108

До 110

преди 3 години

До до100Диньо Шарланов ли имаш предвид?Ако говориш за него, пропуснал си и пребиваването му в редовете на БЗНС. Иначе през целия си живот е работил две неща - най-напред политически офицер, но го изритали оттам. После преподавател по предмета История на БКП, но го спипали, че няма висше образование, но по някакъв начин си доставил такава тапия след30-годишна възраст, имало е такива възможности за "наши" хора.След промените написа няколко книги, в които заклейми комунизма. Та така.

107

Анонимен

преди 3 години

Корне, не бързай!Ако има предсрочни избори, може да не успееш изобщо да влезеш в парламента.По-изгодно е да си доизкараш мандата.

106

old stupid retard

преди 3 години

До Анонимен И КАЗА НАРОДЪТ ... ЩОТО ТИ СИ НАРОДЪТ НАЛИ

105

грешка от бързане

преди 3 години

искам,помня

104

до100

преди 3 години

Нищо не се е променило,дори става все по лошо.Аз съм на 67 и помна.Гадовете умеят да заблуждават ,за да цоцат.Пример-в нашият район имаше един голям комунист,който събираше ОФ.Баща ми не изкаше да плаща и веднага го привикаха.Същият след промяната влезе в СДС,после в НДСВ и накрая в Герб.Отново лозунги и знамена за демокрацията.Секретарка на ОФ в район дори стана депутат от Герб.

103

Анонимен

преди 3 години

Спомням си през2009 ,преди изборите,Доган направи едно изказване,че каквото каже това става.Това вбеси хората и Герб победи с голяма преднина.Добре обмислен ход на Доган.Вече 10 години накъдето се обърнеш всичко се руши.Страшна корупция,липса на всякакъв ред,неработеща прокуратура,разпасала се ромска ***,особено по селатаТака и не разбрахме кой фалира КТБ.Чудя се,как още я има тази държава,при такова крадене.

102

Вихър

преди 3 години

Тази е за Карлуково!!!Поне малко да се вслушваше в трезво мислещите си съпартийци и нямаше да върши толкова много глупости!!!

101

Радул Мисирков

преди 3 години

Кога ще свърши, целия този цирк?Взе да ми писва! Ще емигрирам.

100

Анонимен

преди 3 години

До: 90Не е така.ДС създаде ДПС, а ДПС създаде ГЕРБ!

99

Анонимен

преди 3 години

Леля Корни, ако продължава в тоя дух ще изпонатръшка избирателите си :)

98

Анонимен

преди 3 години

Hasan Azis da pravi mesten regionalen referendum s sms za otcepvane na rodopskia region ot Sofia.Baktin ot tesi bulgarski offshorni komunisticheski teroristi.

97

Хахо

преди 3 години

Урааааа!Кака Корни ще ни води на екскурзия до София!В автобуса ще питам какво трябва даа правим там, за да си заслужим този подарен круиз.И по 20-тачка на човек щяло да има, ураааа!

96

Само минавам

преди 3 години

Другарки и другаре кажете ми едно име на файл министър , действащ във вашите правителства, който да е бил задържан и уволнен??? Едно име, само едно. Няма , всички до един честни. То не беше АЕЦ, топлофикации подарени на ваши бизнесмени, фалити на банки и какво ли още не. Едно име и аз идвам с вас да протестирам , ама няма такова. Е как дава

95

До До 69

преди 3 години

Социализмът унищожи капиталистите, но именно те създадоха богатите западни държави, към които всеки днес се стреми, защото иска да живее по технитестандарти.Така че, дрОгарЙО, мошениците и престъпниците ще плачат за социализма, защото тогава беше най-лесно да се отърват от санкции като се колаборират.Спекулата процъфтява там, където има дефицит, а по времето на социализма дефицитът на много неща се поддържаше изкуственоГотованци на заплата бяха поне 2/3 от "трудещите "през соца.Понимаеш?

94

Анонимен

преди 3 години

До До 69Мошеничества, спекула и престъпност имаше и през соца, всеки го знае. Това, че почти нищо не се съобщаваше по медиите, не означава, че не го е имало. България е малка и народът беше информиран за повечето безобразия, голяма част от които оставаха ненаказани, ако безобразникът се присламчи към БКП, ако дава подкупи или или стане доносник.Мързеливите готованци ги създаде социализмът, като осигури на всекиго заплата и почти унищожи конкуренцията чрез практиката на предрешените конкурси.

93

Анонимен

преди 3 години

Тия да не потриват ръце и да не се слагат никъде щото и вас не ви искаме!Отивайте си с Бойко!Мишки ялови

92

Христо Христов

преди 3 години

Бсп са като близнак на герб. Разликата - минимална... гените на същите родители.

91

Анонимен

преди 3 години

Няма как да скриете милиардите предплатени за самолети докато държавата тъне в разруха, както и останалите далавери те ще се връщат, защото истината винаги излиза наяве накрая.

90

40

преди 3 години

До аполитичнаМиличка, преди да ме определяш, трябва да знаеш, че съм видял повече от теб. Младежките ми години минаха пред РОБСТВОТО на ***, които са национализирали имуществото на дядовците ми. Не ми се прави на интересна, ясно ???Между другото НИКОЙ няма право да ми дава характеристики като не ме познава. ОК

89

Анонимен

преди 3 години

Корнелия ще докара куцо и сакато на безплатна разходка до София, като бонус ще им даде и безплатен обяд, опакован като за туристи. От тях ще се иска само да скандират каквото им се каже.Пука им срещу кого и за какво ще скандират. Важното е да се разнообразят за без пари. Пък и може по някоя двайсетолевка подарък да им отпуснат, кой знае ...