20

Христо Христов

преди 3 години

До Иде"Към Коледа ще има повече произведени ваксини, отколкото желаещи да ги купят!"И нито една няма да работи....

19

Бай Ганя

преди 3 години

Ауе , нийама таквъз болист уа, туй е измислину от амириканцити и европата, туй грип уа лъжат ва.Най дубре си бяхми кат на кумандиши Майка Россия, тя на нас ний по скъпа и *** Ганьовско.Там съ прибориха с булистъ вечи. Ко а лъжат тез медии уа

18

Анонимен

преди 3 години

Богатите държави "за да покрият нуждите на 20% от своето население" Ами цъ:рвули като нас какъв процент от населението ще покрият?

17

?!

преди 3 години

70 богати страни? Мисля, че след 50тата в тези листи надолу вече не се считат за богати

16

Анонимен

преди 3 години

До До ИстуканТев кравария пиха белина да се децзивфекцират вътрешно по съвет на .......... си президент..

15

Анонимен

преди 3 години

по безсмислена статия не бях чел - нивото е като съчинение на свободна тема за второкласник

14

Иде

преди 3 години

Към Коледа ще има повече произведени ваксини, отколкото желаещи да ги купят!

13

До Истукан

преди 3 години

Приятелски съвет - никога не пий и не яж горещо, за да не си докараш рак на гърлото или хранопровода.Топло, до към 40-45 градуса да, но не и повече.

12

Sichtpunkt

преди 3 години

Е нали "Могушая" открила! Или тя ще е само за вътрешно ползване - всеизвестният бАярешТник! Ха ха хаПутин вЕлик!

11

Анонимен

преди 3 години

Руснаците имат вече готови дори две ваксини: Новичок 100% ефективност срещу вируса и Боярышник 95% ефективност, лошото е че имат доста неприятни странични ефекти.

10

Анонимен

преди 3 години

Първо, че ще има огромно разхищение на пари и второ, любопитен съм как нормалните богати ще дарят на бедните.

9

Зоро

преди 3 години

Истукан, на тебе водата в дробовете ли ти влиза?Внимавай да не се задавиш, човече!

8

Анонимен

преди 3 години

Подготвят почвата да им пробутат чипосаните ваксини и после тотален контрол и геноцид

7

Анонимен

преди 3 години

Е как ве, колхозната васкина е измислена още 18ти век, те имат отдаааааавна ваксина, напред са от всички други с векове.:D

6

Анонимен

преди 3 години

съюз срещу световното разпространение на руската ваксина, това е нищо друго, империалистите пак се опитват да спънат световния прогрес, но но ние в България знаем истината и няма да се хванем на тази удочка

5

Анонимен

преди 3 години

75 страни са заявили желание да се присъединят към новата инициатива "Covax" заедно с още други 90 държави, а руската ваксина е почти готова. Това обединение по ми напомня съюз срещу световното разпространение на руската ваксина.

4

Анонимен

преди 3 години

Точно така. Вирусите не са бактерии. Не са живи и не мога да се възпроизвеждат сами.Също така не могат да убият живо същество. При попадане в организма те "хакват' клетките и им дават инструкции да започнат да произвеждат копия на вируса. След увеличението на бройката се задейства имунната система и започва да убива "хакнатите" клетки за да спаси организма. Тоест не ви убива вирусът а вашата собствена имунна система.Но, всичко това също е медицинска теория и не е доказана. Всичко е теория.

3

Анонимен

преди 3 години

Русия беше съобщила, че са изобретили ваксина ... купете руска ваксина !

2

Истукан

преди 3 години

И няма да я намерят никога тази измислена ваксина. Единствената ваксина против коронавирус е сутрин да се пие на гладно гореща вода, която да изчисти дробовете и целия организъм. Ако се спазва изчистваща диета масово с гореща вода сутрин на гладно, няма да има смъртни случаи от коронавирус и няма да има болни от корона или ако има, всичко ще се минимизира.

1

Анонимен

преди 3 години

А как се създава ваксина за нещо което не съществува?Дори в самите учебници по медицина ясно си пише че вирусологията е теория и на практика досега не е доказано че хората умират от вируси. Самите вируси дори не са живи а са някакъв биологичен материал и микрочастици които не могат да се възпроизвеждат.