12

Илияна

преди 3 години

Навсякъде простащина! Бай *** си е заседнал в нас и не пуска! И приживе, и след смъртта му, българите така и не разбраха какъв гигант беше този човек, и още е! Цял свят се прекланя на музиката му, а концертите му са събирали хора, броят на които е необятен за човешкото око! Вие, немили - недраги, на коментари и на уста сте перфектни! Но такъв живот е НЕДОСТИЖИМ, за когото и да било от другиго!Тъй че, наведете малко тези глави, бе!Погледнете по - далеч от границите на родна България! Благодаря!

11

Щерю

преди 3 години

Майкъл Джексън се е страхувал да не бъде смачкан като чесън...

10

Анонимен

преди 3 години

До българинДа,точно ако беше жив сега щеше да умре от страх.

9

българин

преди 3 години

Помниъте ли че носеше ръкавици за да не хване някаква инфекция?Представям си сега ако беше жив, щеше да пее само онлайн и да ходи като космонавт заради новия коронавирус. Той и тогава се е страхувал ужасно от всякакви вируси и бактерии.Хипохондрията е психическо заболяване което трябва да бъде лекувано от психиатри с хапчета.

8

Вафла споко

преди 3 години

Джако беше педофил.

7

Ябааааа

преди 3 години

И той като Пеевски ли ва? Със снайпер? А на нашия Бабуин дали се е оплакал?

6

Имаше

преди 3 години

Докторът му е дал прекалено голяма доза незнам си какво...защитиха го. Майкъл беше на практика убит от нещо....никой не знае от какво. Но се знае, че стана дни преди концерта му в Англия, и щеше да каже много истини.....

5

Анонимен

преди 3 години

То като почине човек, може и други тайни неща да му се открият. След 10 години.

4

Анонимен

преди 3 години

Само да го успокоя, че вече няма значение.

3

трогнат до сълзи

преди 3 години

Тайни дневници , гномове , елфи , един мармот обвива шоколад ...Подминахте жълтите вестници и Фейсбук даже !

2

Анонимен

преди 3 години

Петя Славова.Айде малко по сериозно. Обръщат се нещата виждаш. Ще станеш като Крачунов. И след Борисов ще има медии. Подкупните ще заминат

1

Анонимен

преди 3 години

"Изпълнителят на хита "Били Джийн" който почина през юни 2009 г. от инфаркт..."===Опааааа! От инфаркт ли почина наистина? Или от свръхдоза на комбинирани наркотици?