354

Анонимен

преди 3 години

Последните избори са проведени от АДМИНИСТРАЦИЯТА НА РАДЕВ И МИНИСТЪР НА МВР БЕШЕ АРЕСТУВАНИЯ ПАУНОВ. ТАКА ,ЧЕ ГЕРБ ПОБЕДИХА БСП съвсем законно в ИЗБОРИТЕ.

353

на тоя,

преди 3 години

кое не му е е ясно бе.искат се нови избори след като се създадат условия за честни такива.изчистени избирателни списъци. машинно, електронно гласуване. възможност българи в чужбина да гласуват без затруднения.тези не са законно избрани. и на кьоравите им е ясно.

352

Анонимен

преди 3 години

радеф го няма, защото никак не му е комфортно, когато го освиркват- и в Пловдив и във Варна и в Бургас, че и в Левски. В момента губи страшно много рейтинг, заради омразата която насажда сред хората.

351

Анонимен

преди 3 години

До goshoА за некадърни видео сглобки? Досъдебно производство се образува, когато има достатъчно данни за извършнео престъпление, неграмотнико. Какво е истински и какво не е се проверява после с екпертизи. Да не говорим, че в една цивилизована държава политик от такова ниво би си подал оставката НЕЗАБАВНО, независимо дали снимките/записите/видеата са истински.Ако не бяха, идва Гешев, образува дело, правят се експертизи и се доказва баце за невинен. Вместо това го видяхме да гледа като пoсран.

350

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЩом си започнал "частен бизнес" през 1994, ясно ми е от кои си.

349

HeinrichHimmler

преди 3 години

Синдикатите са нищо повече предни платени властта! Как няма яснота какво се иска?!! Иска се оставка на мафиота Борисов, заедно с цялата шайка и смяна на модела на управление !

348

Анонимен

преди 3 години

Протеста беше иницииран от президента, който от както е избран се дърли и разделя хората. Иска да бутне правителството, но не желае да поеме отговорността за това. Докато се оставаме политиците да ни разделят ще сме бедни и нещастни. По малко емоции и повече здрав разум е нужен.От протести винаги ще има нужда, но този е опорочен за съжаление.

347

Лидер НАРОД

преди 3 години

Лидера на ПРОТЕСТА НАРОДА иска:ОСТАВКА на бай ***, ОСТАВКА и на ИНСТРУМЕНТА каскет Каренин с незабавни честни избори.

346

Анонимен

преди 3 години

Радев ги призова да вдигат шум, защото го беше страх от Гешев.Защо си кривят душата.Не знаели за какво протестират.Биха им два шамара и се прибраха.Сега като пречат на движението и хората ще ги понатупат , защото са им понасъбрали.Натам отиват нещата.

345

ДОЛУ ПРОТЕСТА

преди 3 години

ПРОТЕСТ БЕЗ ИДЕИ БЕЗ КАУЗА БЕЗ ЛИЦА,ПРАЗНИ ГРЪМКИ ФРАЗИ САМО, ВСИЧКИ СА МАСКАРИ И Т.Н.БАЙ-ГАНЬОВСКА ПОСТАДОЛУ ПРОТЕСТАДА НА ИЗБОРИТЕДЕЦАТА ЯЗЪК ЧЕ СТЕ ОБИКАЛЯЛИ ИЗ ЕВРОПАТА И ДРУГИТЕ МЕСТА НИЩО НЕ СТЕ ВЗЕЛИ И РАЗБРАЛИ ОТ ТЕЗИ ОБЩЕСТВА ОСВЕН НАЙ-ПОШЛОТО И ЛЕСНОТОАМАН ОТ ВНЕСЕНИ ПРОБЛЕМИ

344

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПриятел, започнах частенэбизнес 1994 г. Нещата се променят - само трябва няколко милиона българи умножено по тридесет години до бачкаме до скъсване и то тука. Еволюция, брат. Нищо не става с революция. А за парите се извиявам Нямал съм пари да ям с месеци.

343

Анонимен

преди 3 години

"КТ Подкрепа Димитър Манолов" .............ХА-ХА-ХА, на Боко подлогата.Що не попитахте направо Тома Биков та да ви тръгне играта директно?!Клоуни сте вие, "Вчера.бг."

342

Анонимен

преди 3 години

До 366Добре щом се квалифицираш, но в каква среда живееш? Инфраструктурата не се купува със заплати, а се прави от правова държава! Намигачка!Ако само парите са критерия за теб, то морално и ментално си недоразвит! Можеш да си караш най модерния mercedes ама по уличните дупки!Бях преди 2г. в България с моя (платен) DB9 и ме гледаха като извънземен, а полицията ме спираше да види каква е тая кола! Живее ми се отново в България, но от такива егоисти като теб страната е вече необитоваема!

341

Анонимен

преди 3 години

И кой ще замести Гешев? Хем да ви е приятен, хем да обвинява, че и кафето да ви носи сутрин. Искахте зло куче - получихте си го!

340

Анонимен

преди 3 години

Плебеите никога не раждат аристокати!От 500 годишни роби може да се очаква само ново робство, ако не се роди нов Спартак! С едноклетъчни не се спори! Къде са лидерите - едноклетъчните не могат да разберат, че става въпрос на граждански протест - без лидери!Прави се експертно правителство до тогава докато не се променят конституция, правораздаване, наказателни или други закони! Причинителите на тази ситуация са без право на пътуване в чужбина, докато не докажат милионите ? как са спестени

339

Анонимен

преди 3 години

А бе никой не иска да работи за 500 лева на ден !

338

Анонимен

преди 3 години

Като ви омръзне, ще викнем горския да ви разгони.

337

българи юнаци

преди 3 години

Лидер е лоша дума за завистливият българин !Как може някъв да е лидер ?Та аз да не съм по малко умен от него ?

336

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПич и аз не работя за 500 лв. но учих, работих и десетина години се обучавах. Сега 500в са ми за седмица. Не си губая времето на протеста.

335

Анонимен

преди 3 години

Покажете ми лидер на десет българи първо ?То всички мислат различни работи!