68

Бае ви Прое

преди 3 години

Га Бошков съборяше могили а Оряшарский му пращаше булдозери не ревахте - ся ревете защо ба?

67

Анонимен

преди 3 години

Пъзелът ще се нареди, следите от престъпленията остават и тя и Айнщайн не може да ги заличи, камо ли математик в Дубай. Ако е репресиран, защо не поиска закрила в люлките на демокрацията, например в САЩ, а се крие в емирствата. Впрочем, надали е там, по-вероятно в емирствата е негов двойник, а този е в някоя джунгла из Ю.Америка или Полинезия. Криминалетата са изобретателни.

66

Анонимен

преди 3 години

Верно бе къде се скри шведския президент . Да не реди кабинета на дубайския шейх.

65

Анонимен

преди 3 години

Ал Капоне премиер на САЩ. Щом е успял да направи пари за себе си, шал да направи и за държавата. Смях.

64

Анонимен

преди 3 години

Е кой сега ще дава кинти на бабекян.

63

Анонимен

преди 3 години

Да питаме Весела Лечева дали да направим Божков премиер.

62

Анонимен

преди 3 години

Натрупал е пари като не е плащал данъци, и е премахвал конкуренцията физически. Мутра . Та няма как протестите да успеят. Никой не иска да идва мафиотски бос на власт. Той си каза че иска да ореже правата на прокуратурата. Е ако дойде ще видите хунта.

61

сминдух енд чесън

преди 3 години

Да не е купил следствения арест,вътре е пълно само с негови хора.

60

Анонимен

преди 3 години

Добре ще е Божков да стане премиер. Щом е натрупал за себе си ще трупа и за държавата, а със сигурност няма да си харчи парите в Дубай, а тук.

59

Анонимен

преди 3 години

Хахаха, тотомафията срещу държавната мафия, става интересно

58

Анонимен

преди 3 години

Лиланчето къде е в момента?

57

ф

преди 3 години

30 души - голяма бройка. Сега Божков ще се ядоса. Засега картите са в ръцете на Борисов, но да видим Черепа какво ще измисли.

56

Анонимен

преди 3 години

Ако вярвате, че милиционерчета, които не уважават частната собственост и демократичните принципи, ще ви построят хубав живот, значи сте сериозно болни. Милиционерът може да построи само милиционерски учадтък и да ви вкара в кауша.

55

Сата Н

преди 3 години

Какво общо има с Борисов? Борисов не е поискал бизнеса на Божков.-----Ти май спиш и ходиш?Борисов пред камерите на "Панорама" каза:"Да, ние му взехме бизнеса! Какво лошо има държавата да печели от това?"С което признава отнемането, де факто грабежа, на частна собственост с използване на служебното си положение. Друг е въпроса, че те този бизнес няма да го развият, а само го унищожиха и данъците от него вече са НУЛА, и работещите са на улицата.

54

Анонимен

преди 3 години

За мирогледа на Гешев вървят легенди.В главата му гърмят залповете на Аврора, постоянно пита какво е времето в Москва, разделението на властите за него е вредна глезотия, а хората, които ползват правото си на свободно изразяване на мнение за него са мародери. По тази причина първи скочи да работи по делото за поръчковото убийство на "мародера" Милен Цветков и досега успешно го смачква и замита под килима. Другарят Гешев отдавна стъпи на хлъзгавото и действията му са в хипотезата на прес

53

Сержант

преди 3 години

Щом скочиха на Божков, значи са доста силни.

52

Анонимен

преди 3 години

Троловете на Божков се опитват тука да го изкарат ангел. Това дали е платил данъците или не, не е толкова страшно. Въпроса е дали е поръчал убийството на 4 човека както го порти съдружника му. Ако това се докаже ще лежи доста. Именно това ми се струва разследва прокуратурата и за това арестува приближените до него.

51

Анонимен

преди 3 години

Всяка организирана с разделение на властите държава, има достатъчно ресурс, да се противопостави на криминални кръгове, които атакуват структурата и като такава.Божков няма да успее, но след него идва ред и на други играчи, умело скрити зад разни демократични свободи.

50

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 39Какво общо има с Борисов? Борисов не е поискал бизнеса на Божков. Не Борисов поиска Емко. Борисов не е назначил шефа на НСО, отговарящ за обучението и поведението на гардовете. Но дефакто той го отнася. Намали цената на газа. Върви към диверсификация на източниците на газ. Справи се с първата вълна на КОРОНА вируса. В тази ситуация държи страната в добро икономическо състояние. Всичко работи. Договори и добри помощи за България от ЕС. Бил "мутра", "еднокнижник", "пачки евро".

49

Анонимен

преди 3 години

Коментиращи колко много зноят за Божков,случайно ли?