69

доживяхме

преди 3 години

Чакахме 30 години прокуратурата да заработи.

68

г-радеф

преди 3 години

това ли е била работата на това момче,за това ли сме му плащали ,,ние,,-ЗАТВОР

67

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 60Не всичко се обсъжда в пленарната зала. Има комисии, които работят и с класифицирана информация. Има значение зависи какъв гриф стои на документите, които са намерили и дали съветника е имал право да ги чете. Съдържанието им е без значение.

66

Анонимен

преди 3 години

Гост,Всеки има някакви документи и си бере дерта. Има Закон за защита на класифицираната информация, съвсем скоро пак го обсъждаха в НС. Там много работи са написани. Прочети ги.

65

Анонимен

преди 3 години

ПроСтоТо,Умник, изчерпа си аргументите и сега се правиш на психоаналитик ли? Това ли само измисли?

64

Анонимен

преди 3 години

До Тра-ла-лаПоне дочети чл.41 докрая, там пише нещо по въпроса. Намери си един оригинален документ с гриф секретно, похвали се с него и после ще гледаме сеира. Бързо ще научиш по кой закон и кой член. Ще има да пееш после, не тра-ла-ла, а да се ... в главата конска.

63

Тра-ла-ла

преди 3 години

И какво от това?По кой закон държането на копия от тия документи е престъпление, а?И аз имам стотици документи, които не касаят преките ми задължения, но не е престъпления да ги държа, чета, изследвам, изучавам, да се информирам...Каскетурата да си прочете чл. 41 от Конституцията...чл. 41.(1) Всеки има право да търси, получава и разпространява информация. Осъществяването на това право не може да бъде насочено срещу правата и доброто име на другите граждани, както и срещу националната сигу..

62

Анонимен

преди 3 години

колекционира човекът

61

гост

преди 3 години

И при мен има документи , не пряко свързани със сегашната ми работа, по които съм работил преди време. Смешници.

60

Анонимен

преди 3 години

Голям праз! И виновен ли го прави това? Престъпник ли е?

59

Анонимен

преди 3 години

Има ли право съветникът да разполага с тези документи? Ами употреби малко мозъка си. След като всеки обикновен човек може да отиде в архива на НС и да си извади копие, според тебе съветникът на Президента има ли право? Това са неща, които се четат от 240 депутати и се обсъждат в Пленарна зала, най-вероятно са излъчвани и по телевизията. Абсолютно нищо секретно няма. Вариантите са два - или Гешев е ненормален и си вярва, или смята българският народ за ненормален и му пробутва внушения

58

тролове сте

преди 3 години

Има ли право президенството да разполага с тези документи или прокуратурата прави внушения? И има ли вероятност прокуратурата да злоупотреби с тази информация?

57

Анонимен

преди 3 години

Добре де с какво трябва се занимава един съветник на президента?

56

ПроСоТо

преди 3 години

а "подсъдим" става едва СЛЕД като съдът насрочи делото му за разглеждане....но от милиционер-толкова..Което е трагично ..Трагично е,защото поста му много важен...Нищо лично..

55

ПроСоТо

преди 3 години

и във връзка с долното:-Не съм изучавал Поведенческа психология,но това непрекъснато накланяне на полираната му глава в дясно и ляво докато говори е определен признак за вътрешно разстройство../не чревно,разбира се!/Па и друго:-Чул е некои юридически термини като "обвиняемия" и "подсъдимия" и ги лепи "под път и над път".Бес ни най-малко да се съобразява,че всеки е невинен до доказване на противното.Човек се превръща в обвиняем,едва когато тоя успее да внесе обвинителен акт в съдаА подсъдим

54

Анонимен

преди 3 години

Руските мутри вън от президентството!

53

ПроСоТо

преди 3 години

наистина нещата са доста ..съмнителни...Ето,някои ще ме обвинят че си позволявам остър език към Гешев../и НЕ СЪМ САМО аз!!/,но положението,което заема в обществото е много специално.За това,като гледаме неговите действия и бръщолевиници,човек неволно се запитва:-"Ама господина не е ли за освидетелстване?"Ако си е обикновен гражданин,да бъде какъвто си иска..Но на тая позиция не трябва да предизвиква и най-малки съмнения за психичното си здраве!!!За съжаление,буди само подозрения..

52

Анонимен

преди 3 години

До ВгзОповестяват се заради такива плювачи като тебе, дето си мислят че ПУ и РР са набедени.

51

Анонимен

преди 3 години

Радев - Оставка! Мафия!

50

Вгз

преди 3 години

Как така се оповестяват в медиите доказателства от разследване?