9

Анонимен

преди 3 години

Логиката им наистина е идиотска... Не могат да сравнят качествата и представянето на един играч през годината с тези на друг и гледат какво са постигнали отборите им.... Вместо най-накрая да признаят, че трябва да раздават 11 такива награди по постове за да е поне по-честно.

8

Анонимен

преди 3 години

A, защо Роналдо да я спечели? От кога индивидуални награди трябва да са вързани с това какво е направил отбора като цяло...Ей тука ви куца логиката на някои хора.... Индивидуалната награда е за най-добрия през сезона във всичките турнири и мачове в които е играл а не трябва да е заради това, че отборът му е стигнал финала и победил в ШЛ....(малко като топката на Модрич, понеже Роналдо се махна и трябваше да е някой от победителя)

7

Анонимен

преди 3 години

Пак прееаха Десподов. Както Гонзьо, докато играеше в Рен...

6

Сатира

преди 3 години

Лошооо, малшанс за Левандовски.

5

11

преди 3 години

Щом тоя куц кон Бензема е фаворит, значи трябва да се закрива.

4

Анонимен

преди 3 години

Истината е друга. Златната топка се дава от списание Франс Футбол, а единствено Франция от големите лиги в Европа прекрати първенството си и не го доигра. Съответно в борбата за златна топка би било по-трудно техен представител да спечели. Всички други първенства и ШЛ ще бъда довършени, така че лесно можеше да се избере победител. Но такива са си французите, подла нация, нека не забравяме как като ги победихме през 93 година и не се класираха за Световното, година по-късно техния рефер ни закла.

3

тритяхту пътя

преди 3 години

най-вероятно елиминациите ще се решават във един мач

2

Анонимен

преди 3 години

Има, Борисов.Освен това е носител на златния брюкселски чесън. Омириса ес

1

D

преди 3 години

Голям праз!