97

Кой крив, кой прав?

преди 3 години

Сбирка на старите "вечни" депутати. Докараха БСП до 37 депутата в предното Народно събрание, а им се иска още да са "вечни". Но Корнелия Нинова въведе мандатност (включително и за председателя) и сега БСП има вече 80 депутата, излъчи президент, спечели повече кметски места и Нинова има всички шансове да я преизберат. Така че, напразни напъни, няма вече да се получи.

96

Нищо ново

преди 3 години

До Анонимен 106: Гербаджийските *** освен п'ростотии друго не могат да измислят.Но идва краят на Тикволандията.

95

Предизборна сбирка

преди 3 години

Предизборно събрание на опозицията в БСП. Не трябва да се прави трагедия от това.Опозиция може да има във всяка демократична партия. Само в ГЕРБ това е невъзможно. Там Бойко е единствен и неповторимЖалкото е, те един от знаковите лица в тази опозиция - Георги Гергов получи 43 милиона държавни пари за една дупка в центъра на Варна, която не струва и една десета от това. И за какво? За да мъти водата в БСП. И оттогава дупката си е все там, никой не се кани поне градинка да направи на нейно място

94

ТУК СМЕ

преди 3 години

Българи стойте в тая ситуация далеч от всички партии в парламента Комунистическата сбирщина се бие нашето на кого тях да стане лична собственост ТОВА НЕ СА БЪЛГАРСИ ПАРТИИ БОГ Е ПРИ И С ВАС

93

киро

преди 3 години

Тези сами не могат да се разберат и не знаят какво правят а искат да управляват държавата - смях.

92

мдаа

преди 3 години

курненката има горещи революционни вълни

91

Анонимен

преди 3 години

бе ти мени увъжавъш ли *** ба?!

90

Анонимен

преди 3 години

егати и "партията"! преди в бсп имаше хора с осанка, тежест и като говореха, умееха да се изразяват и убеждават! а сега са като комсомолска дружинка от село крушовица, пък на акъл - също чавдарчета!

89

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха-ха!Ездачката на коне, биволици, кози и протести е прогонена от собствената си партия!Дерзайте, другари!!!

88

Анонимен

преди 3 години

До НИЩО НОВОМОМЕНТА НЕ ТЪНЪК,тънки са уменията да се анализира чута и прочетен информация.

87

Анонимен

преди 3 години

До ??????АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ,ПРЕЗ 96г НЕ САМО ИМАШЕ ГОЛЯМ ГЛАД, 5 ДОЛАРА ЗАПЛАТА И 3 ДОЛАРА ПЕНСИЯ ,НО КОМУСТИТЕ УСПЯХА И ДА ДОКАРАТ ДО ФАЛИТ ЦЯЛАТА НИ ДЪРЖАВА!!!НЕ ИСКАМ ПАК ДА ГО ПРЕЖИВЯВАМЕ ПАК-НИКОГА!!!!!!!!!!!

86

към к.94

преди 3 години

Да добавя: ако председател на БеКаПе-то стане някой от деветимата бонзи или Киро дойчемарката/Янков, след 2-3 месеца партията ще се разцепи, а след половин година ще остане без електорат. Омръзнахте ни!

85

Анонимен

преди 3 години

Бъркаш, Кире. НС без деветимата червени велможи и двамата кариеристи, напъващи се за поста на дамата от Крушовица: ти и Кр.Янков.

84

Анонимен

преди 3 години

Кой създаде закони които са като врата в полето и ПОСЛЕ направиха Адвокатските кантори.САМО ЕДНО ИМЕ ,НО НЕ Е ЕДИНСТВЕНАТА-ТАТЯНА ДОНЧЕВА. С ТЕЗИ ЗАКОНИ СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАТ НЕ САМО ГЕРГОВ И НИНОВА.

83

Анонимен

преди 3 години

КАК ДА ВЯРВАМЕ НА ГЕРГОВ??? ТОЙ СИ Е "КУПЕН" ОТ ГЕРБ С 40 МИЛИОНА ЗА ЕДНА ДУПКА В ЦЕНТЪРА НА ВАРНА И ПРЕХВЪРЛЯНЕТО НА КОМПЛЕКСА "СЛЪНЧЕВ ДЕН" НА ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК.

82

Анонимен

преди 3 години

ББ се изказа преди много години , ,ДАВАМЕ МИЛИОН ДА ПАЗИМ НАЦИОНАЛНОТО СЪКРОВИЩЕ ДОГАН'' ', ама после нищо не последва, защото имаше информация от службите. НИТО РАДЕВ НИТО ББ МОЖЕХА ДА ОТКАЖАТ СЪГЛАСНО ЗАКОНА. СЕГА ВНИСАТ ПОПРАВКА, ШЕФА НА НСО РЕШАВА ,ПРЕЗИДЕНТА ПОДПИСВА ИЛИ ОТКАЗВА.ПОСЛЕДНАТА ДУМА ЩЕ Е НА РАДЕВ СЛЕД ПОПРАВКАТА ДО ДНИ.АМА И ЗА ДЕСА ЩЕ РЕШАВА.

81

??????

преди 3 години

До 86Каква криза те гони тебе? През 1996 г.,тези "чисти" ,като сълза социалисти ни докараха до ужасен глад.Сигурно не си бил роден тогава,та сега си в криза.

80

Нищо ново

преди 3 години

До Анонимен 85: Е, като прочете видя ли кой решава дали да охраняват някого? Комисия, чието заседание президентът дори няма право да свика. А оставка (не "уставка") на ръководителя президентът има право да поиска. За това е принципал, но не той е наредил да охраняват Доган и Пеевски а бат'ти Бойко. Тънък момент, нали?

79

Анонимен

преди 3 години

Слави ще се бори срещу МУТРИТЕ. ТОЙ ХОДЕШЕ НА ВСИЧКИ ПОГРЕБЕНИЯ НА МУТРИТЕ И МНОГО ПЛАЧЕШЕ! БОЖЕ!ЗАЩО ТОЛКОВА МНОГО ПОМНЯ! ВСИЧКИ СА КРЭКОДИЛИ КОИТО СЕ КРИЯТ В МЪТНАТА ВОДА И ЛОВУВАТ.ПЛЯЧКАТА СА НАШИТЕ ДЕЦА И ХАЗНАТА НА ДЪРЖАВАТА ДО КОЙТО ЩЕ ГИ ОТВЕДЕМ.

78

Анонимен

преди 3 години

Хората били по улиците и били искали промяна.Едвам събрахте хорица колкото на събор в малко село. Това важи и за вас, и за опонентите ви.Българинът в момента не ще вътрешнополитическа криза. Българинът иска стабилност, чужди инвестиции, повишаване на доходите. Чрез мини трусове, предизвикани от столетницата, това няма как да стане.Стига сте се излагали. Изнудвате полицията да пази циркаджийските ви изяви в центъра на София, но на тази полиция плащаме ние! Искаме да компенсирате тези разходи!