12

Анонимен

преди 3 години

Бойко как ли ще се изфука пак за здравната система?Сещате ли се за вица: "Пари нема, действайте!"Естествено, че здравната система не се грижи за никой.Никой който няма пари да си плаща.Не им плащат 1000 лева допълнително?Бойко!!! Кажи нещо бе!!! Къде ги даваш тия 1000 лева?Няма да се учудя, ако видя и лекари на протестите.Заради твоите дебели комунистически лъжи!Когато Бойко Борисов каже "Добро утро!" поглеждам нагоре да видя къде е Слънцето!!!

11

Ха-ха

преди 3 години

Герберунгели, здравна с-*** имахме преди '89г, сега се затварят държавни болници, а частните никнат като гъби! п.с.Ако човек няма пари, скоропостижно отива при Всевишния!

10

СТИГА БЕ

преди 3 години

РАДВАЙ СЕ ЧЕ СИ "ОТЪРВАЛ КОЖАТА СИ"ПЛЮЙ НА ОСТАНАЛОТО

9

Бау

преди 3 години

Шанса човека да се е пазил преди да се зарази е точно 0. Така като го гледам е от тези с "грипчето".

8

Анонимен

преди 3 години

Здравнта ни система себе си не е способна да опази от COVID-19, та възрастните хора ще пази? Колко лекари, сестри и помощен персонал се заразиха, разболяха и починаха за 4 месеца?

7

Анонимен

преди 3 години

Здравната система скоро ще спре да приема възрастни над 60г с ковид-19 !!Шведският модел *** на врата.Възрастните ще си умират по домовете.Така ще е с отворени стадиони и дискотеки.Всичко останало е чесане на езиците.

6

За здравната система

преди 3 години

Здравната ни система не е виновна. Хората сме в основата на всичко. Ние сами не се пазим. Когато спрем да сме егоисти, тогава нещата ще са добре. Докато върлува мнението в обществото, че Covid е "грипче" и че "аз съм най-важен" няма да успеем с нищо. Докато чувам коментари от сорта на "Голяма работа, че ще измрат 1000-2000 души,по-важно е икономиката да върви",до тогава ще е зле. На никой в България не му пука за жертвите по света, егоисти сме, а искаме за нас да мислят.

5

Анонимен

преди 3 години

Пази ли здравната ни система възрастните хора?Не, не ги пази. Нито от ковид, нито от каквото и да било друго. Ако трябва да сме честни не пази който и да било друг.

4

Анонимен

преди 3 години

отваряйки баровете и клубовете за младите на закрито ще доведе до бум от заразяване и на възрастните.

3

Анонимен

преди 3 години

Не плашете старите хора, не на страха, излизайте на площада да се борите за свободата на Божков и Радев.

2

Анонимен

преди 3 години

Пази ги, пази, като вълк пастърма, тъй ги пази.

1

Анонимен

преди 3 години

Пази!? Пътеките пази. Моя близка я убиха, но препечелиха доволно от безкрайно повтарящи се изследвания, месеци без диагноза и лечение. Но всичко изследваха, от-доПоредното нещо, което нефункционира в Боколандия