62

Хаха

преди 3 години

Да нямат пари за българското Черноморие!, но за почивка в Гърция намират и чакат на границата с часове хахах милите нямали парички... Да ги съжали човек такива...

61

ББ от Б

преди 3 години

Как така, АЗ направих средната заплата 1700 лева, защо се стиска нашенеца?!

60

Русенски бек

преди 3 години

До гларус небесенВерно бе морски.Оня ден ходих в Сарафово и в горичката до плажа бяха основно стари коли с У и РК на номерата.Бяха си опънали масалите и жулеха домашна ракия и мачкаха храна от багажника.Разбира се на силна сръбска музика Това по принцип не е ли диво къмпингуване,за което глобяват по 200 лв.? Въпрек че палатки не видях понеже турбо-селския купон е до зори-не им трябват.А бабичките в селото търсят под път и над път квартиранти.Жалка гледка е черноморието таз година а и въобще.

59

гларус небесен

преди 3 години

Всеки трети българин,изповядва исляма и по принцип не ходи на море,тъй че проблем няма. Въпреки тотално проваления сезон от към чужди туристи трябва държавата да се намеси и да се сложат пръти в колелата на т.н. уикенд туристи.Да запалиш 20г. си барутник на газ в събота сутрин,да идеш на Крайморие,да спиш в колата или на плажа,да си оставиш буклуците и в неделя обратно в Ямбол или Перник не е туризъм!Задръстванията в неделя вечер струваха живота на десетки.Ограничения както при тировете трябват!

58

Анонимен

преди 3 години

Тъй ще е дорде ви чеша БКП-то - вече 75 годинки!

57

ЕК и ЕП

преди 3 години

Българският народ брагодари само не отпускайте парите преди да изтече мандата на Властелинът на ЧЕКМЕДЖЕТАТА, че нищо пак няма да разбереме от помощта Ви

56

Анонимен

преди 3 години

До Банани и хартияИ добре, че подрипвахме та сега мога да ходя на море а и не само, където и когато си поискам без да ме забиват в некакви умрели станции и столови!

55

Е дин

преди 3 години

Толкова им е акъла! Умните имат пари, *** реват по медиите!

54

Банани и хартия

преди 3 години

След 1989 година подрипвахте и ревяхте като мага рета по площадите за банани и тоалетна хартия, а не да ходите на море. Каквото искахте вие, това получихме всички.

53

Анонимен

преди 3 години

Това да не ви е соца всяка година всички да ходите 20 дни на море? Марш да работите роби!

52

Анонимен

преди 3 години

През 2019 година половината хора на заплата в България бяха с нетна заплата между 473 и 605 лева. Какво море с тези пари?

51

Анонимен

преди 3 години

По времето на соца всички носехме всяка година поне веднъж на море, а децата и по 2-3 пъти и то не по една седмица, а по 15-20 дни. Една година бях 60 дни на море - училищен лагер 20 дни, спортен лагер 20 дни и 20 дни с родителите. Карти по месторабота даваха през година, т.е. едната година карта взима бащата, на другата година майката и ето ти всяка година на море. И беше евтино, не като сега.

50

ЩО ,БЕ...ХА,ХААА

преди 3 години

ЩО ДА СА ВИ "СРАМНО НИСКИ ДОХОДИТЕ"..??!!"НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНИЯ КАПИТАЛ " НА БКП/БСП , НЕ ВИ ЛИ ПЛАЩА ,БЕ...ХА,ХА,ХАААЕТО ---АЗ ВСЯКА ГОДИНА ХОДЯ НА МОРЕ ...АМА У ГЪРЦИЯ И НЕ СЪМ ЗАВИСИМ ОТ "НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНИЯ КАПИТАЛ" НА ПАРТИЯТА БКП/БСП!ОТИВАМ ТАМ И РАБОТЯ --КЪДЕТО ПЛАЩАТ ДОБРЕ!

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 47Явно много ги разбираш нещата. Очевидно харчеха парите на данъкоплатците, защото и в най-хубавите години бяхме на бюджетен дефицит. И не направиха нещо за което да се режат лентички или да се хвалят/отчитат/ какво са направили с парите на данъкоплатците. Та явно са си напълнили нещо много по-голямо от шкафчета с пари на данъкоплатците. След като след тях и пари не оставят, и асфалт не оставят.

48

Ха-ха

преди 3 години

При социализма повече от половината българи основно от селата и малките градчета, въобще никиога не бяха виждали море.

47

Анонимен

преди 3 години

Знам ли? По живково време видях море за пръв път на 23-тата си година. Баща ми на екскурзия го е видял само. 36-ти набор. А майка ми въобще. 44-ти. Та кой за какво плаче? Като гледам опашките по границата с Гърция. Не само тази година. И задръстването между Бургас и Слънчев бряг миналата година..... Живи да ги ожалиш. От северозапада родата, откакто ББ е на власт всяка година са на море в Приморско.

46

Анонимен

преди 3 години

Те сами са си виновни, не режат достатъчно ленти, не си предписват достатъчно заслуги за неща, платени от джобовете на данъкоплатци. Ако режеха повече ленти и дрънкаха повече глупости по телевизията, и те щяха да имат пълни чекмеджета с евраци и злато, и щяха да могат да си позволят не една седмица почивка, а цял живот една полезна работа да не свършат.

45

.

преди 3 години

Доходите са срамно ниски. Това е факт.Ясно е обаче, че не само доходите са ниски, но и финансовата култура - също.Пример 1:Семейство с доходи 1600лв (мъжът около 900, жената около 700) изплаща 3 кредита на обща стойност 1000 лв/месец.Пример 2:Мъж с доходи 1200 лв/месец изплаща смартфон, автомобил+каско на обща стойност 770лв/месец.Предполагам, че всеки познава такива.Коментарите (хубави или лоши) оставям за вас.

44

Програмист

преди 3 години

до Морски 44Че то и в София салатата е 10 лв, не виждам къде е разликата.И точно на Поморие можеш да си вземеш шопска за 5 лв. Зависи къде седнеш.

43

Морски

преди 3 години

И що не могат ??? Щот салатата е 10 лева, порция цаца - 9 лева, порция миди - 9 лева, бира - 3,50 лева.. Поморие - два шезлонга и чадър - 15 лева.