15

Анонимен

преди 3 години

до 15 нестава дума кои е първи или последен по добив, а и тези фирми които добиват петрол са броят на пръстите на едната ръка.Въпроса е че ниската цена удрия по американските фирми и немогат да си покрият разходите които са вложили не случайно само русия отказа да намали дневното си произвадство на петрол за да държи ниска цената

14

Анонимен

преди 3 години

14 А ти провери кой е номер 1 по добив на петрол в света в момента! Ако не вярваш че е САЩ ПАК ПРОВЕРИ, ВИЖ И КОЙ Е ВТОРИ СЛЕД ТЯХ! НЕ, не е пак русия та ти, а Саудитска Арабия, рашкА се СРИНА НА ТРЕТО МЯСТО и според мен още ще падат НАДОЛУ!

13

Анонимен

преди 3 години

които не вярва че ниската цена на петрола удря американските фирми да провери,за май месец в сащ са фалирали 49 фирми свързани с преработката на петрол

12

Анонимен

преди 3 години

Добива на шистовия нефт при цена от45д/барел е на нула. Руснаците при всяка цена над 18д/барел са на печалба, но за да имат пари за социални плащания им трябва цена от минимум 32д/барел. За Канада не знам как е, но в САЩ цената на горивото се води стока от първа необходимост и е без всякакви данъци, такси и акциз.

11

Анонимен

преди 3 години

Днешната цена на нефта е в строго съответствие със заложената в руския бюджет - $42/барел.

10

Анонимен

преди 3 години

В Канада е 0.80 цента за литър в България цената е двойна 1.80 за литър странна работа....

9

До Павката

преди 3 години

Гледаш много фантастични филми

8

До 5

преди 3 години

Може да попиташ г-н Инджов от митница Южна Морска колко човека има в отдел "борба с контрабандата" и колко от тях нямат по 1 написан акт от началото на годината. Половината са момичета с тяло на манекенки, под 30 години.

7

Анонимен

преди 3 години

Искаме оставка на мутрата!

6

zeus

преди 3 години

Хаха, кратък срок или нежелание да се направи? Аз като човек, който никога не се е занимавал с видеонаблюдение, за 2 дена си направих такова сам, като това включва и опъването на кабели в двора.

5

Анонимен

преди 3 години

Не е ли справедливо, след като се въвежда изискване производителите на акцизни стоки да подават картина към Агенция "Митници", численият състав на тази агенция да бъде съкратен в пъти?

4

Павката

преди 3 години

Данъчен склад с инсталирани уреди за измерване и без видео наблюдение. Посещават го от Агенция митници двама митничари, на които началника услужливо не е дал технически чертежи за установяване на движението на горивата вътре е склада. Стига се до тръба, на която няма измервателен уред, обозначена като отпаден продукт. В последствие се оказва чист контрабанден дизел, митничарите наказани, а началника им си зарежда семейните автомобили все още безплатно на бензиностанция собственост на склада.

3

баико

преди 3 години

боико тогава,4е даде оставката

2

Анонимен

преди 3 години

40$ за барел,амереканските фирми за петрол фалират една след друга от тази ниска цена,някоии американофилчета си мислиха че ниската цена ще удари руските ама реалностите са съвсем други

1

anonim

преди 3 години

Айде поставяйте виеокамерите стига с тези отлагания с години си правите далаверите и скубите народа.