15

Анонимен

преди 3 години

Директно при ба Ставри бе.

14

Вече

преди 3 години

Прокуратурата ли решава кой да бъде пуснат под гаранция? Преди тези неща се решаваха от съда. Явяваш се пред съдията и той решава колко време да стоиш в ареста, дали предатавляваш обществена опасност, каква е гаранцията...Да закриват съда и прокурор номер 1 да раздава присъди. Няма нужда от съдии и адвокати.

13

Анонимен

преди 3 години

Спаси си скъпа кожа срещу 1 мил.???

12

и аз питам същото

преди 3 години

До Анонимен 2 Исках да задам същия въпрос, но той вече е зададен :))) Само "честен" бизнесмен може с лекота в кратък срок да плати такава гаранция за пореден път :))) Да допълня коментара на номер 2.

11

Kiorsufra

преди 3 години

Bg politikata e kato futbolani....loko spe4eli kupata , a GSKA gi pobedi v Plovdiv.

10

Хипо(хондрил)

преди 3 години

Не позирай, депонирай!

9

Мерки

преди 3 години

Спрямо обвиняемите са взети мерки за неотклонение Гаранция в пари, като за Пламен Бобоков тя е в размер на 1 000 000 лв., а за Пламен Узунов - 20 000 лева.Е, тоя Узунов явно е много проблемна личност щом Прокуратурата е готова да му даде 20 бона само и само да не го търпи вътре!

8

Анонимен

преди 3 години

Гешев,какво стана с милионите евро в шкафчето на началникът ти и кюлчетата със злато!?Може ли да къта милиони евро в шкафа си Борисов,когато бедни хора не могат да си купят елементарни лекарства,да не говорим за животоспасяващи.Подлуди хората с милиционерските си чалъми,затова си най мразеният прокурор от създаването на тази институция.

7

dodger

преди 3 години

и това смешно обвинение къде трябва да мине?

6

Анонимен

преди 3 години

До Sichtpunktтака си пишеш 5 за 6, бизнеса с утилизация на опасни отпадъци в България се държи на 100 % от хора на ДПС, и всяка една фирма като тази на Бобоков, ще не ще трябва да има сключен д-р с някоя от тези фирми, понимаеш другарЮ, или може би си мислиш че Бобоков сам си утилизира опасните отпадъци, и вместо това ги копа некъде.Просто престанете с тези глупости, за всички е ясно че "ДЖУДЖЕТАТА" са хвърлили око на бизнеса му

5

stiling

преди 3 години

Незнам дали е пародия, но съм сигурен, че българските бизнесмени тип "Бобокови" със сигурност не са толкова бели, чисти и честни както се представят. И фактът, че "дават" работа на стотици хора, не им дава право да нарушават законите. Със сигурност типично по български са спестили няколко милиона лева през годините за депониране на опасни оловни окиси в Германия, плащайки 20 -30 000 лева на някой кретеноид да ги закопае в полетата край Плевен.И сега трябва да си платят за икономията.За назидание

4

izh

преди 3 години

Човека има 30 броя на щат юридически отдел , тръгнали да го занимават с джобни пари. Това са реалностите днес. Като се създадат прецеденти , утре може да е и в затвора, или поне докато адвокатите не го източат. Справка колко богато е подплатен Цв. Василев

3

Sichtpunkt

преди 3 години

Тези един милион ги е "избил" със складираният незаконно от негова фирма BUKLUK!В Германия щеше да плати един милион ЕВРО глоба!Колко ли *** е депонирал незаконно!?Това е страшно цензура!

2

Анонимен

преди 3 години

Колко пъти още ще искат от Бобоков гаранция от 1000000 лв?!

1

Пешо

преди 3 години

Това е пълна пародия.