11

Анонимен

преди 3 години

Списвачите у сайта да проучат и да кажат как е на българските граници за влизащите чужденци.Всяка нормална държава прави такива ограничения,а как е у нас е по-важно.

10

от никаде -

преди 3 години

- за никаде!

9

Поручик Ржевски

преди 3 години

Босът на шайката каза, че сме се справили най-добре в Европа и ни дават за пример..Не вярвам Унгария да ни сложи в жълт списък.

8

попа

преди 3 години

тотален провал на ГЕРП с коронавируса, скоро няма да ни пускат никъде да пътуваме

7

Въпрос

преди 3 години

Някой чете ли статията - отрицателен тест и карантината пада. Демек ако идваш от България трябва да си направиш тест - голямо ограничение да го ***.

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Слънцето ти виновно, че не си носиш маската.

5

Георги

преди 3 години

Интересно, като докарат в България Божков да го осъдят, дали ше има 2 седмици карантина?!

4

Анонимен

преди 3 години

Кире,Ти по хубаво благодари на Слънцето което се беше справило най "добре" със вируса и затова вече половин Европа налага карантина на влизащите Българи!

3

Киро Хикса

преди 3 години

Благодарим Ви, г-н Президент! Постигнахте такова разпространение на заразата с протестите на Черепа, които така неумело ръководите, че цяла България пламна! Това, което беше постигнати с усилията на Щаба и дисциплината на целокупния български народ през последните 4 месеца, Вие, г-н Радев, успяхте да унищожите! Позор!!!!!

2

Анонимен

преди 3 години

Не знам ама производителите на тестове ще направят печалба. Яка печалба.

1

баба мара

преди 3 години

какво става европа затвори вратата за българи нали бяхме отличници от нас искахаакъл как да се справят с живота сега подкрепят борисов ама затварят врататалицемери