6

Анонимен

преди 3 години

Хитро премерена държавна политика, а не безсилие на държавата.Нима Германия, която има разточителен ресурс за такива служби като закрила на детето, защита на потребителя, митници и прочие, няма ресурс за една толкова важна за икономиката дейност, като контрол на пазара на труда?Кой вярва на тези хуморески?Я стига, моля ви се...

5

Анонимен

преди 3 години

Това не е никакъв пропуск, а целенасочена политика на уж неглижиране на проблема, като по този начин се допуска сив сектор в пазара на труда и се ограбва труда на чуждестранните работници, които потенциално винаги са в нарушение на закона.Двойнствени стандарти, целящи експлоатация на чуждия труд и вечна вина на тези, които дават труда си за Германия.С този трик германците са вечно прави, а чужденците вечно виновни.

4

Христо Христов

преди 3 години

Защото държавата не иска да я спре. Не е случайно, че последни от "цивилизованите" (каквото и да значи това) държави въведоха минимално заплащане. Все пак корупцията и незаконността са част от немската култура и начин на живот, незаконната работа ще струва повече да се изкорени, отколкото са щетите, които причинява.

3

Анонимен

преди 3 години

Щото им е от полза за икономиката

2

,

преди 3 години

Защо ми изтрихте коментара след като в него нямаше нищо нередно! Господ да ви съди!!!

1

.

преди 3 години

..и си поправете "удареното и"!