18

някой

преди 3 години

Става въпрос за полуготовите (и замразени) пици и бургери, иначе пицата си е хляб със сос и добавки и изобщо не е вредна.

17

Интелектуалец

преди 3 години

Бургерите и хот дога приемам, че са нездравословни, особено като ежедневно меню, но за пиците не съм съвсем съгласен, защото италианците съвсем не са от нациите с наднормено тегло, а ядат пица почти всеки ден.

16

До Анонимен 1

преди 3 години

Само Хес-а ли? Всяко заведение от подобен тип е вредно при ежедневна консумация. Аз си хапвам там когато ми е на път, цените им са добри и въпреки по-ограничения асортимент по качество не отстъпват. Чудя се кое точно ти е замирисало на химия :)

15

Анонимен

преди 3 години

Само че това са полуфабрикатите. Не виждам колко вреден може да е един истински бургер от прясно месо с домашно приготвени сосове.

14

Саксофонов

преди 3 години

Ако ги ядеш ежедневно, са вредни. От време на време, едва ли.

13

Анонимен

преди 3 години

Значи цигарите не са толкова вредни.

12

ех

преди 3 години

Вредни са, но нищо общо с цигарите.Това ми звучи като това изследване където казват, че захарта била толкова пристрастяваща, колкото кокаин или хероин. Аман от гръмки заглавия за стряскане на хората с негативно iq.

11

Доктор Емилова

преди 3 години

Ще разберете, че съм била права.

10

До Да бе да

преди 3 години

Никой, дори и най - активния спортист, бегач, маратонец, не може да изразходва това, което може да изконсумира като калории за едно и също време. Пък ти си се движи и изяж едно кило мас намазана на филии ако щеш, евентуално може да я изразходваш за 24 часа ходене (около 100 км), можеш ли? В кило мас има ок. 7000 ккал. За 1 час ходене, ок. 300-400 ккал изгаряш. Смятай как ще стане. Гледам една кака, 100 кг. чопли семки и ходи за отслабване в парка. Една крачка харчи 1 ккал., една семка - 2 ккал

9

Bond

преди 3 години

Ква е тая веганска пропаганда? Яжте, пийте и пушете, че като се гътнете накрая, в смърният ви акт ще пише КОВИД-19...демек умрял от ....

8

Жени

преди 3 години

До Анонимен сега все още не го усещаш как ти влияе на здравето тези храни но след време ще започнеш да усещаш и разбираш че са ти го увредили- бавно и необратимо.

7

Да бе да

преди 3 години

Не храната е проблем а липсата на движение.Като консумираш повече от колкото изразхождаш какво се очаква да стане.И хараната е само за да може да се поддържа тялото да съществува.Я отворете феиса и вижте всеки 2-ри на софра все едно че не сме виждали ядене.Всичко е толкова просто и логично.

6

Анонимен

преди 3 години

Борис Джонсън да дойде на инспекция на т. нар. топли витрини и на кухните им. Ще припадне човекът като види, че от впера-оняденшното печено пиле на днес са заджуркали пилешко със зеленчуци, а "домашните" пържени кюфтета са ужас с консерванти. С пожелание да остане жив и читав, нека инспектира всичко.

5

Turd sandwich

преди 3 години

Тъжната истина е, че човечеството вече не може без такива храни. Просто качественото не може да стигне за всички.

4

Анонимен

преди 3 години

Ям редовно пица.. поне 2пъти седмично както и дюнери , тренирам си и си имам коремни плочки дори. Не виждам проблем да се консумират ако човек води активен живот.

3

Анонимен

преди 3 години

То всички е вредно в тоя животцигари , кафета , алкохол , пица , бургери , кока кола , пържоли , кюфтета , пържени картофки ,Всички което е хубаво и вкусно е вредно

2

смок

преди 3 години

И какво точно е опасното на една хубава пица?

1

Анонимен

преди 3 години

хесбургер мирише на химия