74

Анонимен

преди 3 години

БСП власт няма да види ГЕРБ са десетки пъти по-добра партия

73

Нищо ново

преди 3 години

Опозиция може да има във всяка демократична партия. Само в ГЕРБ това е невъзможно. Там Бойко е единствен и неповторимЖалкото е, те един от знаковите лица в тази опозиция - Георги Гергов получи 43 милиона държавни пари за една дупка в центъра на Варна, която не струва и една десета от това. И за какво? За да мъти водата в БСП. И оттогава дупката си е все там, никой не се кани поне градинка да направи на нейно място

72

Има алтернатива

преди 3 години

Отива си гербаджийската дружинка. К'радоха, д'ерибействаха и на народа му писна от тях. А и Каскета помогна на хората да се събудят - да е жив и здрав.Президента Радев показа, че може да събира заедно и леви и десни. Това е пътят. За отстраняването на корумпираната грербаджийска дрижинка може да се наложи да се мине през програмно правителство като това на Димитър Попов през 1990г.

71

Време за промяна

преди 3 години

До Киро: Не си чул какво предлага БСП? Корнелия Нинова го е казала не веднъж: Промяна на модела на управления на държавата. Може и по-конкретно, но това е дълга тема.По времето на Станишев влязохме в ЕС и ни поставяха на едно ниво с Румъния, даже и преди нея. А при вече трети мандат на ГЕРБ изоставаме и от последните в ЕС. Време е ГЕРБ да си ходят. Суджук, къщи за гости, обществени поръчки за наши хора. Трябва да се сложи вече край.

70

киро

преди 3 години

Не чух какво предлага ако дойдат на влас - но те не могат да управляват сами така, че очаквайте коалиция с ДПС и Слави - истински ужас

69

Анонимен

преди 3 години

Хора, пазете си мандрите. Тия си отарашиха касата, издъпаха кредити, похарчиха и тях, сега от дайте да дадеме, става дайте да ядеме :)

68

Дариткова е права

преди 3 години

КН фалира БСП,разби я,а сега иска и държавата.НацСъв на БСП се събира даопределя тактиката и в унисон с новите политически дадености-опита на Радев за преврат и приканването от него на народа към бунт,формиране на общ фронт срещу ГЕРБ.Като в баснята на Крилов орел,рак ищука искат да карат държавната "каруца".РР ще иска да е орела,мотаещитесе вляво-вдясно"Да-БГ"-рак,за КН остава да е щука,а тя иска да излапаостаналите и да управлява сама.Затова чака край Радев в засада и НС не яинтересува.

67

Хе,хе!

преди 3 години

Тази снимка на Нинова най-точно показва какво е състоянието на БСП и колко е авторитета на крушовската ***. Само позата и показва колко е несъстоятелна като лидер, а партийните поръчения за война са точно като от партиен секретар ! Еееех, Нинова, вече не 1991 г. !!! Оттогава изтече много вода и много информация! Знаем кой кой вече и власт червени недомасленици никога няма да видите ! Искате да оглозгате малкото месце на народа , а ? Нема , другарке !!!

66

Анонимен

преди 3 години

БКП се оказа силна антидържавна партия! За 1 вечер се преименуваха в БСП и пак задрапаха за власт и нови кражби! Тяхната сестричка ГЕРБ не пада по-долу.

65

До 71

преди 3 години

Дано БСП изчезне завинаги и ни освободи от неприятното си присъствие.

64

Анонимен

преди 3 години

Избирайте Нинова! Може да дойде и вашия ред да приватизирате нещичко:))) Няма да е Техноимпекс.

63

Анонимен

преди 3 години

До Бсп е в будна кома..Именно затова не трябва да подбират,а голяма част в БСП хората са прелкалено морални и честни,а да се съюзят ако трябва и с дявола,за да учстват във властта,на всяка цена!БСП трябва да бъде подкрепена,ще останем без най-старата лява партия в България,това не трябва да се допуска в никакъв случай,защото ще попаднем в капан!

62

Комунисти ли

преди 3 години

Фалиращи банки и затриващи държави... Комунисти.... Пфуууу

61

Бсп е в будна кома..

преди 3 години

Какво беше това Бсп, че нещо не си спомням ?

60

Анонимен

преди 3 години

Няма значение каква ще е цената,важното е , да се обедините и работите,ако не за победа,то поне за участие в управлението по някакъв начин,за да не изпуснете влака,не се разделяйте,а се обединявайте!

59

Анонимен

преди 3 години

Концентрирайте се в спечелване на избори и поне участие във властта,това трябва да ви са целите,приоритетите и нещото с което да се ангажирате всички,а не в изгаряне на енергия във вътрешни интриги и разделение,разделението не трябва да стои пред вас,ако бъдете пак прекалено морални,ще загубите!Пожелавам успех на БСП,дано успеят!

58

Анонимен

преди 3 години

Членовете на БСП отдавна са виснали и опикават джапанките.

57

Курнелия е абсурд

преди 3 години

*** очевидно(може би без да иска) помага на Борисов, защото тъкмо когато на него започнат да му се клатят краката и се появява тя и започва да плаши хората, че тя може да стане министър председател. Въпреки, че е очевидно, че народа (те и в БСП половината не я искат) никога няма да допусне *** да ръководи България. Това се вижда вече три пъти поред на избори. Не го ли схванахте все още...

56

Анонимен

преди 3 години

Най-важното е да не се цепите,докато се цепите вътре в партията си и сте заети с вашите си вътрешни разделения и интриги заради разделенията,други печелят изборите!Дори и евентуално да не спечелите изборите,но поне трябва да участвате във властта и управлението, иначе ще ви смачкат и съвесем ще останете без финансова подкрепа,а ние не искаме България да е без БСП и БСП трябва да бъде подкрепена!

55

Анонимен

преди 3 години

БСП са тия, дето инсталираха Гешев и Цацаров. Безропотно и в пълно починенеие. Тоест ратаи на Доган и Пеевски!