49

Д.Кънев

преди 3 години

Кога синдикатите са решили въобще някакъв въпрос на РАБОТНИК ами за моят над четирсет годишен стаж аз не помня такова чудо.Аз имах нужда от синдикална защита е и нищо.Те синдикатите се чудят как те да се уредят.Какво ги е еня за някакъв ти *** работник.Е аз бях високо квалифициран и бях и бригадир е и пак нищо.А какво ли пък ще ги интересуват някакви си прости работници.Всичко е пай в очите.

48

Щирлиц

преди 3 години

Синдикатите са проблем на обществото,и всички лапачи,които "работят" там.

47

Анонимен

преди 3 години

800 лв минимална пак е мизерна заплатка

46

Щерю

преди 3 години

Като дойдат от БСП честните социалисти на власт - първата им работа ще бъде да направят бедните българи богати. България ще процъфти от пари и здравеопазване. Народът (както те наричат Партията си) ще благоденства ли благоденства...

45

Анонимен

преди 3 години

От къде ще дойдат тия пари за заплати? Тук има само бустани и сергий! Айде стига с тези цифри и статистически сравнения с Европа.Имали сме 4 процента ръст, "средно-европейски". Проста сметка за белите държави-имаш 100 завода и за година са 104,а тук в Бустана от 3 завода си "ръстнал" с един кокошарник

44

Анонимен

преди 3 години

Тия не подкрепят стачките ,народа взе да ги плюе ,и сега 800 лв. Е гадчета

43

Дано

преди 3 години

Дано го приемат, защото много хора са на минималната работна заплата 610лв бруто и 500лв нетно, което е трагично, не, че с 800лв, ще им се оправи много живота, но пак е нещо!

42

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха-ха ..светлото бъдеще пак е наблизо

41

Факт

преди 3 години

След 18 месеца означава през 2022 година. То и без КНСБ да го искат, ще са поне такива заплатите, ако махнем мутрите от властта.

40

Анонимен

преди 3 години

До 39 Не сте добре - Божков дава 5000 евро , вземай вазелин и отивай при него .

39

Не сте добре

преди 3 години

Говорим за Европа искаме заплати както европейските 3000евра .Не сме роби.Айде отивайте си и вашето време свършва.

38

Един

преди 3 години

Кога ще започнат и у нас да плащат на ЧАС като във всички добре развити не пропити от корупция държави. До кога ще слушаме за минимално заплащане *** месец, трябва да е на ЧАС и да се засичат часовете, след 40 х 1.5, навсякъде е така от ...... само тъпата ТИКВА проста изплашена за живота не можа да го направи това. То да не е да строиш хартиени магистрали и да дебелееш, станал е и *** ТУЛУПА заедно с Каракачамбо се състезават кой да прилича повече на корумпирано прасе.

37

Анонимен

преди 3 години

От къде знаеш това?

36

До 32

преди 3 години

Не гледай цифрите, гледай числата!

35

Анонимен

преди 3 години

Смешници, първо в България няма синдикати и второ, това което идва в никакъв случай не е за вдигане на заплатите, освен ако инфлацията не е страшна.

34

Анонимен

преди 3 години

Ако през 2009 година не беше се установил режима на мутрите, сега през 2020 година, минималната заплата щеше да е 850 лева, а средната заплата щеше да е 2100 лева.

33

Анонимен

преди 3 години

Спокооо и това ще стане :) Нали затова сме във чакалнята : Минимални БГ Заплати и Максимални Евро Цени !!!!

32

ДА

преди 3 години

А пенсиите-колко!?Не видях цифра!Или чакате да ни хване вируса и да се отървете от нас!Само не забравяйте оная приказка,дето един цар избил старците,но сина му скрил дядо си.....

31

Чочи

преди 3 години

Това са добри заплати, с които що годе може да се живее нормално. Дано ги приемат в народното събрание.

30

Анонимен

преди 3 години

Ако средната в Европа е 2378 евро, то половината хора са със заплата под 2000 евро заплата, а в България половината хора са с под 435 евро заплата. Разликата е 4,6 пъти.