17

Оххх

преди 3 години

Тоя не е казал нищо и няма план за нищо. Тоя план е писан от някой си там си в щаба му. Тоя не иска да ходи на дебат с Тръмп щото не може да изговори едно цяло изречение. Толкова е изкофял вече, че ако го пуснат да говори без телепромптър ще се наслушате на нечленоразделни звуци. Да не говорим, че който му пише кампанията е кръгъл и*иот. Щял да вдига данък доход по време на криза с 8%, тоя не е наред АМА СЕРИОЗНО! Ако го изберат щатите се разпадат, света изпада в брутална рецесия за 1 седмица!

16

Анонимен

преди 3 години

Само не знам как, полуразложения труп Байдън, ще обясни на американците, след като 25% от ню йоркчани не са си плащали наемите за юли, че животът им ще поскъпне в пъти повече заради т.нар "борба с климата". Дядката очевидно пребивава в съвсем друга реалност.

15

Анонимен

преди 3 години

До 12, либерастите не мислят за екология, не се заблуждавайте. Ал Гор стана милиардер от "глобалното затопляне". Пари се вземат от данъците на хората, пренасочват се към техни компании и под предлога че края на света идва, тези *** стават милиардери от милионери. Това е една от най-големите измами на демоНкратите, която върви с трафик на деца, педофилия, тежка корупция, деморализиране на обществото, индокриниране на децата в училище и още стотици дяволски дела.

14

Христо Христов

преди 3 години

Планът е хубав и сравнението с Тръмп е точно.Проблемът е, че лъже за връзката зелена икономика - добро за средната класа.

13

обикновен

преди 3 години

До организаторите на световното нещастие от САЩ - значи ли, че с вируса се свърши, щом Бай Дън заговори за климата? Зелени карти ще пускате ли или може би ще ги направите червени?Дайте инструкции! Ва'ща ****а!

12

Анонимен

преди 3 години

Щом в момента забравя, представете си го след 4 години в офиса? Човекът е за пенсия.Иначе е добре да се мисли и за екологията.

11

Анонимен

преди 3 години

Големия въпрос е дали чичо Джо е дементен?

10

Анонимен

преди 3 години

Риако-китайска ***.

9

Ее

преди 3 години

Ти доживей изборите стани президент пък тогава планирай

8

Анонимен

преди 3 години

Лесно се бори нещо, което не съществува.Но милиардите текат... А правилните хора грухтят...

7

Анонимен

преди 3 години

Деменцията го е ударила жестоко дядката.

6

Анонимен

преди 3 години

Какъв план ве нещастници? Този нескопосаник през по-голямата част от времето не знае нито къде се намира, нито за какво се кандидатира, нито знае кой е до него. Напълно е изпушил, но е в ръцете на дяволската демоНкратична партия. Те имат план да го сменят с някойдруг , ясно е. А тези 2 трилиона, познайте от кого ще дойдат...познахте. Либерасти=по-високи данъци=нищо свършено

5

Анонимен

преди 3 години

Джо, не се замисляй за дълго, че като заговориш излиза неразбираемо. По-добре разкажи как обеща и даде $1 млрд държавни пиндостански пари на Потрошенко, за да изгони главния укропски прокурор и да прекрати наказателния процес срещу сина ти? Има го на запис и цял свят го гледа и се чуди какъв гьон си и къде са пиндостанските свободни демократи да ти потърсят сметка за използване на служебното положение за достигане и решаване на лични/семейни проблеми.

4

Анонимен

преди 3 години

До Додо Кой си ти бе, ***, анализ на Америка и Байдън да правиш. Гледай си чергата и не се меси там.

3

Додо

преди 3 години

Байден не може вече дори да приказва. Тежко ментално заболяване го мъчи, деменция, вероятно дори и Алцхаймер. Силите на Злото имат план за него. Или ще го показват по митинги и ще го пазят от журналисти, или официално ще го диагностицират и ще до обявят за некапацитетен. И в двата случая САЩ и света ще управлява еврейското лоби, гравитиращо около Сорос, Гейтс, Чък Шумер и Адам Шиф. Това означава края на Америка -отворени граници, пълен контрол, диктатура и превръщане на САЩ в страна от 3-я Свят

2

м дааа

преди 3 години

Работни места хахаха, На всякъде по света са същите измамници. Идват отварят 5-10 магазина на немски вериги и кмета гордо обяснява как във всеки един ще се разкрият нови работни места, каато удобно пропуска факта , че е за сметка на дребните еднолични търговци, които ще затворят.

1

Анонимен

преди 3 години

Утре, ако го попитат какъв му е плана, надали ще може да каже :)