361

Анонимен

преди 3 години

Преди преврата на 9 Септември 1944 България е била 9-тата най-развита държава в Европа. След управлението на комунистите - последна. Пенсионния фонд е бил 4 милиарда лева (тогава това е била много голяма сума) и пенсиите са изплащани само от тоя фонд. След комунистите няма пенсионен фонд, всичко е откраднато. Държавата покрива пенсиите от бюджета с над 50%. 30 години след управлението на комунистите не можем да се оправим защото не забранихме БКП и не направихме лустрация като другите страни.

360

СТОП ПЕОТЕСТ

преди 3 години

Скоро рублите свършватПрибирайте се

359

Анонимен

преди 3 години

ДрОгаре рехави сте.......короната ли ви довърши.........дано!!!

358

Анонимен

преди 3 години

Да осигурим безплатно държавно погребение за всеки член на шайката!

357

Анонимен

преди 3 години

Да изпратим гербавите престъпници при прадядовците им!Долу мафията!

356

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Парите взеха да намаляват, левскарските наркомани си седят у дома

355

Оставаме оставка

преди 3 години

Като приключиме, знаете къде да пратите парите, ваш отровен, Подкупян.

354

ози

преди 3 години

протестиращите са хора които чакат всичко на готово и ги мързи да работят.Самите те не знаят за какво протестират.

353

Анонимен

преди 3 години

България била най-зле в ЕС,Ами да нормално-след 65 г. управление на червени и маскирани комунисти. Аз не гледам подобни класации. Гледам как живея аз,семейството и приятелите,познатите ми-всички живеем в пъти по-добре ,отколкото преди 10г., да не говорим преди това. Всеки,който твърди обратното е лъжец и манипулатор или некадърник,който само чака от някъде да изпадне далавера,а не да свърши сам нещо.

352

Poeblo

преди 3 години

Хайде къш от седянката, оставете нормалните хора да си се придвижват спокойно, моля.

351

Долу БСП

преди 3 години

Протестиращите обслужват интересите на русофили, понежше такива са лидерите на проткеста у нас - русофили. Тоест, русофилстващата сбирщина иска властта, за да прокарва интересите на Путин!

350

До 366

преди 3 години

Какво намесвам Хабаровск? Там също протестират. И ако досега не си уловил рпазликата в подхода на руската власт и на българската власт, значи си роден оли го френ. Бойко позволява на социалистическата сбирщина да чупи врати и прозорци на обществени сгради. Путин изпраща танкова против Хабаровск!

349

Анонимен

преди 3 години

Машинно гласуване ще се проведе,независимо кой организира изборите. Радев е опасен по много причини,заради парите на олигарсите зад него,както и заявките за реваншизъм и разправа,което няма нищо общо с демокрацията.

348

Анонимен

преди 3 години

Хоби,който твърди,че комунисти в Бг няма,си заслужава съдбата. В Бг нямаше лустрация,така че всичко е инфилтрирано с продажни дълбоководни бомби.

347

Анонимен

преди 3 години

Радев в карантина ли е?Не че има вирОс ,де

346

Анонимен

преди 3 години

Хубав Фотошоп.Площадът е празен.

345

КТБ потърпевш

преди 3 години

Затвор за Цацаров, Пеевски и Иван Иванов (бившият у-л на БНБ) - ТЕЗИ НЕГОДНИЦИ МЕ ОГРАБИХА, мен и още 7000 вложители в КТБ с над гарантирани депозити. Голямото мнозинство от нас са честни дребни и средни биснесмени, лекари, адвокати, инженери и др. плащали редовно данъци и грижещи се за служителите си. Спестили пари за бъдещи инвестиции или за стари години. Цв. Василев е толкова виновен, че наивно се е доверил на Пеевски. Истината ще победи един ден, в това съм убеден.

344

Alex2

преди 3 години

Как седящ бе? Тия не знаят ли че гъъз глава затрива? Хохохо

343

Анонимен

преди 3 години

Да ударят по едно сантасе тия с биричка.

342

Нищо ново

преди 3 години

До ОМОН, мотайте на ус и т.н: Какво намесвате тука Хабаровск? На нас проблема ни е с крадливата и некадърна гербаджийска дружинка. Тези, които протестират, комунисти ли искате да ги изкарате? Я идете и ги вижте.Комунисти в България отдавна няма. Но има такива като бат'ви Бойко (бивш член на БКП) които, като наближат избори пак започват да въртят старата латерна "комунизъм-антикомунизъм".И за какво: "Вижте ме, аз съм антикомунист. Искам парче от държавната баница". Жалка работа. Стига толкова.