3

Селянин

преди 3 години

Много навременна рецепта! Тамън преди месец презряха вишните. След 11 месеца па ша узреят. И тогиви ше си напраим компоти. От компотите става много убава ракия. Слагаш матриала, сипваш вътре два-трийсе компота и след 20 дни вариш. Супер!

2

Анонимен

преди 3 години

Вишните са много арометен плод. Не знам колко е добре да им се прибавя и натрапчив вкус на карамфил. Но със сигурност знам, че ако си поиграете да им махнете костилките, вкусът на компота ще е с няколко нива по-добър. А и траен. Защото всички плодове от семейство розоцветни имат костилки или семена, които при варене отделят цианидни съединения, т. е. отрова, лека, но отрова.

1

АнонимеН

преди 3 години

СЪДЪРЖАНИЕТО НА ГЛАВАТА ТИ Е ТОЧНО КАТО КОМПОТ ОТ ВИШНИСА ВЯРНО ТРЯБВА ДА СЕ РЕКЛАМИРАТ ДЪЩЕРНИТЕ САЙТОВЕ НО ТОВА Е АБСУРДНО ВЕЧЕ ПОНЕ ДА БЕШЕ РЕЦЕПТА ЗА БАКЛАВАКОМПОТ И БАБА ЗНАЕ КАК СЕ ПРАВИ