51

Анонимен

преди 3 години

Родолюбец с голямо Р...

50

Т.Петков

преди 3 години

Голям българин и патриот. Сигурно русенци ще го помнят така както помнят баба Тонка.

49

Ивайло

преди 3 години

Зад всяко голямо богатство се крие престъпление

48

Никой

преди 3 години

Човека е великан, кой каквото да говори. С много труд, пестене, малко късмет и пак труд е постигнал невероятни успехи. В центъра на Мисисага има три ълици с български имена, защото той е платил за това.Преди 15 години пих кафе с него и мога да кажа: земен и разумен. А иначе хората с пари винаги са в устата на всички. Тя и малката актриса Nina Dobrev е българка, но само по име. Той беше, и ще остане известен като българин, след 69 години в Канада. Лека му пръст.

47

Анонимен

преди 3 години

един капиталист забогатял на гърба на хората по малко

46

пра червени пари

преди 3 години

т.е. пари крадени от българския народ и изпрани на Запад. Сума ти комунистически изчадия се подхранваха на запад чрез пари окрадени от българската хазна и препрани през 'забогатели' българии на запад.През последните 30 години този хитрец използува безплатен труд на емигранти от България и не им плаща, а когато горките започнат да настояват за парите си този поддържаше няколко български мутри да ги бият.Свърши много добра работа на червената номенклатурка и ДС, особено по време на 'прехода'.

45

Мон(т)реал

преди 3 години

До СДФ: ако наистина познавахте г-Кънев, нямаше да осквернявате името му, пишейки го Канев.

44

SDF

преди 3 години

Кънев се жени тогава за племенницата на словашки милионер в строителната индустрия и той му помага да започне строителство на къщи. Тъй като не могат да имат деца осиновяват две момичета. По късно се развеждат и Канев се жени за българка от Русе. Познавам ги тъй като племеник на Канев беше приятел с моя съпруг.

43

Додо

преди 3 години

Беше хубав човек! Бог да го прости! Съболезнования на семейството.

42

SDF

преди 3 години

До НякойДа,точно така.

41

SDF

преди 3 години

До БенВсичко написано е вярно.Аз лично познавам Игнат Канев.Лека му пръст.

40

До плювачите по долу

преди 3 години

Вие сте неандерталци, които заслужават такива като Бойко, Доган и Пеевски да ви *** цял живот.

39

Някой

преди 3 години

За вас целия живот е една приказка с калинки и Шехеразади.Събудете се малко.В крайна сметка всеки заслужава съдбата си...

38

Бен

преди 3 години

И,как така?,отива в Канада без пари и става бизнесмен,строи и продава,за калинки ли ни взимате?,крал пари в Австрия и,когато е трябвало да се отчита пред Хитлер избягал,до кога бе,ще ни пишете тези приказки от Шехерезада?,а?,все такива милиардери,но само милион дал.....***!!!!!....

37

Имигранта

преди 3 години

Еййй хора,много от вас тук имат спешна нужда,или да се гръмнат,или да потърсят лекарска помощ.Многи сте зле ментално ЧЕСТНО

36

Анонимен

преди 3 години

Бог да го Пръсне тоя червен из.руд

35

Някой

преди 3 години

Тогава са се разбрали да купуват само неговите къщи,безтуй били по-здрави.Така му потръгва бизнеса.Така че е един от малкото честни милиардери от България.Така че милички,без да сте запознати с някоя история не пишете злобни коментари,а излезте на някой протест,няма значение за кой,никой политик в момента не заслужава доверие.Съжалявам,ако имам изпусната някоя запетая,не ми е това най-важното...

34

ШибиРиби

преди 3 години

И аз като направя първия милиард ще подаря на България чифт скъсани чорапи и съдрани *** да ме споминат и са се знае откъде съм произлезнал. Иначе другото е пари на вятъра, пари за кокошкари дето само чакат някой да ги храни и да им носи наготово.

33

Някой

преди 3 години

Тези къщи са много по-здрави от канадските,тъй като са български тип.След известно време в градчето което е той се събира някакви дарения за местната болница или нещо такова.Нашия решил и той да помогне,но не знаел колко да дари и дарил 1500 долара,като мислел,че е дори малко.Тези,които събирали даренията(разни адвокати и доктори) като видели в списъка тази сума(а всички дарявали по 100-150) му прочели името и разбрали че е българин.

32

Някой

преди 3 години

Как без да знаете нещо пишете толкова глупости за Иги(така го знаят в Канада).Той беше гост преди 6-7 години на Карбовски или някой подобен.Там си разказа историята човека.От статията се подразбира че заминава през 1951г на 25 години.К'ви куфарчета,к'ви БКП-та.Та в интервюто разправяше как износвал скъсаните обувки на по-големите си братя,защото са били много бедни и емигрира за препитание. Когато отива в Канада и почва като работник в строителна фирма,а по-късно прави фирма която прави къщи.