36

Въпрос

преди 3 години

Интересно каква професура е защитила тази ханъма?

35

Диагноза

преди 3 години

Страхът е голяма работа ! Страхът тресе Радеф яко ! Усеща как Гешев го е стиснал за топките и знае , че изходът е само един - ако може да създаде хаос и в хаоса да отърве кауша ! А че е за кауша е 1000 % сигурно ! Защото е национален предател ! И Гешев ще го закпчае затова ! Най-мерзкия българин в историята ни ще се окаже руския резидент Радеф !!!

34

Факт

преди 3 години

Руският резидент Радеф показа и образно кой е той - излезе от Президентството с вдигнат юмрук ! Така са снимани Сталин , Ленин , партизани и .....Хитлер !!! Държавен чиновник зове за бунт и революция !!! Гешев, къде си ,бе ? Че това е държавен тероризъм !!! Вземай мерки, озапти това руско г.ов.едо ! Фуражката не е българин, терорист е !

33

Свиня

преди 3 години

за пръв път имаме прокуратура която работи в явен инетерес на определени хора....пред такава прокуратура по добре да има неработеща прокуратура....инак всички дето скачаха по площадите през годините напразно са си тресялаи телесата....

32

Хайде стига

преди 3 години

Тази герберска *** вярва ли си? Слугите като нея ги защитават, а народа не може да ги търпи.

31

Money, money

преди 3 години

Заради това слово-слагане, слово-усукване, слово-хвалене тази девойка порасна от доцент по психология в Пернишкия университет в Директор на Институт за изследване на човека. Там печели международни и национални проекти, ръководи никъде-неиднексирано научно списание. Въобще - блестяща научна кариера.

30

Поручик Ржевски

преди 3 години

Времето ти изтича, МУТРЕСО

29

е2-е4

преди 3 години

https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/8936577

28

Анонимен

преди 3 години

Няма ли да почне процедура по импийчмънт на Радев?

27

Анонимен

преди 3 години

до Киро Х Гешев не е този, който набутва. Съдът набутва. Гешев още никого не е набутал и няма и да набута.

26

Сата НАТО

преди 3 години

Според нея за първи път имаме прокуратура, която се вижда, че работи.-----Няма нужда от повече проеетрение на устата.Човек, който не вижда, че Гешев е един болен психопат, напразно е изживял живота си.

25

Киро Х

преди 3 години

Прокуратурата наистина работи и Гешев ще набута Мун Чо на топло за измяна и конспирация с криминални елементи. Дори да трябва да изчака края на мандата му, защото опастност да бъде преизбран дефакто не съществува.

24

Анонимен

преди 3 години

Бoклуk, потапяй се.

23

Койчо

преди 3 години

Този експерт съм го виждал в спалнята на баце да прави снимки облечена само с фотоапарат

22

Анонимен

преди 3 години

***, потапяй се!

21

BG

преди 3 години

""политическият психолог проф. Антоанета Христова"" - хаха!!! Питайте Мутропитека - платена от него " Софийска *** ***** " Той си ги храни, дава им титли...

20

Анонимен

преди 3 години

"Според нея за първи път имаме прокуратура, която се вижда, че работи."И за кого работи таз прокуратура? Кога извика на разпит Доган да го пита що е заградил плажа? Кой му даде това право? Откъде са му парите да си прави парк на морето? Защо държавата трябва да му плаща охраната? Кога го разпитаха? КОГА?Никаква прокуратура не работи! Мафията работи и нищо друго!

19

Мен

преди 3 години

Абе тоя *** Радеф президент ли е или *** превратаджия , че нещо никой на този свят не знае ???!!! Освен платените престъпници които БКП използва винаги когато им е нужно

18

Анонимен

преди 3 години

Като падне хунтата, тая и по радиоточката няма да се обади повече

17

Анонимен

преди 3 години

тая е като оная от кърджали като се изразява бб