19

BGN

преди 3 години

Протестът отразен като водеща новина в Днес.бг, бре бре. Кралят Слънце залязва майче .....С днешните си словоизлеяния още повече се изложи. Говор, държание на самозабравил се ЧУБАН!! Най- можещия бил ...

18

Щерю

преди 3 години

Колата на Милен Цветков ТИР да я беше блъснал нямаше да изглежда по- зле...

17

Анонимен

преди 3 години

До Терсенето Колкото е истина, толкова да е здрав президента!

16

Комунист

преди 3 години

Да го пускат!Миленката беше голям отвратеняк.Добре, че онова хлапе го довърши.

15

Анонимен

преди 3 години

Пишете, че джипът е шофиран от Кристиан, но съдът в момента точно това се опитва да докаже....

14

Маман

преди 3 години

Махайте вече Гешев, за да уредим освобождаването на хубавото ми детенце.

13

SOG

преди 3 години

Тръгнете назад по веригата, и вижте от къде е дошла дро*ата. Човека си замина за нищо. Поне свършете нещо полезно. То е ясно че има убиец, но ако плати достатъчно...може да се измъкне като оня дето уби детето....като не спира на знак СТОП. Горе ..хората които се занимават - вие ги знаете. Те едва ли са повече от 10 човека.

12

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 10БЯХ ЗАБРАВИЛ ЗА ПЕШЕХОДЦИТЕ ТИЯ СЕ ОТЪРВАХА ПО ЧУДО----------ТОЧНО КАТО В ИГРАТА КАРМАГЕДОНТАМ КАРАШ И МАЧКАШ ПО ПЪТЯ НЕ САМО КОЛИ НО И ХОРА И ЖИВОТНИ

11

АнонимеН

преди 3 години

НЕОДОБРЯВАМ БЕЗРАЗСЪДНОТО ШОФИРАНЕА В ТОЗИ СЛУЧАЙ ТО Е АБСОЛЮТНО ТАКОВА!!!МОЖЕШЕ ДА УБИЕ ЦЯЛО СЕМЕЙСТВО МОЖЕШЕ ДА УБИЕ ВСЕКИ ЗАЕДНО С БЛИЗКИТЕ МУ------------------НЕ ЗНАМ КАКВА Е СПРАВЕДЛИВАТА ПРИСЪДА В ТОЗИ СЛУЧАЙНО АКО АЗ СЪМ СЪДИЯТА ЩЕ ГО ОСЪДЯ НА ДОСТА ГОДИНИ ЗАТВОР!

10

от 10

преди 3 години

Денят е най-големия християнски празник.Няма да се изненадам,ако избягалите съучастници са крили не наркотици,а оръжие или екслозиви (дострашало ги да го използват).Какъв е профила на един терорист - Бизнесмен доктор,адвокат,учител,програмист? Или зависим човек?А ако коктейла дрога е бил за кураж? Според мен всяко едно ПТП застрашило живота на множество хора и случило се на религиозен празник си заслужава и да се разгледа като атентат.ч (пък дано е случайност)

9

Анонимен

преди 3 години

Тоя щеше да убие десет пишеходци минимум !Трепане и куршум в главата и спирачка не натиска пълно камикадзе .

8

До 6

преди 3 години

Дрогирания е изключван от гимназията заради снимка показваща го да пафка трева в църква.Приятелката му е цялата нашарена в сатаниски знаци,а другото му другарче е извършил въоръжен грабеж на бензиностанция.Тези са анти-християни.При такъв удар вътрешните органи на Цветков стават на пихтия,но няма нито един ранен от аудито?Дори седящите на задните седалки са били с колани?Това е планирано.Карали са в крайна дясна лента за да отскочат на тротоара и предна кола да отхвърне близо до насрещното.

7

ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР!

преди 3 години

За наркомана убиец!!!

6

Анонимен

преди 3 години

Я се осъзнайте! Един ДРОГИРАЖ, ЛИГЛЬО МАМИН какъв атентат, какви 5лв говорим?!? Това си е чист самонадеян убиец на всеки, който му се окаже на пътя

5

Мда

преди 3 години

Поредното убийство на журналист неудобен на ГЕРБ....Таман взе да разплита случая с барселонската къща и умря.Много удобно.Извършителя-дрогиран и със зависим икономически родител.

4

Анонимен

преди 3 години

Промяна на мярката - от голяма килия на по-малка. Новата ще бъде с размери 2 на 1 и ще е без комин.

3

Анонимен

преди 3 години

Навръх Великден не стана катастрофа, а стана атентат на религиозна основа,по случайност отнел само един живот.Разбира се,службите се правят на ощипани и не поглеждат в тази посока.Нищо,пуснете го момчето на поправителен за Коледа,може би по-добре да се справи тогава.

2

Чичо

преди 3 години

Доживотна присъда за маминото ***.

1

Уонко Нормалният

преди 3 години

Ясно е. Условна. Мама ще плати, защото тати е гербераст. И другия път мама ще ти купи танк и по хубава дрога. Да си газиш спокойно, мамин златен!