18

Анонимен

преди 3 години

Спецзвеното, включващо Специализираната прокуратура и Специализираните съдилища, много напомня на Лубянка, а шефът на прокурорите - на асоциация с Вишински. Какво да се прави - тъга по миналото - иначе казано - атавизъм...

17

Анонимен

преди 3 години

Не е ли време такива диктаторски атрибути като СПЕЦпрокуратура и СПЕЦсъдилища да се махнат и поне да се опитаме да станем демократична държава. Ние сме единствената държава в ЕС, която може да се похвали с такава институция, от която се пръкна сегашният гл.прокурор не без помощта на премиера, възпитаник на Висшата милиционерска школа и бившия гл.прокурор Цацаров. Можем да се "похвалим", че си имаме СпП, която веднага лепва на обвиняемите участие в ОПГ. Имаме си и КОНПИ.

16

ПроСоТо

преди 3 години

прокурорския ТЕРОР ТРЯБВА да бъде УКРОТЕН,хора!!!СРАМ за СВОБОДНИТЕ ГРАЖДАНИ на 21-ви век е НАКОЙ СИ,нарочен за "прокурор",да ви тероризира,при това.."ЗАКОННО"!!!..Прокурори,тоест ОБВИНИТЕЛИ ТРЯБВА ДА ИМА,но техните права НЕ трябва да включват ПРИЩЕВКИ от сорта "задържане под стража"!!ВСЕКИ Е НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО!!!!..Това е НЕОТМЕНИМО ПРАВО НА ВСЕКИ представител на вида "Хомо Сапиенс"!..КАК ЩЕ СЕ СРЕЩНЕТЕ с "извънземните" ,като манталитета ви е още в РОБОВЛАДЕЛСКИЯ ЕТАП?!

15

Анонимен

преди 3 години

Аххаа и мутрите спецсъдии се разбързаха да работят. Нагряха им се креслата. Падне ли тиквата ще падат и неговите тиквички съдии. Сега ще се преструват че са чесни и почтени и се борят с престъпниците. Чакам да върнат за преразглеждане делото срещу мутрите на Борисов които разпродадоха през 2011 година електроразпределителното дружество ЕВН

14

ПроСоТо

преди 3 години

въпроса е ПРИНЦИПЕН и този случай е само повод да изкажа мнението си:-"Задържането под стража" ВСЪЩНОСТ Е ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА БЕЗ ДА ИМА СЪДЕБЕН ПРОЦЕС !!!То е АБСОЛЮТНО НЕМОРАЛНО и крещящо погазва елементарните свободи на човека!!!!Кошмарното е,че в НПК се допуска такова ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА дори и за година и половина!!!!!..Ами ако впоследствие се окаже,че човека е невинен и ОПРАВДАН от съда?!?!ПСИХОПРОКУРОРИНА ще плати ли ЛИЧНО някакво обезщетение на ЖЕРТВАТА си?!Или пак НИЕ ще пла

13

Анонимен

преди 3 години

Браво Гешев!

12

Наблюдател

преди 3 години

Червените кратунки са пълни с шкафчета и пачки евра ! Бе да не са от приватизацията на Техноимпекса бре ?Гешев арестувай шофьора докато не е избягал в Русия !

11

Хасковский Камсамоле

преди 3 години

Айде, пръкна се още една протестърка срещу съдебната система и корупцията.......!?

10

баце

преди 3 години

До кога ще мотате доказани престъпници. Трябва ли да се дига и протест за по-бързо правосъдие .

9

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе, само за престъпници, убийци и крадци откраднали милиарди от българите и България. Ако си като тях-ще те съди специализирания съд.

8

Анонимен

преди 3 години

Какъв е този спецсъд,спецпрокуратура-за специални хора ли?Нали всички са равни пред закона и съдът трябва да е един.А не специализиран,ортодоксален,емпиричен и тем подобни глупости.Наказателният кодекс е един.Няма специален наказателен кодекс.

7

***

преди 3 години

Всичкииии на протест ха хааа

6

Анонимен

преди 3 години

А бе Радев нови снимки ли е правил?

5

Ельоменат

преди 3 години

Драго герберско трокче Н1, Радев никъде няма да бяга. Той има подкрепата на младите хора, които се борят срещу мутрите с евра в Шкафчетата. Скоро меценатът ти ще е в затвора заедно с Гешеф, а ти ще трябва да се хванеш на истинска работа

4

Калеко Алеко

преди 3 години

Сега е момента "фигуранта" и "Тълпата" на улицата да я подкрепят и реабилитират, като поредната жертва на Гешев, Съдът и Прокуратурата ... !!!

3

оставете я нея,

преди 3 години

бита карта е.Я дайте видеото от шкафчето, целият нет гърми!Шубе ли ви е?

2

2луп

преди 3 години

Проправитественият сайт от утре. бг вие няма ли да идете "на гости у Баце" или още не са ви разрешили да пишете за това?

1

Анонимен

преди 3 години

Приберете Радев преди дя е избягал в Русия