34

Анонимен

преди 3 години

По въздушно-капков път дали са охранява. Доган и звездолет имаше нали?

33

Килипира

преди 3 години

Валчери ше раздават ли, не ща да плащам нищо. Кот дадът и шъмар да йе. Идвам или отивам?

32

Анонимен

преди 3 години

Пада само по телевизията. Бариерата, която преграждаше достъпа до имота, в който пребивава почетният председател на ДПС Ахмед Доган в парк "Росенец" край Бургас вече е демонтирана.На петдесетина метра зад нея обаче е изникнала нова преграда - ограда на строителен обект. Достъпът отново е забранен и продължа да се охранява от НСО

31

Трой

преди 3 години

Няма го никъде което го има тук. Едни се съобразяват с Дръндарския ром наречен Доган. Държава без закони . Смешнооо много . Нямам коментар на такава простотия.

30

я как можело!

преди 3 години

Четинестият наместник на R-домуз да си бега в Истанбул, докато е време, че ще го опърлим лошо!

29

Анонимен

преди 3 години

Около 20 роми, които трябвало да подкрепят контрапротеста на ГЕРБ се объркаха и попаднаха на протеста срещу управляващата мафия пред президентството. Присъствието им смути болшинството млади хора. Журналисти решиха да ги попитат какво правят там, но те предпочетоха да си замълчат.Мухахаха

28

Анонимен

преди 3 години

А защо Радев е искал Доган да се охранява по суша и море не ми е ясно!

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21 През последните 12 години ГЕРБ са тези , които бетонират Ахмед ДоганКой му подари ТЕЦ Варна ?А това е само една песъчинка от многобройните услуги от страна на Борисов

26

офф

преди 3 години

До ЦКнещо не си разбрал ситуацията както трябва... ама нали си от матриала

25

izh

преди 3 години

Eй така президентя поискал и след 15 минути решението е взето. Ама кога го поиска? Начеса си крастата с публично оакване на площада, преброи дивите зайци, тегли чертата и режисьорът каза " за сега спираме, алармата стана голяма" Кухата кратунка поне за носене на вода става, ама тая?

24

До 16

преди 3 години

И аз исках един път да се разхождам в една българска държавна гора, много готина дива природа а те военните я окупирали и не пускат да се минава, дори автомати извадиха, а аз съм българин, български гражданин, а не ми дават да се разхождам в собствената ми държава, щял съм бил да ги шпионирам, какъв интерес имам да шпионирам родната си държава?

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16За Лукойл в България или да пионерите на Камчия говориш?

22

Далновиден

преди 3 години

Радвайте се на тая малка победа над Доган,ама да знаете,че не се ли промени радикално управлението-след 20(може и 15) години Доган ще владее цялата държава!И в Европа ще се пръкне първия президенто-падишах.

21

Гинка

преди 3 години

Сетила се Мара да се побара....

20

Ф.С.В.

преди 3 години

Ами СЯ? Доган няма да може да се пече на слънце в Джамията си -необезпокояван от Никой- А каква ще е Съдбата на "Жълтата" Фланелка ?? Дали ще трябва да стане работник на надник? Направо развалиха рахатлъка на Доган-Ами То от години там всичко е забранено и си е негово-Държавата чак сега ли "Прогледна" когато хора бяха блъскани за да не стъпят на брега -все едно са сирийски емигранти идващи на остров Лесбос! Чудя се дали един ден няма да изгонят и НАС от БГ?-Останалите все още българи в България!

19

До 1

преди 3 години

Какво значение има важното е, че президентът Радев реши проблема с плажа, обърна се към народа чрез пресата, получава обратна връзка как като президент може да реши проблема и човека го свърши.Това се очаква от един президент да разрешава проблеми дори и чрез странни методи, а не да не се хваща с проблемите защото може да се изложи. Има ли упоритост рано или късно проблемите се решават, а следващия път като има такъв проблем Радев ще го реши с лекота, защото е рутиниран вече.

18

Анонимен

преди 3 години

Идвайте в София Боко дава кюфтета и кебапчета,ако докарате съселянин получавате 1 кебапче или пита кашкавал зависи от томболата.

17

Анонимен

преди 3 години

До хПропусна новийот песок...

16

Анонимен

преди 3 години

Не мога да си обясня как е възможно. Как така който си реши ще си отцепи парче българска земя? И ще си направи независима от държавата територия? Всички ми казват, че не ги интересува. Казват - Е, що, ти там ли ще ходиш на плаж?Абе вие добре ли сте?! Аз не подарявам и сантиметър от тази земя! Нито продавам! И ако бях близо, утре щях да отида на плаж там.

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Ма направо, затова Герберастите пускат СМСи като побеснели на Водстрой и служители от толсистемите да организират хора за протеста в София...