29

БЪЛГАРИН

преди 3 години

Всеки да вземе по камъче от плажа и ще се почисти от изхвърлените там камъни.Всеки да занесе по камък на храма в язовир Жребчево . Ако може да се популяризира подобна инициатива , чудеса се постигат с много хора и голям дух.

28

Превод в ефир

преди 3 години

Напрежението на Росенец беше изкуствено създадено от задкулисието, за да излезнат ДПС жертви.

27

рамадан

преди 3 години

единствено и само дпас и атака победа доган президент пеевски премиердпс и атака победа

26

Един от вас

преди 3 години

57 Един от васБългари, ако не сменим системата на пряка демокрация и народът да решава важни, включително и политически и финансови въпроси, отново ще бъдем излъгани. Ще хрантутим зависи политици. Време е за тотална промяна!

25

ПсевдопатрЕот

преди 3 години

Къде е Валерката, кокто влачеше забулените бабички по границата? Нали е патриот, а бг плажа е заграден от Доган като бащиния. Защо не отидат с другия баш воЕвода каракачана да извлечат татарина от сарая му. Ех, няма ги. Нещо се покриха и не се чуват никакви. Нагушиха се добре, но повече не знам кой нормален би дал гласа си за тях.

24

Активист на БСП

преди 3 години

Вярно ли ,че пребитият от полицията студент от Хага е починал снощи от раните причинени му по време на побоя ???

23

200

преди 3 години

Васко(може би Васил Иванов А.Н.) е говорил с шефа и трябва да се покаже отношение към втория му клуб. Не му е харесало това, което е чул и видял.Не искам да съм лошата, но ще се наложат още съкращения, заради Covid-19.Не мисля, че ако се придържаме към спуснатите от Севда насоки, ще имаме проблеми. Следвайте препоръките до изборите.

22

Анонимен

преди 3 години

А бе от КЪДЕ има толко пари терористта и почитен председател Доган???????Тоя го раздава президент на бг. турците, или държава в държавата!!!

21

200

преди 3 години

Божков винаги да е споменаван катоОБВИНЕНИЯТ В РЕДИЦА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ БИВШ ХАЗАРТЕН БОС. В тази връзка канете Найденов по-често. Той СЪЩО СЕ Е ЧУЛ С ШЕФА и има готовност винаги да е първо при нас.Даренията на шефа и г-н Пеевски да се отразяват с необходимото внимание.Не забравяйте препоръките ми от началото на месеца, относно компаниите на шефовете и отразяването на посещенията на премиера в тях. Същата трябва да е и посоката днес.С колегите от Канал 3 поддържаме първоначалната уговорка за обмен, а от днес и с агенцията на г-н Недялков (ПИК А.Н.). Там препоръките при конференциите на

20

200

преди 3 години

Колеги, напомням на всички, че репортажите за кметовете на ГЕРБ, за които имаме данни, че имат минимални грешки в управлението да са леко критични.За кметовете на БСП и ДБ, включително и районните в София, трябва да сме силно критични, та дори и да засягаме Столичната община.Знаете, че не трябва да изкарваме управлението безгрешно, но не и провалено,ЗА ДА НЕ НАРУШАВАМЕ ДОГОВОРА,но ни е позволена критика, в рамките на нормалното.Напомням ви, че от репортажите с премиера да се изрежат въпросите на бТв, 7/8 и Свободна Европа.За президента репортажите да са кратки и без конкретика.

19

Анонимен

преди 3 години

Има мейл в който са дадени насоките как да се отразяват новините в платените сайтове и телевизии.Същото е и с полицията. Бранене на хунтата с всички средства.Реваха за полицаите, нещо за пребития зверски младеж в платените медии?

18

Коментар

преди 3 години

Сега е редно някой "концесионер"-донор на върхушката да забие чадъри и барбарони на освободения от турско плаж и да дере българите с такси за чадъри,барбарони и ползването на плажа!

17

Анонимен

преди 3 години

Напрежението го създаде полицията която според казаното от бойко на извънредния брифинг предния ден нямаше да е там

16

С200

преди 3 години

Че Тиквата Мафиот е *** е ясно. Обаче се е обградил с още по прости от него.Дончев фъфлещия плачеше снощи че Радев искал цялата власт. Не, не я иска. Иска да се измете крадливата хунта.Излиза Вожда късно снощи и говори. По съвет на Севдето с палата явно. Видимо неадекватен и пиян, един минорен тон, стигащ до сълзи. Неизвесто с каква цел, и към кого реве. Оставям настрана лъжите че сме равни с богатите. Видимо неадекватен и без някаква цел. Излагация на топ ниво

15

Анонимен

преди 3 години

Вчера в Росенец българската полиция пред очите на цяла България разделя етнически турци и етнически българи. Автобуси с етнически турци с шапки ДПС, организирани и извозени от Родопите до морето са допускани до плажа. Останалите, дошли доброволно с личните си автомобили от цялата страна българи са спирани. Защо? Разделяй и остани на власт.

14

Анонимен

преди 3 години

До 15.Плаж ще има и то свободен. Дворец не. Ще бъде съборен, защото е незаконен. Така че споко.

13

Анонимен

преди 3 години

Мен хич не ме интересува кой е Х Иванов, нинова и тн.Иванов им го набута с кесиите. Чудесно показно направи на хунтата. Дай Боже да имат още акции.

12

Анонимен

преди 3 години

Плажуват още, защото Доганистан им разреши да плажуват. Ще се направи концесия на плажа, щом нахалниците искат там да има плаж. Ще се набучат чадъри по 1000 лева и пак ще има демодекорация. Просто демото ще бъде с равни права с богатите да плаща скъпия плаж.

11

ЕвемС200

преди 3 години

Гледах снощи тиквун как се разрева.Беше много неадекватен и очевидно доста почерпен. Едно към едно със изтеклия запис за кърджалийската шундда. Потвърди си сам че записа е истински. Шехерезада пиарката му пак му го нахлузи. Мухахаха

10

Анонимен

преди 3 години

Явно е време БСП и ДБ да спрат да се срамуват и официално да обявят връзката си. :-)Някой може ли да пусне идин линк независимо откога, в който Христо Иванов коментира гафовете на БСП или Румен Радев или Доган?