206

Буден!

преди 3 години

До Анонимен 206. Божков плаща само на ***, да рущат и чупят. Остави майките с децата, че ми напомня както: " Увредените майки с децата на площада и техните водачи:" К. Нинова, М. Манолова от болшевишката хунта на превратаджиите, метежници. Незаличим спомен от превратаджииския 09.90.1944г. и хилядите поразии. Хилядите престъпления на майката столетница!

205

анонимен

преди 3 години

До ОПГ 208. Аз ти предлагам, когато дойде ваксината, цялата болшевишка хунта БКП-БСП да си я скрие за себе си в задния си джоб. Те са по- голяма опасност за българския народ, от колкото КОВИД - 19 . Чули, в задния джоб !

204

анонимен

преди 3 години

До 205. Само мутрите комунисти, превратаджии, убийци, създали лагерите на смърта, създали просташкия народен съд, избили интелигенцията цвета на нацията,неграмотниците каскетаджии, управлявали 45г. с терор, забранени със закон на 05.05.2000г. за политико-криминалното си управление. Превратаджиите, отново с преврат се стремят да дойдат на власт за да скрият и спасят от закона другарите си престъпници: Баневи, Василев, Божков, Арабаджиеви, Д.Николова, Миню Стайков, Гергов и още десетки други,

203

анонимен

преди 3 години

До кой си ти бе . Той никога не е бил президент, той е парашутист, кацнал по погрешка. Сега показа истинското си лице на човек от болшевишката хунта БКП-БСП : метежник, мутра, превратаджия, българо-убиец. Вън на мафиятя-мутри от президентството на България! ВЪН !

202

ОПГ

преди 3 години

Е удължила извънредната обстановка до 31.07. и е дала зелена светлина за закупуването на ваксините срещу ковид. Опитва се да си купи благоразположение. Аз предлагам като дойдат ваксините да ги сложим всичките на ГРОБ. Изедници

201

Паисий

преди 3 години

РР Е ЕДНО ГОЛЯМО НЕДОРАЗУМЕНИЕ

200

Анонимен

преди 3 години

Ами ,Радев е виновен)а божков плащал на деца и майки да стачкуват,а полиция се плаши от боя

199

1

преди 3 години

Не Радев,а слънцето,сее омраза,с държанието си на велик,пък за нищо не става,оставка и предсрочни избори,и вече никога герб-комунисти на власт

198

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 191Истината, че хунтата е хунта и че държи прокуратурата в джоба си. Нещо друго неясно, роме с 30 лв.?

197

Анонимен

преди 3 години

ТОМА БИКОВ2012- ОТ ПАРТИЯТА НА КУНЕВА"БОРИСОВ ЕДИНСТВЕНИЯ ПРЕМИЕР КОЙТО ЩЕ ВЛЕЗНЕ В ЗАТВОРА АКО НЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ- И АКО ГИ СПЕЧЕЛИ ЩЕ Е С МАШИНАЦИИ"ЗА ТАЗИ ВЯРНА КОНСТАТАЦИЯ ДНЕС Е ДЕПУТАТ НА ГЕРБЕ НА ТАКИВА ЛИ ЩЕ ВЯРВАМЕ ДЕТО НЯМАТ ДОСТОЙНСТВОТО И НА МАГИСТРАЛНА ЖРИЦА- ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА СЪВЕСТ ИЛИ СРАМ- ТОТАЛНИ ГЬОН.СУРАТИТЯ И ПРЕДСЕДАТЕЛКАТА НА ПАРЛАМЕНТА МАЙ Е СЪЩАТА

196

ибриka на Решетников

преди 3 години

Радев и котилото му от роднини , баджанаци и авери затънали до уши в далавери, тотално обезсмислиха и сринаха тази и без туй никому ненужна държавна институция, чиито годишен бюджет се равнява на този за гр. Враца и областта и. Tолкова ли сме богати та да хрантутим и дондуркаме един доказал се злобен безделник и антуража му ----- ????????????????????????????? -----

195

Анонимен

преди 3 години

Комсомолското активистче Биков продължава с комсомолските си изяви, вече от трибуните на ГЕРБ!

194

Пижо

преди 3 години

Какво очаквате да се случи след като сте толкова нагли и цинични, след като наричате младите хора "***"? Ще залеете улиците с още повече хора!ОСТАВКА И СЪД!

193

Тато из Правец

преди 3 години

А Кутка Караянчева санким,чунким,белким не държа реч пред тия с 30-те лева ???! А ,холан,де !!!

192

анонимен

преди 3 години

ДАЛИ РАДЕВ Е ВИНОВЕН ЗА ПАРТИЙНИЯ ДОМ ИЛИ Е НАБЕДЕН. ДАЛИ ПРОВОКАТОРИТЕ НЕ СА ИЗПРАТЕНИ ОТ ГЕРБ ДА ИЗВЪРШАТ СВИНЩИНАТА ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ОМАСКАРИ НЯКОЙ ПРОТИВНИК И ВРАГ. ПОВЕЧЕ НАМИРИСВА НА ТОВА. ПЛАТЕНИ ПРОВОКТОРИ НА ГЕРБ.

191

Анонимен

преди 3 години

Криминалния казус в какво се състои,че попаднал човек в случаен превоз на рушвети организирани се внесъл с още без да пипа и пита за какво като за транспортна услуга наложителна с посещения по дистанции на превоза по служби.

190

ист

преди 3 години

Божков нарече Радев фигурант. Фигурантът посочи юмрук с едната ръка, а с другата среден пръст на протестиращите. Неговите мутри са провокатори от НСО, и младежката организация на БСП. Фигуранта получава инструкции от Божков, и праща мутрите да разбиват партийния дом. Парите от Божков получават няколко адвоката и ***, които си пълнят джобовете, а на мутрите трохите. Набелязани са няколко мандри.

189

Митко

преди 3 години

Объркахте ме по нашенски.Кой кого е на ........л?

188

Борисов

преди 3 години

няма нужда от врагове щом има такива "приятели" като Тома Биков. Доста хора от миситрите му се престарават също изцяло в негова вреда. А за главния прокурор да не говорим, този може да срине всяко правителство със своята "защита".

187

Аз

преди 3 години

Оставка на Борисов, Гешев, Радев!