204

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 216. Аз също имам много желания: например да стана ПРЕЗИДЕНТ, но съм ***, но имам силно желание, в края на 5-те годишния си мандат, все ще науча нещо. Аз,"Анонимен" ще те кефя 216 пъти и няма да ти бъде за първи път, стига да си алашик, аз съм турче и ми харесват такива като теб, важното е да имаш голямо желание. Мерака 216, мерака му е майката, само мерака, другото е простотия.

203

Буден!

преди 3 години

До Нищо ново221. Какъв ти президент, превратаджия, българо-убиец, болшевишка хунта. Превратаджии от 09.09.1944г., БКП-БСП фашисти, убийци, просташки народен съд, 30-сет лагери на смърта по образец на Хитлер, 60 хиляди невинни българи убити , без съд и присъда, БКП забранена със закон на 05.05.2000г.за криминално-политическот си управлиние. Сега, дори да протестират 50 000 комунисти това не са българския народ. ПРЕЗИДЕНТ МУТРА !

202

Анонимен

преди 3 години

Оставка и затвор за Радев, Бойко и Гешев.

201

За смешев!

преди 3 години

До Смешев - 216. Нали знаеш, че болшевишката хунта БКП носеха каскети. те са каскетаджиите, шумкари. Ха.. ха.. ха.. .. .. .. .. !

200

Анонимен

преди 3 години

Гузен негонен бяга. Настъпаха го по мазола па ревна като ритнат в пищяла.

199

Нищо ново

преди 3 години

Според закона за НСО оперативното му ръководство се осъществява от началника, а той се отчита пред парламентарната комисия, не пред президента. Така е според гербаджийският закон.Президента осъществява наистина контрол и общо ръководство, но пише за какво, и са изброени три неща: това е назначаване и освобождаване на началника, след това, утвърждава основните структури и удостоява офицерите с различни звания. Това е целия контрол, осъществяван от президента по закона за НСО.

198

Смях в залата

преди 3 години

Това вече е върха в цирка.Главнокомандващия на АРМИЯТА Радев агитира бай Петко от Бусманци да събаря власта!Да изкара от казармата една рота,бай Петко да не е Крали Марко.В село Куиловци има има надарени селяни които и Френски командоси с колове от домати бият,там да агитира!

197

до 218

преди 3 години

Като повечето българи. Те затова си го избраха.

196

Анонимен

преди 3 години

Точно пак БСП, да борят корупцията, смешно, самата система на столетницата е изградена върху корупция.От корупционните схеми на червените, още не мойе, да се отървем.

195

void

преди 3 години

Радев си изми ръцете със Станчев. Или му ги измиха. Във всеки случай човекът изгоря - иначе нямаше да изисква охрана на Росенец до 15-ти септември въпреки че прекият му началник (Радев) в изявление се дистанцира от този курс за да избегне жегата. Смешното е, че Радев все се оплаква как нищо не зависело от него и същевременно не поема инициативата там където има правомощия.

194

Анонимен

преди 3 години

Мене за пръв път ме кефи Радев обикновено говори общи приказки за да не заспи , за пръв път се опита да се хване с реален проблем и да търси конкретно решение, определено не съумя да използва най правилния път а избра доста странен но реално реши проблема, което е важно. А в интерес на истината всеки от нас като решава за пръв път някакъв проблем не използва най оптималния път просто поради липса на опит.С опита идват и оптималните пътища към решението на проблеми.Важното е че има желание.

193

Смешев

преди 3 години

Ако още някой ми се подиграе за каскета лично ще го аристувам, лазбалхте ли ме!

192

мдаа

преди 3 години

Радев се опитва да създава нов ОФ ,защото тактиката на комунистите е да създават отечествен фронт докато докопат властта ,след това избиват бившите си съюзници.Но този пътномерът няма да мине ,комунистите ще гледат властта през крив макарон, ще срещне национален отпор и страната ще му се стори тясна и ще трябвад абяга при Шапошников

191

оставка

преди 3 години

Първо разумно действие на президента за 4 години.

190

бг

преди 3 години

руски шпионин ай сиктир отивай във Сибир!

189

Анонимен

преди 3 години

Ей, Толупи!Правомощията на Президента над НСО са орязани от ГЕРБ и той не решава кой да охранява НСО.НСО то спазва закона на ГЕРБ според които тричленка решава кой да се охранява и НСО изпълнява решенията и а те са от ГЕРБ.

188

Анонимен

преди 3 години

Радев отиде твърде далеч, като нарече законноизбраното правителство"мутри".Колкото на думи, да зове за "обединение", той не е обединител на нацията.

187

За знамето

преди 3 години

За игричките против правилата скоро ще има дуспа нареждайте се ида стискате и пазите здраво члена

186

Кривопис

преди 3 години

Да се разреши достъпът, а не достъпа

185

До 202

преди 3 години

Бойко не е обиждал никой?Бойко не прилага ушичен натиск, той прилага натиск чрез полицията, и всичко възможни държавни институции!!Извинявай в кой свят живееш???