26

Некъф

преди 3 години

Подвеждаща статия целяща да заблуди хората, че едва ли не ще се разследва доган и заграбването на плажа.

25

Иван

преди 3 години

много забвано как се трият избирателно коментарите....

24

?!

преди 3 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

23

Анонимен

преди 3 години

Терминал Росенец е даден на Лукойл! А за терминала и "строежа" на Доги над него кога? Много подвеждащо е списана новината!

22

анонимен

преди 3 години

БОРИСОВ НЕ РАЗБРА ЛИ, ЧЕ ГО ПОХАРЧИХА НАЙ БРУТАЛНО. ТАКА Е КАТО СЕ СТРЕМИШ ДА УГОДИШ НА ОЛИГАРСИТЕ СМЯТАЙКИ, ЧЕ СТОЯТ ЗАД ГЪРБА ТИ. ДА АМА НЕ. В ЕДИН МОМЕНТ ТЕ СИ ТЪРСЯТ НОВА ПЛЯЧКА. А ДАЛИ ЩЕ Я НАМЕРЯТ ВЪПРОС.

21

Анонимен

преди 3 години

Който е докарал камъните, той да си изнесе. Да се направи прокурорско разследване за нарушаване на държавна собственост и незаконна строителна дейност на държавна собственост. Камъните са изкуствен ландшафт и незаконна строителна дейност на брега.

20

Анонимен

преди 3 години

Единственият правилен държавнически ход: Имотът се отчуждава за държавни нужди, премахва се и се възстановява правовият ред.

19

Анонимен

преди 3 години

от къде на къде турски групировки ще държат наш плаж??!???!Значи няма расизьм а ,,мьничкьк'' национално заболяване нарича се комплекси.

18

Анонимен

преди 3 години

Проверка?? Сега?? Сами си вярват или правят цирк за запада?? Не е за народа това представление нас вече не могат да ни Излъжат. Следващата измама от мутрата ГЕШЕВ

17

Анонимен

преди 3 години

Следващата инициатива на Росенец трябва да е почистване на плажа.Преди много години, като дете, съм ходил там. И такъв камънак никога не е било. Всеки човек да отиде, и да отнесе по 2-3 камъка, да се почисти плажа, да се види пясъка.Явно сегашния му концесионер хич не се грижи за него.

16

Анонимен

преди 3 години

Доказаха, че лъжат всеки ден и се завъртат на 180 градуса всеки ден.

15

RT

преди 3 години

За кое пристанище става дума - за нефтения терминал на Лукоил, или за пристана пред сарая на Доган.

14

баба мара

преди 3 години

колко бързо влязохте в президенството а свалянето на охраната на доган ипеевски продължи години сега ли се сетихте за концесията много навремезначи улицата не може да управлява ама некадърниците от герб могат ако семотаете още и не проверите за парите и златото служебният кабинет ще ясвърши тази работа

13

Анонимен

преди 3 години

Сетиха се да симулират дейност, като им стегна. Ама май вече е късно.

12

Ха

преди 3 години

Гешев няма да разследва Доган и Пеевски. Цацаров няма да търси незаконно придобито имучество от Доган. Държатава ще продължава да им подарява ТЕЦ Варна, Пристанище на тец Варна, ще им изкопае и по-дълбок канал за кораби да идват там големи, Нова телевизия ще брани Пеевски, а Бойко ще му подари няколко концесии за магистрали на неговите фирми, а цялата държавна машина ще брани Доган. И така живота продължава, а от 9те милиона мишлета останаха само 6 милиона и така.

11

Кор

преди 3 години

Мисля да се почеша зад лявото ухо по този повод.

10

Анонимен

преди 3 години

Moля ви недейте да не конфискувате имота на Доган,ГЕРБ ще изпрати полицията безаконието на хунтата продъжава.

9

ники

преди 3 години

Мислите ли, че избощо ще има някакъв ефект тази проверка?

8

Анонимен

преди 3 години

Каскет Каренин е човек на Доган, а Баце ще бъде сготвен в момента в който спре да е нужен на Доган, и че го сготви точно каскета, като ни обяснява как за него няма значение кой какъв, то затова и Баце се изнесе у Скопие

7

БЪЛГАРИН

преди 3 години

Всеки да вземе по камъче от плажа в Росенец, и ще се почисти от изхвърлените там камъни.Всеки да занесе по камък на храма в язовир Жребчево .Ако може да се популяризира подобна инициатива , чудеса се постигат с много хора и голям дух.