25

оставкаааааааааа

преди 3 години

абе безумци нашите вина имат купища награди , по добри са от френските и искат да ни спрат а тези дупедавци са подписали за тази мярка от държавен фонд земеделие оставкааааааа

24

1212

преди 3 години

Няма такава безумна мярка. Хората се борят да произведат повече нашите берат на зелено. До къде е докарахме. Колкото повече толкова по евтино, колкото по малко толкова по скъпо. Ще вдигаме цените ясно.

23

анонимен

преди 3 години

Не сте прав наистина да се радвате, защото и за другите неща процедират по същия начин, дори и не знаем точно как. На богатия му трябват слуги в буквалния смисъл - да сменя памперси, да става в 4 ч. да бере ягоди и пр. Не знам как да се измъкнем от това положение?

22

анонимен

преди 3 години

Не сте прав да се радвате, защото това не решава проблемът - на загуба ще са лозарите и държавата като цяло, за да продават другите от ЕС. По принцип съм съгласен, че качеството е лошо. Не купувайте, като не ви харесва, но този път е грешен и отблъсква хората.

21

Кисело грозде

преди 3 години

Явно от миналата година е останала много недоизпита гроздова и от земеделското министерство се опитват да регулират пазара (или си въртят някакви далаверки с милиончета).

20

анонимен

преди 3 години

Насила ставам евроскептик. Явно им трябваме за пазар, за изкупуване на таралясници и за износ и на лекари и на млади хора. И после квичене защо не се размножавате!? Да има роби ли? Признавам си, че чак подобно нещо не съм очаквал. Помня, че преди години унищожиха захарни заводи, вкл. и печелившите, защото това било изискване от ЕС!?

19

Анонимен

преди 3 години

Много се радвам - половината български вина на пазара не стига, че са скъпи, ами и за нищо не стават. Изобщо не е нормално бутилка с нещо гадно и кисело да струва колкото вино, внесено Австралия/Нова Зеландия/Чили/ЮАР.

18

Анонимен

преди 3 години

На кандидатите ще се изплатят до 60 процента??Разбирай -20....30 най -много.Е,кой е луд да не си продаде стоката и да си вземе 100процента парите вместо едно няма нищо?

17

Сат Н

преди 3 години

Аз имам една асма пред къщата на село, колко ше ми платите да не я обирам наесен?

16

Анонимен

преди 3 години

Министърката на земеделието, дето предложи да си траем за измамите, за да не ни спрат прите, още не е сменена...

15

Анонимен

преди 3 години

Пхахаха! :)))Вие вярвате ли, че няма да го оберат и продадат?Това е врътка, за да се откраднат някакви дребни стотинки.... 2 млн !!! Тия вече изгребват остатъците от дъното на кацата.

14

БИ 58

преди 3 години

Що така бе Миме ?

13

психиатър

преди 3 години

Май в ход е сценария със златния милиард. Останалите ДГД. Светът ще е само за богати.

12

Уууу

преди 3 години

Понеже отдавна спрях пиенето, би трябвало да не ми пука. Обаче от грозде става отличен сок, компот, сладко, има едни лозарски книги от 80те с хиляда рецепти. Турците имат даже разни баклави с грозде в някой райони. Това е отличен плод и не е само за пиячите. Ако бяха по-умни, щяха да го преработят на нещо и да го "шитнат" в мюсюлманска Индонезия-там са над 200млн. За това Европа страда, няма онова дето имаше САЩ навремето-находчивост, измислиха рибно брашно-хоп рачешки ролца, МОМ-хоп-салам..

11

Скоти Пипан

преди 3 години

ха ха ха европейското ни бъдеще :))))) Европа не иска конкуренция, гламapиии, Eвропа иска да ви пласира продукцията си, може и второ качество, може и по-скъпо. Почва ли да ви просветва или още гоните чумата по козите

10

Анализатор

преди 3 години

Очевидно живеем в ерата на плановото ЕС стопанство. А някои все още твърдят, че комунизЪма си бил отишъл...

9

Анонимен

преди 3 години

Случайно или не забравихте да пишете кой иска да унищожим реколтата си. И дали той ще даде пример, като унищожи своята? Позор!Парите, които дава за това са сиренцето в капана.

8

След

преди 3 години

Пилетета, овцете и козите идва ред и на лозите! Оставка!

7

Ала бала

преди 3 години

За да измислят тая малоумщина сигурно и заплати вземат! Егати мозъците...

6

до 5

преди 3 години

Това го схващат само тия където са го предложили. Чудя се защо не го пуснат евтино на пазара че с тя коронавирус домашарката върви яко