той вероятно е неадекватен за да заема този пост ,тест от независима психолаборатория....

41

До 43

преди 3 години

Изглежда, че нямаш грам мозък в Шкафчето си! Радев го избрахме за президент директно ние народа.

40

Анонимен

преди 3 години

40 йерархия има в казармата, гражданско право не знаеш какво е, раздешение на властите не знаеш какво е, презумпциите на конституцията дори нежзнаеш какво гласят. Неграмотен *** тръгнал да се прави на инквизитор по партийна линия. Ти или Гешев къде е разликата?Аа да, според теб имало йерархия и трябва да подражаваш на каскета. Мижитурка.