48

Анонимен

преди 3 години

Знаете лина колко невинни хора е съсипал живота този поръчков рекетьор? Колко конкурентни бизнеси е затворил... Силно се надявам от тук да е трайно безработен. Гаврете се с него навсякъде, където го видите. Подобни *** не заслужават капка човещина. И моля, да се обърне към тези, които обслужваше, докато беше в ГДБОП. Или вече Заки и други ценители на момчешката хубост не искат и да чуят за него. Инвестирали са в друг *** явно.

47

Анонимен

преди 3 години

Време беше.

46

ПроСоТо

преди 3 години

До ХарланНе се чуди. Хората на Черепа напускат потъващия кораб. А относно записите-и Черепа, и другаря Александър Паунов си признаха, че са верни!

45

T. Linux

преди 3 години

За първи път се срещнах с него face to face през февруари 2006. Изпълняваше поръчка (платена!) за унищожаване на конкурентен бизнес. Слънчеви очила върху бръснатата му кратна, късно вечер през февруари?!?... и маниери и жаргон на мутра!ЕПИЛОГ: платилият за поръчката внезапно умря след няколко месеца... жена му, и любовницата му продадоха IT бизнеса.

44

Харлан Харизанов

преди 3 години

Аз пък се чудя дали няма връзка с публикуваните записи, говори се, че става въпрос за зле, набързо скалъпени компилати.

43

БГ

преди 3 години

Явно са хакнали бази данни на държавни институции. За това е подал оставка, по морални принципи. Сега се продават базите данни от хакери. Не знам колко глупав да си да публикуваш данните на милиони българи с мотива, че ти пречел някой си и се бориш за нещо си. Ми то на всички протестиращи сега има опасност да им пуснат данните. Те какво мислят за хакера, съгласни ли са с него?

42

Анонимен

преди 3 години

най-после, отдавна трябваше

41

Анонимен

преди 3 години

Божков е гост всяка вечер във вашия дом!

40

Анонимен

преди 3 години

Нарко координатор!?Съжалиха го!

39

Непрежалим

преди 3 години

Един от най-видните приказливци и нищоправачи в печалната епоха на боковизма. Не мога даже да напиша "Ще го помним", защото няма с какво. Като се знае равнището му на компетентност, съветвам го да си отиде на село и да си прекопава градинката.

38

niki

преди 3 години

Корабът потъва и първите, които напускат са плъховете.

37

Зори

преди 3 години

И този са го засекли някъде, че иска и взима пари. А иначе човека е милионер

36

Анонимен

преди 3 години

Един милиционер си отива, друг ще го смени. Преди дни хакнаха цялата база данни на МВР и е редно този аграрник да си ходи!

35

случаенос?!

преди 3 години

хаха Гешев пуска записи, които се оказват манилупирани (Божков говори в левия канал, събеседника му по десния) и после рязко Явор Колев напуска киберпрестъпления :)))

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35Леко бе, демократе... Успокой псевдо-фашистките страсти.

33

Още един

преди 3 години

Ятак на Божков гръмна

32

Анонимен

преди 3 години

Този не е бушон, а прикрива форумни манипулатори. Като чета какви антидържавни мнения и призиви към разправа се ширят масово из форумите, този освен за смяна е най малкото за бездействие, подсъдим.А следващата фаза, за да се върне държавата в нормален режим, е разправа с подстрекателите. Ако вече не тече де, а този го играе против.

31

Дедо

преди 3 години

До 32 ясноИ тоя се СЕТИ САМО СЛЕД 11-г управление на Бойко,нали???Айде бре!

30

Нищо ново

преди 3 години

Ще гръмнат още няколко "бушона" за замазване на положението.

29

ясно

преди 3 години

Човекът не иска да бъде асоцииран с мафията.