243

Анонимен

преди 3 години

До bb kazaТочно това дразни хората -явните неистини.

242

Х

преди 3 години

Герберите си въобразяват, че са единствени и на власт завинаги. Просто се позабравиха и прекалиха тези хора. Завладели с всичко, не им се неави, че хората се опълчиха срещу тях защото им писна. И сега брифинг след брифинг, опитват се да ни манипулират, окупирали медиите сякаш им са бащиния .

241

bb kaza

преди 3 години

"Сега най-важното е да се хванем на работа."Ами точно неговите симпатизанти не са помирисвали работа, а живеят на наш гръб.

240

Анонимен

преди 3 години

За автобусите с ромите на контрапротеста ли говорим?

239

Анонимен

преди 3 години

Гepберунгели, следващият път ще висите по стълбовете!

238

антиседераст

преди 3 години

Извозвали симпатизантите с автобуси ! а стига бе ! та нямат ли гербирите симпатизанти от София ?

237

Гражданин

преди 3 години

Жалки!!! Толкова време ни управляваха тези ..... Не ги искаме!

236

чичо

преди 3 години

Къде ги видяхте тия счупени стъкла на автобусите?Ако беше вярно герберастките ТВ-та щяха да се нас..рат от снимки и репортажи!Тиквата се тресе от страх и е готов да потопи в кръв протеста.Да не забравя обаче,че краят на всички диктатори и сатрапи е един и същ!Прошка няма да има!

235

Анонимен

преди 3 години

Браво на полицията,само бой без значение кой от къде е.Навремето имаше ред защото милицията яко биеше и живеехме спокойно а сега сме *** като Америка.Не искам Герб,но не искам и старите.30г.никой не забрани Дпс,развъдиха ромите и дадоха свободия,медийна и всякаква.Пак Русия ке ни спаси-осъзнайте се!!!

234

Анонимен

преди 3 години

Хахахаха ... а когато преди няколко години точно вие трошехте автобусите с които се изнасяха депутатите от НС, не беше хулигантство, а беше свещен народен гняв!Живота има гадно чуство за хумор.

233

Христо Христов

преди 3 години

Срвдният пръст е израз на безсилието - признак на една диктатура. Карането с буси на "привърженици" - също.

232

Поручик Ржевски

преди 3 години

Мутри управляват, платени роми идват да ги подкрепят.Да ти *** и демокрацията

231

анонимен

преди 3 години

Президентските привърженици са червени ***! Някои не можаха да кажат, защо са на протеста, други трудно се изразяваха, а трети показваха среден пръст! Чупенето на автобусите бе очакван завършек на юрналото се президентско стадо!!!

230

ля ля

преди 3 години

сценарият на герб няма да издържи!лошо направиха полицайте че пребиха човекът независимо каквото е направил! сега трябва да има оставки защото цял Свят видя как се случват нещата години назад тук!

229

Анонимен

преди 3 години

Горките... къса ми се сърцето :(

228

Анонимен

преди 3 години

"Симпатизантите" са платени както и извозването им с автобуси,2 часа им е бил "протеста". Съвсем умишлено направен протест,целящ конфронтация с хората,които СПОНТАННО излязоха да протестират против безобразията на Борисов и слугинажа му! "Симпатизантите" всъщност ги употребиха,Винету се скри зад гърбовете на платен електорат,той в момента е отново в ролята на неоценен герой.Толкова лицемерие и същевременно открит цинизъм! Друг е въпроса,че от години в БГ нищо не се е решило с протест....

227

До 275

преди 3 години

И на теб всичко добро

226

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен отивам да спя , ще видим как ще се развият нещата Всичко добро

225

Анонимен

преди 3 години

До 272 273 Трябва да се организираме , тия дето се предлагат са същите само обикновени хора трябва да управляват .

224

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 270 идея нямам, какви са настроенията по форумите Едни ще си искат леви ,други десни, трети СЛави , ще има и патриоти предполагам , по-умерени , по-крайни ....