106

Те това е

преди 3 години

Какво е протест в България :Бойко Борисов създаде мисирките, а Васил Божков ги пасе по площадите. Хак да ви е . Пак ви употребиха комунистите. Жал ми е за младите хора. Не знаят какво зло е комунизма.*** Лю, *** Лю, *** Лю.........

105

Милият Стойчо

преди 3 години

37 годишният доцент ,понеже го развяват като мръсни *** насам натам взех да се по интересувам.М че той сьоросче завършил университета в Унгария дето Орбан зорлем го закри.И от такъв ще имам обективно мнение.Чакай Стойчо да ти каже батко ти нещо дето дедо ти Сьорос няма да ти каже.Когато все едни са печеливши а хората все губят спира да ти пука много и теглиш една ... и буташ ***.Щото немаш кво да губиш,да ама тогава и ония печелившите пропадат и почват да квичът...

104

гост

преди 3 години

Споко, утайките няма да имат възможност да се метнат най-отгоре, както обикновенно правят.

103

ИМА ПЕЧЕЛИВШИ...

преди 3 години

ПРИ ЕДНА АНАРХИЯ--КОМУНИСТИТЕ ПЕЧЕЛЯТ!!!!ТОВА ВИНАГИ Е БИЛО ТЯХНА ТАКТИКА!!!!ТОВА Е ТЯХНАТА ЦЕЛ СЕГА ВСЪЩНОСТ!!!!

102

Анонимен

преди 3 години

А кой печели от оставането на власт на ,,вожда повелител'' който подписа малоумния договор с Македония, плати с наши пари нещо което го няма,изпълнява всички заповеди на началниците от Брюксел и бункера на Козяк ,прогони с ниския стандарт младите в чужбина,демографската катастрофа върви с пълна сила? Кой печели ,ние ли ?

101

Vip

преди 3 години

То е ясно от хаоса ще спечелят единици, а милионите след година две ще се усетят как са ги излъгали. Като партия най - печеливши са ДПС то се видя как се прегърнаха в Росенец. В момента са възможни 2 политически конфигурации, които биха могли да управляват БСП +ДПС +ДСБ+ДАБГ и ГЕРБ +патриотите, новите като Слави все още не се знае.. Да Бг и ДСБ успешно си партнират в управлението на някои градове с БСП пример е Разград, а любовта на ДПС и БСП е всеизвестна и заради властта Нинова няма ще вземе.

100

Анонимен

преди 3 години

Да дойде младия премиер с харема безпартиен съвременния Левски с нова партия

99

пияница мистик

преди 3 години

До СандоОт какво ви писна бе, Сандо? Като сте баламурници все ще сте зле. И в най-богатата страна да си се родил и да живееш, в Швейцария примерно, пак ще сте последна дупка на кaвалa. Да не мислиш, че там няма бедни? Сигурно и на тях им е писнало, че са мизерници. Като си тарикат, все ще си добре. Аз защо никога не пискам? Мен ми е супер в България. Много си е хубаво даже. Всичко е евтино. *** в UK да видиш само колко им е транспорта за 1 седмица

98

гост

преди 3 години

До пепеДържавата не лекува по принцип. Прибират в държавни болници не повече от 20% заразени. Другото да се оправя как може в къщи. Чети статистиките , там си пише.

97

Наблюдател

преди 3 години

Много сбъркана гледна точка на този политолог.Добре,че няма кой да му прочете глупостите до края на статията. Аз си загубих времето и я изчетох за да се убедя че е човек на управляващите -управлявани.

96

пепе

преди 3 години

Добро ковид парти си спретнаха тия идииоти. И след две седмици ще реват, че дъжавата не ги лекува...

95

Сандо

преди 3 години

на хората им писна !!!! това е истината !!!

94

Анонимен

преди 3 години

Бойко ти заслужава някаквадруга държава, ами да ходи там,не са го вързали още.

93

Нове

преди 3 години

Защо го набутаха бойко да управлява държава малумници

92

Анонимен

преди 3 години

Не се надявайте на сащ, освен ако стемалограмотни и не схващате накъде отива светът. Американската частно-капиталистическа машина е победена от китайската държавнокапиталистическамашина. Това е, казано на *** език.Става точно както е описано в Капиталана Маркс -- частните американски фирминямат толкова капитали и не могат да конкурират китайските държавни корпорации.Можете да погледнете списъка на най-големите световни банки -- първите местаса окупирани от китайски банки.

91

Анонимен

преди 3 години

Печеливши ще има,но не и от тези които в момента скачат по площадите!!!

90

Анонимен

преди 3 години

Абе този *** Борисов наистина ли е сложил снимки на внуците си? В държавата на бандите за отеличане, този който притежава един милион в брой, пуска снимки на малки деца, този е просто безмозъчно ***

89

НФСБ

преди 3 години

До Freeman1 Хонконг- окупиран от китай2 Венецуела большевизъм в особено големи размери и пак няма намвса, а санкции.

88

Анонимен

преди 3 години

Все едно ако има сега избори ще гласувате ?То от двадесет години тук тридесет процента гласуват от хората !Седемдесет процента не гласуват винаги !!!

87

Анонимен

преди 3 години

Добре, има движение. Колелото на историята се върти.