36

Размърдай мозъка

преди 3 години

Включете най-сетне това вещество между ушите, че дори и вода да е. Водата е най-стойностното нещо, така между другото научна информация. Та включете го, не вярвайте на медии, които са на пряка хранилка на политиката в Германия. И разберете, че става дума за фашизъм!!! И то жесток.Антибиотици в месото, монсанто в плодове и зеленчуци, генманиполирани продукти, Е-та безкрай в храната ни, продукти натъпкани със захар, ама иначе маски да носим.. 😁, ей така, да се спасяване

35

липсата на контрол

преди 3 години

върху мерките на правителството доведе до провал на туристическия ни сезон

34

Анонимен

преди 3 години

ок, но проблем, те немците са битови алкохолици, доставяйте им ментетата направо по стаитте с легени за повръщане! Ей, пак да ви уча! трябва бизнес нюх бе!

33

Анонимен

преди 3 години

Германците,които са около 1000,предпочитали две заведения.Значи по около 500 във всяко.Ами прави са да се оплакват,предишни години са били по 800 във всяко.Алчността няма граници.

32

RTL 1

преди 3 години

RTL да си гледат техните дискотеки , та после да говорет за другите

31

Анонимен

преди 3 години

Ахтунг, да ни затварят бе. Теб кво те бърка,?

30

Анонимен

преди 3 години

Медийна пропаганда. Писна ми.

29

Анонимен

преди 3 години

*** съм ги с 200

28

Анонимен

преди 3 години

Българите сме парти животни.

27

Анонимен

преди 3 години

Този маскарад вече става досаден.

26

Анонимен

преди 3 години

Кадрите са от тая година.Репортер е бил на пиянското парти.Рум сервиз под чадьра, а касова бележка от тая кьде кьлчи бедра.За дребния земеделец се иска а до тия не смеят да припарят.Мафията иска обезщетения при положение че изгони народа кьм Гьрция,трагикомедия както винаги.

25

Сандо

преди 3 години

спирам ме една пилоицайка и ми вика:- без маска е 50 лвпомислих, помислих па и викам:- ми добре, качвай се

24

Ахтунг

преди 3 години

После не се чудете че и немците ще ни затворят. Не са глупави като 99 процента от българското стадо.

23

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

През нощта имаше пак думба-лумба, откъм брега на Сънито.Добре, че успях да заспя някак ...Туристи може и да няма, почитатели на белия прах, винаги щи ИМА !

22

Анонимен

преди 3 години

RTL не е ДомусНОВА ТВ !!!Не се излагайте с глупави статии и слабоумни коментари !!!Кадрите не били от сега......ХА-ХА-ХАИмате ли акъл в *** зелки???На RTL ли да вярвам или на Барба Ганюс-меринджей, М???

21

Саймън

преди 3 години

Ми нека се забавляват хората, няма с маски да танцуват я. На протеста как стоят хиляди хора без маски и никой не ги глобява ??!!!!!!

20

До имам брат

преди 3 години

Дано да не е *** КАТ теб!

19

АнонимеН

преди 3 години

БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ КОЯ ГОДИНА СА!!АКО ОТИДЕМ НА НОЩЕН КЛУБ ТРЯБВА ЛИ ДА СМЕ С МАСКИ ЛЕЛЕ :DМАНИЯТА ВСЕКИ ДА Е С БУРКА ОТИДЕ ТВЪРДЕ ДАЛЕЧ!!!

18

Анонимен

преди 3 години

Това го правят по всички телевизии. Вчера гледам уж сериозни новини по испанската първа програма и показват някакъв препълнен луна-парк, гъч от хора няма маски, много алкохол и 10 сек по-късно, казват "Тази година фиестите няма да са като миналогодишните , от които ви излъчихме кадри"- само търсят как да стресират хората, за да са интересни.

17

Анонимен

преди 3 години

миналата година водих една немска група от слънчев бряг на екскурзия.вечерта на връщане към курорта попаднахме на задръстване в бургас , закъсняхме с около половин час в слънчев бряг и тогава се започна-екскурзоводът нарочно накарал шофьора да минат от там,за да закъснеят за олинклузива и така си изпуснали вечерята,искали да им върнат парите на 100 %,които са дали за екскурзията(около 30-40 евро) именно заради изпуснатата вечеря,а и отгоре на всичко завалял и дъжд.ето това са нашите мили туристи