24

Истината

преди 3 години

Пробитата лира потъва ли потъва...а Мюмюн го яхнал султана и го шиба с камшика да тегли към Ориента!

23

Резил

преди 3 години

Това е излишна изцепка.

22

Вещ

преди 3 години

Миналата година бпц поповете пеяха молитви против гейовете с което извършиха грях в храмовете и наказанието от Господ няма да е само да използват миналогодишния свещен огън

21

До 3

преди 3 години

"От 24 ти юли?! Точно от тази дата! Разбрах защо се прави всичко това. Запомнете датата!"Лозанският договор ли имаш предвид?

20

Татърлъ Доган кючек

преди 3 години

Да покани и баба си Меркел, да се дупи на килимчето. Дано вдене че ще гори в ада за унищожаването на Европа.

19

Анонимен

преди 3 години

Да си пууммак в 21 век е психическо растройство.

18

Варна

преди 3 години

Всички джамии в България да сменят своят статут , превръщаме ги в свинеферми ,проблемът е решен . Всичко това е следствие на криворазбраната цивилизация . Модерно е да си черен , *** , да не си християнин , да гледаш куче , а не дете и т.н. Този свят в изтрещял , тотално при това . Нашите европейски империалистически *** ,които искат да се покажат ,като толерантни съсипват Европа и бялата раса . Не съм нацист ,не членувам в такива групи и прочие ,но това е самата истина .

17

SULEIMAN Kadir

преди 3 години

хахахаха,робите отрано почнали да ***,нищо нимогете да направите вас дори нева броят за хора

16

Св. Ястреб Ходжа

преди 3 години

Това да си турчин е проклятие,зла съдба,труднолечима болест,синоним на *** човек и роб.Страховете на роба са много понеже е беззащитен.

15

1453

преди 3 години

до 14вие без това направихте то джамията до БНБ исторически музей

14

1453

преди 3 години

най после, след 86г прекъсване

13

Ела, Ердогане

преди 3 години

Ела в Бълтария. Спаси ни.

12

Анонимен

преди 3 години

Ние пък да направим Баня Баши в София музей! Впрочем тя по документи си е музей на османското изкуство! Който не вярва да провери! Софийска община веднага да предприеме действия по демонтаж на незаконно поставената озвучителна техника, а СДВР да изведе самонастанилите се там лица! Такса за вход-1 лв.

11

game1

преди 3 години

Нямат джамии ли? Не могат да се молят вкъщи ли ? Е добре като искат да си приватизират сгради.. Дали ще им помогне за молитвата - съмняваме. Съмняваме Бог да е в храма..

10

Мишо Шнадото

преди 3 години

*** ако ще бахайско богослужение да има, на кого му пука. Айде да може в собствената си държава да решават къде да си пращат хаховците.

9

Ай сиктир бе Ердоган

преди 3 години

Няма проблем, започваме кампания за превръщане на древната Томбул Джамия в Шумен в църква където да се извършват богослужения. Танто за танто.. Да видим какво ще стане..

8

Анонимен

преди 3 години

Трябваше да я направи обществена тoaлeтнa та всички да мирясват!

7

Горкият султанчо

преди 3 години

Толкова се напъва да бъде световен играч, но няма кой да му подскаже за "принципа на Питър" - отдавна си е надскочил равнището на компетентност. Икономиката буксува, просветените и умните хора в Турция не го понасят, в стремежа да надъха шовинистите само увеличава броя на външните си врагове и недоброжелатели. И какво като отново направи "Света София" джамия? Никой не е успявал да живее дълго напук на всички останали. И той ще си намери майстора.

6

Моше

преди 3 години

Дедите ми са измислили исляма за да има "религия" и за най - npocтите!

5

:-)

преди 3 години

После турците да не се чудят защо има земетресения, суши или пък наводнения.