69

муспи

преди 3 години

Не е толерантно да се казва че България се управлява от чуждунци, без да се уточнява че те са евреи. Те формират правителствата, опозициите им, държат медиите и са седнали върху всичките пари - те не обичат това - 89%, 98% - признават само - Всичко! Ако не се сочат с пръст, може и да финансират шумното Шоу, даващо им усещане за безпредел на власта. А соченето с пръст ще ги смути - може би синедриона е взел курс на нова рокада?!

68

Анонимен

преди 3 години

Протестър тук, протестър тамЧорап зелен ги води, знам!Той иска да е вожд голям.За нас остава - гол салам!!!

67

Страхил

преди 3 години

Тази вечер бях на протеста пред МС и срещнах мои познат журналист,който ми съобщи нещо ИНТЕРЕСНО, което ме накара веднага да напусна митинга:А именно че днес е попаднал на информация от американското посолство,на която било отбелязяно че протестите у нас ще спрат на 16.07.2020 година !Аз не знам кои българин в тази сложна политическа ситуация може да посочи датата на края, на започналото скоро у нас протестно движение. Което на практика означава че всичко е организирано от там и ние българите отново ще бъдем употребени в сложни политически задкулисни игри и договорки между Брюксел,

66

Анонимен

преди 3 години

Като видях, че организатор на протеста е някакъв арменец, дето направо имитираше Тошовия зет и пословичен алкохолик Иван Славков - "батето".Неговото мото по собственото му признание в едно от предсмъртните му интервюта беше : Мене не ме търсете за работа!Та и този арменец пращеше от "велико остроумие" и се държеше точно като Славков -дебелашки и арогантно.Същия Славков тертип е и Трифонов Учиндолски.Явно това е индефикация на всеки селянин към софийската Шиталия.

65

Анонимен

преди 3 години

До 82Божков ще изкара "майбасите" за да блокира Олов мост, та да не бегат "мутрите" дето ги гони Зайчарника на Радев.

64

Анонимен

преди 3 години

До изнервенТова се нарича ad hominem, т.е. атака срещу човека, вместо срещу аргументите му. Доста жалко. Какво правя с живота си е моя работа, какво прави охраната на Тошо с живота на всички българи работа на всички българи, включително моя. Ето, обяснено като за ментално недоразвит, специално за твоя милост.

63

Анонимен

преди 3 години

Абе, Черепа да не изкара "Майбас"ите, та да блокира движението, за да не може Бойко да избяга с чекмеджето от фотошопа !

62

Гледна точка

преди 3 години

А ще покажете ли лицата на хулиганите на радефф, които трошаха автобуси и се заканваха да режат глави?

61

Анонимен

преди 3 години

Бой по главите

60

изнервен

преди 3 години

До 74. А бе, шльоко, и какво предлагаш? Ти сигурно нямаш никаква идея какво да правиш в собствения си живот, тръгнал си да даваш акъл за държавата.

59

Анонимен

преди 3 години

Ромове, защитаващи герб, защо не сте на площада за контрапротест, а коментирате тука? Рейсове ли нямаше или нямаше по 30 лв. днес? Слагайте минуси сега. Слагайте, робове/ромове.

58

Анонимен

преди 3 години

До 74Тези на жълтите павета са добре охранената градска Шикария, дето и по Тошово време правеха "мозоли" като чиновници в държавните учреждения и партийния им билет беше като билетчетата за търкане на Черепа.Сега цинкулират по жълтите павета и правят магии и заклинания за падане на Кабинета, ама Народа ги гледа с "широко затворени очи" !

57

Анонимен

преди 3 години

Какво по ленински, бавноразвиващ се имбeцuл? Тия на площада са както срещу БСП, така и срещу ГЕРБ, всичките сте една и съща мафиотска структура. Всички партии, които имат пръст за упадъка на България са метастази на бившата БКП, само дето любимите ти гербаджии са формирали най-неграмотното и презряно съсловие от нея - шофьори, охранители и други слуги. Мястото ви е на стълбовете по Цар Освободител във висящо положение.

56

Позитано

преди 3 години

Давайте все така по ленински другари и другарки от форума и площадите ! Да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването на ГЕРБ, Борисов и Гешев !!! Не подминавайте и шефа на МВР !!! Слава на БКП и лично на другарката Нинова , другаря Радев и щедрите ни спонсори - другарите Цв.Василев и Васил Божков !!!

55

От Аскою

преди 3 години

До 54. Има, по 10-15 души, повечето хулигани на Костя Копейкин, които се ослушват като наакани, защото никой не им обръща внимание.

54

Анонимен

преди 3 години

Дегизирани русофили от потомствената градска номенклатура за заблуждение на наивниците - гонят "мутри" със Смс'ите и парите на Черепа по жълтите павета !

53

гражданин

преди 3 години

Искам да попитам протестиращите дали в сряда ще се включат в протеста на БСП с Мая Манолова, *** Нинова и другите лица от БСП, които през 2013 избраха Пеевски за шеф на ДАНС?

52

Анонимен

преди 3 години

Хъм...това лице с носията има прическа тип Курило/Карлуково, а другото лице е твърде космато за прилича на нещо изобщо. Ако това са лицата на протеста и хората дето искат да ми определят бъдещето, май ще трябва и аз да емигрирам скоро

51

ааа

преди 3 години

Хората няма какво друго да правят и висят по площадите. Някои нямат работа, други ги мързи да работят, на трети пък затова им плащат, четвърти пък искат да влязат в парламента, че и те малко да нагушат.

50

Анонимен

преди 3 години

"Горда българка с носия и мъж с тъпан" - е такава невъзможна словиесна компилация не бях срещал за русофили......звучи като ""цар "освободител"" !Това са ин витро зделани словосъчетания на "вечната дружба".