212

обаче

преди 3 години

А има ли проверка за насилието срещу полицаи? Кой е замервал полицаи, удрял полицаи? Ако изобщо е имало полицейско насилие, то как се е стигнало до него? Имало ли е нападение срещу полицаи? Имало ли е рушене на собственост, чупене, неподчинение, гражданско насилие? Защото полицията е само едната страна. Вина има и в протестиращите! И никой не говори за тая вина!

211

гражданин

преди 3 години

Поради това че над много полицаи критерите за за физическа пригодност ги застрашава и се стремят да се докажат пред шефовете че са лоялни прилагайки физическа сила над мирни граждани привишавайки служебните си задължения .

210

Анонимен

преди 3 години

Ами то цялото ни управление е мутренско...на кого да подражават полицаите в мутренската ни държава...естествено на главната мутра...като си мислят ,че всичко им е позволено...да ама не...този път няма прошка и оставка до дупка,докато мутрите не се разкарат от властта и прокуротурата и се възцари справедливост...

209

Анонимен

преди 3 години

До nikiИстината е,че сами си го направихме!За да спасят кожата си 2-3 олигарси,разклатиха цялото правителство,всяха хаос, дезинформация,интриги,лъжи,плюене на България и правителството в чужбина без основание,успяха дори да откъснат Цветанов от ГЕРБ,за да не им пречи и да смажат правосъдието и ГЕРБ,като така избегнат съдебна отговорност за извършениете от тях престъпления и кражби!За да избягат от съда,2-3 крадливи олигарси,унищожиха цяла България и сега предстоят кървави убийства!

208

niki

преди 3 години

Полицаите са едни много лоши мутри и се покриват един друг. Докато не изядат сопата ще продължават в същия дух да пребиват много хора един човек.

207

Анонимен

преди 3 години

Томова,*** и ти да развяваш черно знаме на крайните ислямисти като протестиращите ис Божковите и другите олигарси-бандити,па . ча долна и м,ръ.сна,платена ку , р , ва , работеща срещу България!Ти си инициатора и предателя,*** лично да протестираш,развявайки знамената на Ислямска държава,като останалите протестиращи!Покажи как се гордееш,че си свалила законното правителство със статиите си и си сложила крайни ислямисти на власт и си превърнала България във втора кървава Украйна,па-ча!

206

Хм

преди 3 години

Истината е,че пребиването на протестиращи работи против ГЕРБ.То отвращава хората . Наистина полицията има право да използва физическа сила за да задържи някого,а не да го пребие.Иначе сцената заприличва на схватка на стадион между футболни гамени.Едните хвърлили нещо по другите и те пък ги пребили!Къде е разума,къде е логиката?

205

Хм

преди 3 години

Полицаите преди няколко дни протестираха и никой нищо не им каза.Никой не излезе да ги арестува за незаконна стачка,никой не ги пребиваше,така,че да лежат в Пирогов,никой не ги задържаше в ареста на някое РПУ.По закон те са държавни служители и нямат право на протест.Не плащат данъци,а колко бази за почивка имат по черноморието...Имам съученик полицай който се похвали колко е взел миналият месец-2280 лева.Подозирам,че са се спазарили с БСП за повече пари и сега работят против ГЕРБ.

204

Анонимен

преди 3 години

Томоваа,благодаря ти за предателството и старанието да унищожиш България чрез статиите си и да посееш конфликти,смърт и предстоящи кървави разправи и масови убийства на българите и слагане на власт на крайни ислямисти и окупиране на България от българомразци!П А .Ч А !*** и ти да развяваш черно знаме на крайните ислямисти,като протестиращите,па . ча долна и м,ръ.сна,платена ку , р , ва ,работеща срещу България!Ти си инициатора и предателя,*** лично на протестите и да развяваш знамето на ИД!

203

пияница мистик

преди 3 години

Ако знаете в чужбина като има протести и възникнали безредици как бие полицията, нашите ще ви се видят като ангели небесни. Като бях по-млад живях 1 година в Мадрид. Имаше протести срещу тогавашния им премиер Азнар. Ама нещо демонстрантите започнаха да хвърлят по полицаите бутилки и онези като се юрнаха ги пребиха от бой. Яко с палки където падне млатят, че и с вода ги пръскат. Тук се радвайте, че полицията като цяло ни е много афиф и ги е шубе да бият

202

Дибреее

преди 3 години

Малко му е бил мариза на малкият крадец на кашкавал!

201

Анонимен

преди 3 години

да каже за великия свинарски бей полицай който налагаше в полицейския микробус има го на видео!

200

Пак идиотия!

преди 3 години

Щели да разследват дали е имало насилие!? Какво има за разследване, на снимките се вижда как влачат момчето като чувал с картофи, какво ще ми разследват. Гледах кадри от протести във Франция, искаха да арестуват един протестиращ, той не искаше да стане от земята и четирима полицаи го вдигнаха на ръце и го понесоха, а не го влачиха като чувал. Ние нямаме полиция, имаме горили, *** като Боко!

199

Георги

преди 3 години

До ЩерюТака си е! Един полицай на място даже има цялото право на закона и да убива хора, ако се налага.

198

Щерю

преди 3 години

Абе, един истински полицай, когато се налага, трябва да бие и да употребява сила! Няма с баница да посрещат разни развилнели се типове, които иначе нямат усмиряване...

197

Анонимен

преди 3 години

Нищо не оправдава полицейското насилие и произвол срещу мирни управляващи! Но явно те не са загрижени за доброто на хората от народа и защита на живота и законните им права а за изпълнение на заповедите на управляващите и защита на властта им от мирни протести! и от запазване на службите си на всяка цена дори да ги карат да се подписват с неправомерни задължителни подписки срещу президента и в полза на премиера и гл.прокурор, вместо да действат по съвест нямаше да бият никого и осъжда невинни!

196

Gordon Freeman

преди 3 години

https://youtu.be/l62OY19rZ7kВсъщност като се замисля дали да ги викна всичките, че само един не стига!!!

195

Анонимен

преди 3 години

Манталитета на МВР започва да прилича като през 1998 г. Защо ли? Първо те бият - после може да кажат защо. Само че не живеем в онези времена. Разрешили протест ще търпят, заплатите си получават от народа. Ежедневно дали се инструктират, това е било преди. В онези наредби 1998 г. Просто и ясно са го дръпнали момчето и са си изкарали нервите на него. Но който не е добре с нервите няма място в МВР.

194

Здрасти момчета

преди 3 години

И момичета. Говорим си за Костов, Сакскобурготски, Трифонов, Божков, Радев. Нали знаете, че за своите детинщини, които костваха на държавата много милиарди и особено болно ми е като няма пари за образование. Та аз се обадих на "един приятел" да гарантирам вашата липса на амнистия или по-точно антиамнистия. Да ви го представя: https://youtu.be/WUhOnX8qt3I

193

Анонимен

преди 3 години

Говорителят на полицията, който направи изявление по тв, каза, че са обиждали с такива думи, които го е срам да произнесе. За такова нещо не е нужно да го бият - има камери и после могат да го осъдят. Те са го пребили без никаква причина. Колкото до обидите, какво по-мръсно от ***, което и премиерът Борисов спокойно използва?