148

до 148

преди 3 години

вирусолог ли ще ставаш+Първо завършваш гимназия. Повтарям - гимназияПосле се класираш на кандидатстудентски изпитУчиш медицина шест годиниСпециализираш вирусология 5 годни и държиш държавен изпит. Изкарваш го и си готов.Тогава и те слушаме за тестовете.Анонимен източник си и не важиш, човече

147

Анонимен

преди 3 години

До PCRКато не разбираш - не говори толкова. PCR прави от РНК съответстваща ДНК, която после се репликира и 'улавя' от теста.

146

Анонимен

преди 3 години

В Смолян в предприятията си работят по сума народ и си се гъчкат в почивките...Как да се намалят болните и за какви мерки и за какви пет лева ми говорите...

145

PCR

преди 3 години

PCR на български означава полимеразно верижна реакция. Няма да се впускам в обяснения, но за да се извърши този метод, се използва за матрица ДНК. Повтарям, ДНК. Коронавирусите, както и Ковид 19, са РНК - вируси. Повтарям - РНК вируси. Сами преценете ДАЛИ и КОЛКО PCR-ът е подходящ и точен метод за доказване носителството на този вирус.

144

Анонимен

преди 3 години

до анонимен 85Еййй ако това беше толкова 'смъртоносно' и 'заразно' първите които щяха да се покрият са тези от властта. Вие медиите много обичате да манипулирате хората с тези стряскащи думи. Пак казвам ако това беше истина 'елитът' да се беше скрил първи, а и да не говорим, че политиците по цял свят са от 'РИСКОВАТА ГРУПА'. Станахте като лъжливото овчарче

143

Буден Ум

преди 3 години

До От ПлевенПо цял свят го отричат, ако четеш и на други езици, а не само на плевенски. Образованите хора по цял свят знаят за какво става въпрос. Ако си докторче от Плевен - хвърляй дипломата , не си в час.

142

Буден Ум

преди 3 години

До АнонименА по какъв начин , според теб, бих писал, ако ги познавах?Искаш да продължим на терминологичен английски ли - no prob, buddy - take the lead I`ll follow. Any comprhrnce in RNA recombinant technology or you mainly into the Polimerase Chain Reaction business?

141

Буден Ум

преди 3 години

До АнонименДа, работя под ръководството на Professor Sudene в Warwick Lab Building. Защо? Ти да не би също да си Стейт Колидж? Да пием по бира в The Corner довечера, а?

140

Буден Ум

преди 3 години

До АнонименВ паниката не четеш - сега работя в Penn State.

139

Анонимен

преди 3 години

Еййй ако това беше толкова 'смътоносно' и 'заразно' първите които щяха да се покрият са тези от властта. Вие медиите много обичате да манипулирате хората с тези стряскащи думи. Пак казвак ако това беше истина 'елитът' да се беше скрил първи, а и да не говорим, че политиците по цял свят са от 'РИСКОВАТА ГРУПА'. Станахте кало лъжливото овчарче

138

Протест - бройки

преди 3 години

Статистиката винаги е била в полза на управляващите. Починали са 8 човека, защото така е определила статистиката, а и парите. Вече достатъчно се говори за това как се набавят бройки нагоре - и за "заболели", и за "починали" от коронавирус. От гледна точка на имунологията, заразен и заболял са две мноооооого различни понятия.

137

Анонимен

преди 3 години

До Буден УмСмешников! Клоун! Болен мозък!!Работил в Penn state. hahaha

136

ПродажнаМедия

преди 3 години

Яяя кажете колко теста са направени? и ако искате да се наричате медия, то започнете с добрата нова, че днес излекуваните са повече от новозаразените!Тия 8 болни, да не са онзиденшната катастрофа?

135

Анонимен

преди 3 години

До Буден УмЗащо лъжеш?Никой не познаваш по начина както пишеш къде уж си работил. Една измислица си ти! Лъжец!

134

До 136

преди 3 години

Да, от февруари досега умират около 275 човека средно на ден, но трябва ли да са с 8 повече, защото някакви на взимат най-прости предпазни мерки?

133

До Анонимен

преди 3 години

Вчера починаха 300 човека, не 8 - *** не от коронавирус.

132

Анонимен

преди 3 години

Заради такива "будни умове" новозаразените вчера са 159 и починаха 8 човека.

131

фурмата

преди 3 години

До Беден УмЧовече, няма смисъл да поясняваш на никого нищо.*** е убеден че знае най-много и най-добре. И основно му се отдава да плюе по форуми и коментари под статии.Не се поглежда, не се пази сам себе си и чака някой друг да го направи.На *** му трябва точно един гешеФ и един борисоФФ. Да го обижда и да го краде.А всеки който малко мисли и е малко кадърен се изнася с 300 и повече не поглежда назад,нищо че му е много мъчно за родните места.

130

От Плевен

преди 3 години

Да, в целия свят икономиката страда, хората умират само и само и само Боко да е добре и да не падне от власт! Вие добре ли сте? Може ли да бъдете толкова тесногръди и да мислите, че това се случва само у нас и постоянно в лъжат с някакви числа! Направо недоумявам как може да има такова мислене и неистово отричане на проблема! И за какво е това- за да не спрем временно да ходим на кръчми и веселби? Това ли е смисълът на живота ви?

129

фурмата

преди 3 години

Явно сме тотални *** и ***. Не отричам изобщо наличието на коварен и гаден вирус, но:Който смята че няма всяка сряда /четвъртък пик нека постави минус.Който смята че не се представят манипулирано данните нека постави минус.Който смята, че не се увеличиха бройките тестове съвсем целенасочено, за сплашване на населението нека постави минус.Който смята,че медиите не пишат съвсем манипулативно бройките и не се борят за част от съдържанието на чекмеждто,нека постави минус.