59

Анонимен

преди 3 години

Ха ха ха ха ха!

58

1

преди 3 години

На мен каката ми харесва. : - )

57

Анонимен

преди 3 години

До 18"Предсрочните избори биха означавали тежка политическа криза", Ами да си управляват до гроб тогава, или по добре да променят конституцията и да може управлението да се наследява по родителска линия. И така само тях господ ги е "дарил" със умението да управляват и да взимат "правилните" решения.++++++++++++++++При демокрацията ,управлява мнозинството.Който е спечелил избори ,той взема решенията.Не може един файтон хора да казват,кой да кара влака.Да спечелят избори и да управляват.

56

Анонимен

преди 3 години

Ако падне правителството, Земята ще спре да се върти

55

Анонимен

преди 3 години

До Страхливец Радев !Чел е биографията на Кимон Георгиев и се е въодушевил. 2 пъти го определят като превратаджия-фашист. Третия път май са го написали революционер. На 9 септември 1944 било социалистическа революция, а не преврат. Хаха!

54

Анонимен

преди 3 години

Някакъв *** програмист на протест щото не знам според него какво не работело добре. Знам ли? Аз подавам всичко по електронен път и нямам проблеми. Друга пред БНТ. Ами не предавали вярно събитията. Гледала ли си БНТ. Не. Ама ми казаха! Един с опашка. Не финансират младите хора! Една рижа. За по-добро бъдеще на децата ми??!! Друг младеж. Да дойдат млади и честни политици, дето не крадат и ще работят за държавата и народа. Интересно радио"Ереван"какво би казало за това?Какво общо с лятото 2013?

53

Страхливец Радев !

преди 3 години

Къде се скри Метежникът-Фигурант Радев дето излиза с юмруче срещу българския народ ?

52

Анонимен

преди 3 години

До Пешко"... народът иска тия вън"?!Какво искаш да кажеш?Една шепа ту..пан..джии, още толкова напушени безделници плюс 100-200 сеирджии - тези ли според теб са хората, които народът иска да види в управлението на страната?Не казвам, че днешното управление няма трески за дялане,но Жан-Виденовата зима ще ни се види рай, ако дойдат на власт тези,които организират днешните сборища, неправилно определяни като протести.

51

Анонимен

преди 3 години

Сериозно!?Щото сега цъфтим ,та връзваме...!

50

Анонимен

преди 3 години

До 60 VipМного слаб опит ! Не се опитвай да разсъждаваш защото ти липсва умствен капацитет за тази сложна дейност

49

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Мухобойко и днес ще се закрепи на...власт,като махне 2-3 наядени мухи от мухоловката...кабинет и сложи други...гладни.Патриотарите ще му дадат и те някоя муха,още по...гладна.Радвай се народе;все Мухобойко с...гладните мухи те...управляват.

48

Vip

преди 3 години

Като дойдат изборите народа ще каже, кой крив кой прав. Тогава победителите ще са ясни, а загубилите ще кажат, че изборите са били нечестни.. Но с какво главния прокурор е заслужил да му искат оставката обикновени хора. Ясно е че този който е прегрешил ще си плаща за тях.. Има един олигарх с нечисто минало но с няколко вестника дето се мисли за стожер на демокрацията. Той явно обедини усилия с други като него забегнали от правосъдието...

47

Чао, г-н ББ!

преди 3 години

Опитът на ББ да намали разразили се протест срещу кабинета с подмяна на няколко министри е откровено наивен. Той си подбира министрите и докато в първия му кабинет имаше 3-4 министри с познания по ръководените от тях министерства, във втория - един, в третия няма нито един. Сачева, която стана шеф на МТСГ, дойде от поста зам.министър на МОН и се изявява най-вече по медиите. Останалите министри са от типа "ерзац". Така че сега е ред на премиера да подаде оставка, три опити за кабинет стигат.

46

WTF

преди 3 години

Наглеци, оставка!

45

Анонимен

преди 3 години

И кво?За да им е удобно на политиците, да задълбочаваме социалната криза?

44

Пешко

преди 3 години

Пълни глупости! Щом е предвидено по закон и щом народът иска тия вън, значи всичко е наред. В момента има криза в иконмиката, социална криза, криза в образованието, криза в здравеопазването, туризма, селското стопанство, инвестициите и т.н. Подставени лица ще ни плашат с политическа криза! Ха!

43

Анонимен

преди 3 години

Тежката политическа криза я има от 2 години, когато демократичната фасада на третия кабинет на ББ беше заменена с откровен авторитаризъм. Кабинетът включва министри неподходящи за оглавявани от тях министерства: шестима икономисти начело на МЗ, МЕ, МОН, МОСВ, МЗХГ, МТ, юристи на МВнР, МИ, топлотехник на МРРБ, историк на МО , но това е изборът на премиера.Най-оживена е дейността на спецпрокурорите и полицията. Тримесечното ИП доведе до спад на ДБ, оценяван от експерти на 7%. Протест вече 12 дни.

42

Яворе,

преди 3 години

Всички знаем,че сте националистите на Доган.

41

ЕВРОБОЙКО

преди 3 години

ВРЕМЕ Е ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ИГРАТА БОРИСОФФФ !БЯГАЙ БЪРЗО, ЧЕ БАЙ СТАВРИ ЧАКА .... ПРИЕМАНЕ НА ЗАКОН ЗА РАЗБОЙНИЧЕСТВОТО - НОВ, ОТ ТАЗИ ГОДИНА.ВСИЧКИ ПАРТИИ ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА ЗАЕДНО С БОЙКО-ОФ.

40

Анонимен

преди 3 години

Господ наказа Нотев,той си знае,защитника на автоубийците