74

Анонимен

преди 3 години

Защо смотаните американци налагат санкции на великите руснаци а не става обратното?

73

анонимен

преди 3 години

От всички защитници на Помпео прочетох само общи приказки. Я ми отговорете, но не с общи приказки, как с това прословуто руско влияние Европа е най-богатия континент в света? Снай-добра соц. система, култура, техника, наука? Как и защо напират отвсякъде да дойдат тук, а не другаде? И веднага ще ви отговоря на дежурния ви аргумент, че точно Русия има най-много емигранти, да, в големите им градове, но да не би при нас емигрантите да копат някъде в забутани села?!

72

....

преди 3 години

Тия да си гледат държавата, че гори от 2 месеца и да не ходят да лаят по другите. Нали щяха да си гледат тях и да ни оставят нас да се оправяме, ми айде да ходят да си го набият и да ни оставят на мира!

71

Путин

преди 3 години

Единственото нещо което може да си наложите е нещо...Отзад .

70

От Русия с любов

преди 3 години

Помпею. А пък ние ще ти наложим мъжко шкембе !

69

Анонимен

преди 3 години

Троловете, не се напъвайте да остроумничите напразно. Северен поток и балкански поток ще ги има ,и ще функционират а САЩ най много да попаднат в голяма международна изолация заедно с л......та Англия

68

Анонимен

преди 3 години

Украйна отдавна не епазар за каквото е било, защото няма пари. Германия е най - големия фен на руската газ. Не за друго, а защото я получава по преференциалнби цени и няма кой да бие тези цени. Не напразно извадиха северен поток от европейската газова директива и сега целия му капацитет е зает от русия. Турция не е сериозен пазар за руснаците. Натискат се за доставки там за да обезсмислят пускането на други газопроводи там. Практически турция не е сериозен пазар за каквото и да е напоследък.

67

Анонимен

преди 3 години

Заради монополно високите цени на руският газ Русия изгуби 50% от пазара си в Германия и 90% от пазара си в Турция, а това бяха двата най-големи пазари на Газпром през 2017 година. Да не говорим че заради нападението на Русия срещу Украйна още през 2015 година изгуби пазар номер едно Украйна.

66

Анонимен

преди 3 години

Русия реши да играе нечестно вабанк срещу САЩ и съвсем закономерно загуби. Вместо чрез конкуренция Русия реши че е по лесно да си запази газовите пазари чрез корупция и подкупи на европейски чиновници, чрез шантаж с газовите кранове, чрез локални войни с Украйна и в Сирия и Либия с цел запазване на газовия монопол. В крайна сметка Русия изгуби на всички фронтове и фалира най-печелившата си компания Газпром.

65

Анонимен

преди 3 години

Руските патоци СП2 и ТП ще бъдат санкционирани по закона "Противодействие на противниците на Америка чрез санкции" (CAATSA). Ако колхозниците не бяха се самообявили за противници и врагове на Америка, нямаше да получат и тези санкции. Но когато акъла ти е море а главата ти е шамандура както при товарищ Путин резултатите са санкции до дупка.

64

Анонимен

преди 3 години

""Това е индикатор за отслабената американска система", каза тя и добави, че нямат други ефикасни инструменти."Какви ефикасни инструменти ***?! Колхозния при..мат разбира само от бой. За това ще събуате гащите и ще го отнасяте, вие от друго не разбирате

63

Учуден

преди 3 години

Аз съм объркан! Не беше ли Тръмп агент на Путин??? И нали уж Путин го назначи за президент, за да служи на Русия!!?? А кво стана сега,- всички които твърдяха това ежедневно последните 3 години, сега са на барикадата да защитават Путин и интерсите му.

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 61Умничето на мама, руската газ идва направо от земята и единствените експлоатационни разходи са помпените станции по дългия път. Американците използват скъпи фракинг технологии, тръбопроводи до пристанищните терминали, втечняване, транспорт с кораби-газовози, станции за декомпресия, тръби. Помисли, ако имаш с какво!

61

Анонимен

преди 3 години

Топ дипломатът на САЩ е позор за страната, имала забележителни дипломати! ***, нагъл, брутален, той печели само врагове на страната си. Конфронтира се с най-силните икономики в света - Китай и Германия и с най-голямата военна сила - Русия!

60

Анонимен

преди 3 години

Спрете руското влияние през Украйна.

59

Щирлиц

преди 3 години

Арабската пролет е инструмент на ***.

58

Анонимен

преди 3 години

България е член на НАТО и затова трябва да получи украинския дял от транзита. Украйна не е член на НАТО, нито на Европейския съюз. Да се спре руското влияние чрез транзита през Украйна.Съюзници сме в НАТО. Пасито да отива да им реве.

57

Анонимен

преди 3 години

Русия и Китай станаха велики военни и икономически сили. Не могат да ги спрат.

56

Анонимен

преди 3 години

Американците искат само те да продават руски газ през Украйна.Те какъв газ транспортират през Украйна?Нека отговорят.

55

Христо Христов

преди 3 години

До 56Турски поток никога не е бил 4 тръби... беше една с план за втора, ако има европейски купувачи.