12

емигрант

преди 3 години

Признавам за пияч един .....индиец....Изпи хайванинът му около 2л. испанска ракия 40 градуса за нула време.като взе да се върти....,но после завърши с две бирки по 330гр. Истинско чудо.Сякаш имаше две гърла и две пазви....След 2 часа го видях заспал, като бебе на тротоара.

11

ДДТ

преди 3 години

Добавете тук непременно и поляците. Преди да ги опозная си мислех,че руснаците са начело в класацията,но това което съм виждал при поляците ги прави номер 1 в пиянските резили.

10

българин

преди 3 години

До: номер 9Има си хас да не съм виждал! Нали и аз съм българин. Виждал съм и още как!Но толкова пияни като шведите не бях виждал. Честно да ти кажа, бях се уплашил, защото отначало си помислих, че виждам труп. Даже без да искам се спънах в него и го ритнах, а той не помръдна! Не ти го пожелавам да го преживееш!Толкова пиян българин досега не съм видял.И пияни руснаци, много по-пияни от българите съм виждал също.

9

Анонимен

преди 3 години

До българинА пияни българи не си ли виждал? Или те са "прекалено умерени"?

8

българин

преди 3 години

До: номер 4 (Готина мацка)Виж какво, ще се постарая да бъда напълно обективен и безпристрастен.Виждал съм пияни англичани. Виждал съм пияни шведи. Виждал съм и пияни руснаци.Общо взето са един дол дренки. Но най-високо в класацията според мен са шведите.Всички тези народи (и не само те) попадат в така наречения географски пояс "Vodka belt" - пояса на водката.В Англия например една пияна англичанка се опитваше да ме сваля.Ние българите сме умерени - пием вино и ракия. Винаги с мезе.

7

Готина мацка

преди 3 години

До До:Готина мацкаРусофилско лай*енце, виждала съм повече пияндета (българи, руснаци, сърби, македонци, гърци и англичани), отколкото са твоите годинки, а предполагам че вече гониш "преклонната възраст"! Найлошите са точно тия, които ги споменах в предишния коментар, ама какво да ти обяснявам като не разбираш.

6

Триполов джендър

преди 3 години

Нация създадена от кръвосмешения/инцести, просто из-мет!

5

До:Готина мацка

преди 3 години

Пияните българи са полоши от английските пияници, защото *** като се напие и мисли, че "кърти мивки". А тая електрическа машинка трябва да се използва главно срещу пияни руснаци, защото те са отвратителнивиждала съм ги.=========Не бе ку-ро-смук, виждала си албионските джженддъри на Слънчака, пияни, дрогирани и въргалящи се на земята в собствената си повърня!

4

Готина мацка

преди 3 години

Пияните българи са полоши от английските пияници, защото *** като се напие и мисли, че "кърти мивки". А тая електрическа машинка трябва да се използва главно срещу пияни руснаци, защото те са отвратителнивиждала съм ги.

3

Анонимен

преди 3 години

Много добра идея! Правилно! Пияните англичани са като добитъка - като се лишат от интелекта се превръщат точно в такива.И късмет, че собственикът на кръчмата е едновременно и овчар. Иначе нямаше да се сети за тази идея. Хитро, много хитро!

2

Ха-ха

преди 3 години

Докато не дойде някой "българин" да му открадне жицата...

1

Анонимен

преди 3 години

Хитро.