273

Ме

преди 3 години

Време е ББ да си ходи, заедно със свинчо доганчо гешеф Ко.

272

Анонимен

преди 3 години

не може Божков да яхва народното недоволство.тоя дето превърна България в търкане на картончета.протестът е срещу корупцията и глупостта във вид на есенен зеленчук.не се търпи простотията.

271

Анонимен

преди 3 години

Нищо няма да се промени, това е България все пак, осъзнайте се. 200-300 лева пенсия... заплати под 1000-2000 лева, колко подигравателно. Млад съм и направих своя избор, по груби сметки трябваше да работя 15 години в Б-я, за пари, които сега изкарвам за година(не, не съм мияч, берач и т.н). Пожелавам успех на хората останали в държавата и дано един ден нещата бъдат по-различни!

270

Анонимен

преди 3 години

чудно защо на "нормалните хора" им приема думата *** а на мене ми изписват *** :)

269

Анонимен

преди 3 години

Вие "нормалните Българи" избирате тези дебеловрати мошеници. Заради това се налага ние "***" да хващаме "камъни и дърве", че то с това окопаване във властта нищо друго не помага. Относно коронавируса... всеки ден в България умират по 300 човека, много от които преждевременно поради липса на адекватна медицинска помощ или поради невъзможност да си платят лекартсвата/лечението или дори от глад. Кой е виновен за тяхната смърт? Помисли пак кой е ***!

268

Анонимен

преди 3 години

Когато роднините на дебилните безсъвестни безотговорни безчовечни българи с егоистично мислене на снимката се заразят с короновирус и недай се боже починат тогава дебилните българи ще повярват че короновируса е опасна болест и не хич не е за подценяване жалко е че заради дебилните българи егоисти в България страдаме ние нормалните Българи.

267

Анонимен

преди 3 години

Тези протестиращи българи на снимката са невъзпитани безмозъщни безотговорни безчовечни българи егоисти с егоистично мислене които мислят само единствено за себе си и за своето благополучие за живота на другите Българи въобще не им пука заради такива дебелокожи егоисти дебилни българи в България страдаме ние нормалните Българи.

266

Анонимен

преди 3 години

НОВА ГОДИНА СЕ ПРАЗНУВА ПРИ СЪСЕДИТЕ, СЪРБИЯ, МАКЕДОНИЯ,ГЪРЦИЯ, ТУРЦИЯ И ЦЯЛ СВЯТ.

265

Анонимен

преди 3 години

До 305Много гладен си, ББ ви разрита канчетата.КОЛКО СТУДЕНТИ УЧЕХА ПО СВЕТА КОГАТО БКП БЕШЕ НА ВЛАСТ- само дечицата на БСП И ДС,СЕГА НЕ ХОДЯТ ДА БЕРАТ ЯГОДИ В АНГЛИЯ А ДА ДЕ ОБУЧАВАТ И ТО ДОСТЪПНО ЗА КОЙТО ИМА АМБИЦИЯТА И УМ.КОЛКО ПЪТУВАХА ЗАД ГРАНИЦА-куфарната търговия в Сърбия и Турция-сега събота и неделя всички на почивка/ изключвам последните месеци /. НОВА ГОДИНА СЕ ПРАЗНУВА ПРИСЪДИ И НАШИ ХОТЕЛИ.

264

Врачанин

преди 3 години

Защо във Враца няма протести ? Отговор : Враца има прекрасен кмет , спечелил втори мандат с най висок процент-73 %. Този човек промени Враца и вече е един чудесен европейски град.Всички го харесват и ние пенсионерите от соц. клубове гласувахме за него.

263

Инспектор

преди 3 години

До Анонимен 297 Държавен служител съм и не съм видял никакви пари раздаване на калпак.Деветдесет процента от ДС са назначени още от соца и никой не ги пипа.Такъм съм и аз. Сменяват се само директори.

262

Ти да видиш..

преди 3 години

Интересна ситуация. Протестиращите са против корупцията , а в същото време искат оставка на Гешев, дето единствен се осмели да подгони негодниците.

261

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Парите свършват, "протестиращите" селски гейове-неудачници стават все по-малко...

260

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Ей, Нинова, пак окраде парите, дето *** ги отпусна за преврат... Зер, апартаментите в Ню Йорк са скъпи!

259

Анонимен

преди 3 години

едни от най-големите ***, които познавам е от ГЕРБ, даже е в една община, избран с 150 гласа, но със самочувствие, все едно милиони са го избрали. ***.

258

Анонимен

преди 3 години

Вече 10 години се чудя как така един про-стак е избиран за премиер с такава лекота. Но сега като ви чета коментарите вече ми става ясно. С това плитко мислене не може и да се очаква друго. Викаш сега КАЗВАТ че има вирус и по-добре да си деяним така докато свят светува? Всъщност убийците сте вие, защото 10 години принуждавате нормалните хора да търпят глад и унижение заради това дебеловрато нищожество!

257

Ауу

преди 3 години

Давайте първенюта птротестрайте,заразявайте всичко живо 159 са заразените ,8 починалите . Убийци сте вие !!!

256

Анонимен

преди 3 години

Заразата е във властта!

255

МОите Искания

преди 3 години

1) на Деса да не употребява розов презерватив2) Рунбата да го канят да гледа и после да прави коремното

254

Време беше!

преди 3 години

Aко опитаме, все има някакъв шанс този път да се получи нали? А ако човек слуша тебе и НЕ опита, какъв е шанса за промяна? Не знам за американците но като слушам днес мазника от евросъюза какво каза.... ще е трудна битка. Явно нашия *** им върши прекрасна работа като потъпква интересите на страната, за да има тяхната подкрепа. Но пък ние сме упорити!