32

Анонимен

преди 3 години

До Това дали е той? 34"Досега електрическа кола не е пускана защото на никой не му се умираше."Хайде по-сериозно, а!!!! Не е пускана защото на никоя компания до сега не бе отпускана толкова държавна помощ и толкова привилегии и дотации за купувачите. Ако си мислиш че бъдещето е на ел-автомомилите, жестоко се лъжеш. Няма как целия автопарк по Света да е на тях като основен автомобил, по обективни причини. Нито би било екологично. За малки градски колички в пренаселени градове- може

31

Това дали е той?

преди 3 години

Интересното в случаят е как е минал покрай световната мафия без да го бастисат. Или има двойник на когото плаща за да се появява вместо него или живее в бункер и не си показва носът навън. Не знам кой го протектира в САЩ но със сигурност не е приятел на петролните милиардери. Настъпа страшно много и страшно големи. Досега електрическа кола не е пускана защото на никой не му се умираше.

30

Анонимен

преди 3 години

Еми тарикат е...но го може. Още с ПейПал като го продаде на иБей за $2 милиарда, направи големия си пробив, СпейсЕкс са си пари на данъкоплатци, но може си го човека.

29

Христо Христов

преди 3 години

До бай ДжонАз чакам да се купя от новата супер дупер кола - Никола (също като Тесла)... от 6 години фирмата не е произвела нищо досега. Но струва десетки милиарди...

28

Анонимен

преди 3 години

Страшен тарикат.

27

бай Джон

преди 3 години

Точно в Китай за май Тесла са продали 11000 автомобила. Само първият по продажби - VW, са продали двадесет пъти повече!!! Общо за месеца са продадени 1.63 милиона автомобила, Тесла имат пазарен дял под 0.7%. А компанията има пазарна оценка повече от Тойота, например. Гига-мега-хипер-завод, но 1400 за акция дали е балон, а?

26

Христо Христов

преди 3 години

До 26Криптоволутите са кото долара - а6о му вярват хората - има стойност.

25

Анонимен

преди 3 години

И какво, признавате, че сте мързеливи, некaдърни и функционално неграмотни шe6eци, които не могат да ползват гугъл даже?!Понеже не съм мързелив и некадърен като вас:За качеството: jd power стъдиЗа фалитите - потърсете си ги сами.

24

Анонимен

преди 3 години

Само пускам слух-балон..Цял свят се напълни с Тесли, построи гига-завод в Китай, два в САЩ предстои в Берлин... Вие плямпайте като пумпали балон, балон. Човека е способен и много му завиждат. Балон са криптовалутите, Мъск повечето активи са му производствени и технологичени.Зад криптовалутите какви активи стоят, А?

23

бай Джон от Омаха

преди 3 години

269% нагоре, а при условията в момента трябва да са едно 20% надолу, все пак заводите му бяха затворени доста време заради ковид-а. Класически балон, тук ще има много разплакани инвеститори, когато акциите се върнат от 1400$ на цената от преди една година - около 250$. По минус 1150$ на акция - ще боли!

22

Митьо очите

преди 3 години

Продавам праскови.

21

Капиш !!!

преди 3 години

Капиш

20

Съдружник на Гейтс

преди 3 години

Не искам да се хваля, но Бил Гейтс и аз сумарно притежаваме 160 милиарда долара и 520 лева!

19

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовТака ли? И къде е източникът на този факт? Защото фактите обикновено имат източници и те не са коментари под статии.

18

Анонимен

преди 3 години

Тук някой хора няма идея как работят големите корпорации и си мислят, че всичките пари са на един човек :))) било балон :) ох боже :) размисли и страсти на балкански селяни.

17

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовШе6еци сте вие които по цял ден си седите на мизерната работа и се чудите къде да си излеете злобата от факта, че за нищо друго не ставате. Бил фалирал няколко пъти, ама ето, че пак е отгоре докато вие ще сте цял живот на дъното. :) аре дерзай.

16

Христо Христов

преди 3 години

До Това е овъзмездителяНе мъск, а корейците вече таковат мамата на фолксваген. Скоро китайците ще се намесят и корейците ще трябва да идат в по-горния сегмент, за да оцелеят.Тогаз ще е свършено с немските мошеници.Отделно е, че са некадърни и вече закъсняват година с концепцията си за ел. кола (като вероятно ще я зарежат и полнат нова).

15

Христо Христов

преди 3 години

До 10Не аз - чети автоизданията - там редовно си има класации за всичко.

14

Христо Христов

преди 3 години

Мъск е завличал досега 3 пъти акционерите на фалирали компании.Нищо лошо, просто факт.ПП. С некачествените тесли, корейската конкуренция и немските подкупи - нищо чудно и тесла да фалира до 2 години.

13

Анонимен

преди 3 години

Дотук евала на Мъск. Вече промени света. Но ме е яд, че накрая ще фалира и китайците ще изкупят всичко, което е направил на безценица.