12

До 12

преди 3 години

Има отговор .Адвокатинът мноооооооого болен. После е ред на наркоманчето да хване ишиас и т.н., докато мине време и дойде подходящ момент да литне в топлите страни.

11

123

преди 3 години

Може да Ви прозвучи много *** въпроса ми, но.... как хем е в ареста...хем не се явява на заседание.... та чак и писмо пише, че няма да се яви.... кой и как го позволява.... нещо ми намирисва, че изобщо не е в ареста... а е някъде на курорт......

10

Аззз

преди 3 години

Да видим родните новинари до кога ще следят този случай

9

Улично правосъдие

преди 3 години

Пуснете го за един ден пеша из София, да пресича по най-натоварените зебри и кръстовища. Все някой ще го прегази.

8

мхм

преди 3 години

адвоката му защо внезапно не почине?

7

Анонимен

преди 3 години

Тоя ще излезне след година с милиони. Баце се отърва от още един враг (Милен Цветков), така както заплашваше от СРСтата.

6

Анонимен

преди 3 години

Нито един комунист не се признава за виновен. Те са безгрешни. Прокурора го е натопил, защото работи за Бойко и Горанов. Невинно е момчето. То е толкова добро дете, немиже да го направил.

5

Kаратиста

преди 3 години

Колко го е страх сега това малко шубе до момента на катастрофата бе много отворен, голям мъж, силен и безстрашен, а сега се крие и няма очи да погледне и прогледне истината защото умира от страх осъзнавайки я. Бавно и мъчително ще е да е както и за нас, които познавахме Милен пряко или не.

4

ДДРОнег

преди 3 години

До АнонименВсички кУмунисти, начело с тик-воча !!!

3

пери

преди 3 години

Голям гърч ще е докато го тикнат в затвора и дано да е за по-дълго. Ако изобщо го тикнат де. Ще следим. Надявам се, че журналята също ще внимават и няма да заметат новините по делото под килима.

2

АнонимеН

преди 3 години

ПАК ДОБРЕ, ЧЕ УТРЕПА САМО 1 ЧОВЕК)))МИЛЕН ЦВЕТКОВ ВЕРОЯТНО ПРИ УДАРА Е НАТИСНАЛ СПИРАЧКАТА И ТАКА Е СПАСИЛ ПРЕСИЧАЩИТЕ ПРЕД КОЛАТА МУ

1

Анонимен

преди 3 години

Мястото на всички кyмуниcти е там!!!