80

akudд

преди 3 години

БЪЛГАРИТЕ. ние сме нацията която иска ред , законност, справедливост, но ни е страх от електронното правителство , защото няма да можем да крадем

79

Анонимен

преди 3 години

Ама вижте беквокалите на Фигуранта, които му организират протеста - "Отровната трио" Куку, Пипи и Ян Бибиян - нищо не правещи креатури, копие на Славков, чието мото на живот бе: Мене не ме търсете за работа !Ами вижте протестиращите - млади, сити, добре ситуирани хора, потомци на най-задоволената и пред и сега номенклатура, чиито аргументи са някакви общи гумени искания от сорта: "нищо не е добре", "искаме нормална държава", "омръзнаха ни тия", в същност протеста им е за Парите от фотошопа.

78

Страхливец Радев

преди 3 години

Къде се скри вече 10 дни Метежникът-Фигурант Радев ? Май го е Страх и се е скрил като мишок както по време на карантината !

77

Анонимен

преди 3 години

През последните две седмици "протестиращи" няма. Има една шепа платени циркаджии и гюрултаджии, плюс неколкостотин сеирджии.Протести имаше в началото на 1990 и 1997 г.

76

Все едно

преди 3 години

Лудите в психиатрията да обсъждат и свалят директора на лудницата!

75

Анонимен

преди 3 години

Абе интересно, защо не чухме от протестиращите да скандират, че Управляващите им провалят "европейското бъдище" както се изрази Фигуранта, когато вдигна юмрук и ги нарече борци за " "свобода" ?Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант

74

сминдух енд чесън

преди 3 години

Наличието на повече от четиристотин болници,повечето имат една единствена функция , а тя е да дърпат ресурс от НЗОК правилно ли е?Грижата за зависимостите на нацията от страна на политиците е повече от лицемерна.

73

Анонимен

преди 3 години

ОП като цяло са воденичен камък за всяка власт.Партиите там поощряват глупостта и простотията и закопаха европейската визия на ГЕРБ.

72

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ трябва да търси нов коалиционен партньор.ВМРО доказа своята изключителна некомпетентност.Милен Михов е позор за всяка партия той в парламента.Един негодник изхвърлен от ВТУ позорно е в парламента.

71

Анонимен

преди 3 години

Несериозни са мотивите на Фигуранта и Зайчарника му за този протест.Мутрите не са от вчера, а най-малко от преди 30 години.И точно когато ГЕРБ предприе гоненето им вън, Радев, Зайчарника му и червената Мафия скочиха и срещу Прокуратурата и ГЕРБ, защото било избирателно !!!Нека тогава да отговорят на въпроса: Какъв е проблема, щом са за "Мутрите вън", ако са чисти ?Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант

70

Анонимен

преди 3 години

Чуваме ви, чуваме ви....Оставаме..е...е !

69

Анонимен

преди 3 години

Хр. Иванов дето прие софтуера за подреждане на дела ,та делата на Божков да се гледат от определени не случайно съдии. И иска ограничаване на правата на гл. Прокурор , точно както иска дубаеца. Как са се сдружили Радев, Хр. Иванов, дубаеца, бабекян, водещ Ог. Стефанов.

68

Филип Фратев

преди 3 години

Долу Бойко!Дайте ми пари от 29-те млд. ? за молекулата ми за Ковид-19 иначе я продавам на американците!!!Чу ли Бойко!!!Зиг - Хайл...

67

Анонимен

преди 3 години

15-20 човека ще затварят кръстовища, докога ще ги търпи полицията. И тия тъпани хората не могат да спят. Няма ли вече да се вземат мерки. Някои работят за разлика от тия безработни наркомани. Видяхте ги как изглеждат по тв.

66

Анонимен

преди 3 години

Тревожното е, че Радев смята, че хулиганите от метро то юзразявали позиция.

65

Странджата

преди 3 години

Прости Господи младите "протестиращи" *** чета те си мислят че са на футболен мач!

64

Анонимен

преди 3 години

Тия л.у.м.п.е.н.и. и терористи докога ще ги търпи държавата. Наркоманчета без работа и платените на дубаеца. Бой по тях до дупка. И вижте водачите им Божков, Манолова, Дончева, Лупи, Ог. Стефанов, бабекян, царските крадци. Това ли ще е промяната.

63

se

преди 3 години

Може ли глухонеми да чуват? Като гледам действията им даже и не разбират какво казват хората.Единствено се събуждат като чуят звъненето на 29 милиарда през следващите 7 години. Това са новите ,,партийни номенклатурчици" които вкупом на избори отиват да гласуват.Нищо не се е променило в България.Една партия граби и си разпределя парсата.

62

пияница мистик

преди 3 години

Аз искам илюминатите да дойдат да ни управляват, защото те имат неограничена власт и въртят целия свят на малкия си пръст. Имат някакви направо свръх сили. Също така искам всички министри да са масони, защото те са супер богати и парите на целия свят са в тях. В другите партии искам да има рептили, защото те са извънземни и внасят технологии от Космоса. Да се пръска с кемтрейлс всеки ден, той помага да растем по-бързо, искам и масово 5G мрежи, за да ме следят и като се загубя да попитам къде съм

61

Анонимен

преди 3 години

ИЗКАНИЯТА дали не са ИСКАНИЯТА. КАКВО ''ИЗКАТ'' - да дойде на власт БКП, нямаме нищо против, на избирателите думите са в бюлетина.