137

именно

преди 3 години

До Йовоза 8 месеца пандемия имаме 230 починали, кото повечете са със тежки заболяваниядневно си заминават в БГ около 300 души по статистикаподобно е положението във ВСИЧКИ други държави с малки изключения като северна италия, ню юорк, бразилия, където проблемите са съвсем други не свързани с вируса той само ги катализира.така че моля не ми говорете за ПАНДЕМИИИ ПОВЕЧЕ АКО ОБИЧАТЕ!!!!!

136

Анонимен

преди 3 години

*** *** скочиха на клавиатурата да защитават ментето Мангърков.Ха-ха-ха.

135

Търново

преди 3 години

Много гняв има у народа срещу тоя шушляк мангъров, и пак лекарите от НОЩ го спасяват от линч като връщат една, по една мерките срещу пандемията! А след като се само обяви сам че е срещу всякакви ограничения на заразата следва да си понесе последствията - умишлено поставя живота на милиони в риск! Това е тежко престъпление и извършителя си има име!

134

ром с лимонда

преди 3 години

ХОРА , МОЕТО МНЕНИЕ Е ЧЕ: ОТ ВИРУСИТЕ НЯМА ОТЪРВАНЕ...САМО СЕ ЗАБАВЯТ НЕЩАТА.....ЗАЩО НЕ СЕ ПРОУМЯВА....КЕ СЕ ЗАРАЗИМ СИЧКИТЕ ДО 5 ГОДИНИ....ТОВА Е БИБЛЕЙСКО НАКАЗНИЕ ЗА СОДОМА И ГОМОРА...ПЛЪЗНАЛ ПО БОЖИЯТА ЗЕМЯ....ТАКА , ЧЕ БДЕТЕ И СЕ МОЛЕТЕ.....

133

Йово

преди 3 години

Преди 3 месеца според щаба зала "Армеец" трябваше да се напълни с болни от корона вирус и хората да *** като мухи по улиците. Сега 3 месеца по късно зала "Армеец" е празна а българина се чуди как да отиде в Гърция на почивка.

132

Анонимен

преди 3 години

Дофторята много мразят източването на здравната каса, особено когато не ги засяга пряко. Искат си кинти, искат си бонусчета от продадени илачи, симпозиуми, конференциийки на банско, круизи, тарикатчета са. Конкурират се доста успешно с ушефите по мурафети, чалъми и рушветчийство.

131

Анонимен

преди 3 години

БОК-ЛИК

130

атв

преди 3 години

В условията на извънредно положение този доктор си позволи публично да оспорва указания и мерки на НОЩ. Това е все едно в сражение ротния да командва:бегом към укритието, а артелчика да вика:стойте няма да ни уцелят, защото не са им точни пушките. За такива действия се търси наказателна отговорност. До сега го спасява личното му приятелство с премиера.Доста хора дължат заблудата си на него. А с разрастването на случайте ще е отговорен и за доста неблагополучия.

129

див селянин

преди 3 години

ЕДИН ДА КАЖЕ : ЦАРЯТ Е ГОЛ.....ТОВА Е ИСТИНАТА, БОЛНИЦИТЕ СА ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА, ДЕМЕК ЦОЦАТ ОТ НЕПРЕСЪХВАЩАТА КРАВА (НЗК)

128

споко

преди 3 години

До Подкрепям гоне е само в БГ така, в сащ в евопра навсякъде ако подадеш глас срещу на сзото деиствията и безумията и те гонят, уволняват, линчуваттова е истината

127

ПАЦИЕНТ

преди 3 години

До: номер 105Кой чете невнимателно? А???Кой? Кой? Кой?В БОЛНИЦАТА е излекувана възрастна жена, не в детската клиника, която Е ЧАСТ ОТ ЦЯЛАТА БОЛНИЦА.Така ЯСНО ли се изразих?Или пак ще ми правите жонгльорски фокуси с думите?

126

хаха

преди 3 години

много ясно ако се вслушате в специалистите трябва да спрете кранчетата с паритекак само 200 20000 трябва да се подпишат, глад голем брей

125

Анонимен

преди 3 години

Да видим списъка на подписалите и да видим къде работят.

124

Анонимен

преди 3 години

Браво на лекарите. А сега, Мангъров да си подава оставката и да влиза в партията на Слави Трифонов и МБАЛ "Седем-осми" да му плаща заплатата за пропагандата на неистините.Не може държавата да плаща за неистините на един заблуден вирусовъд.

123

Анонимен

преди 3 години

До ХХайде стига глупости. Бил плюел колегите си. Как ли не! Каза, че с увеличаването на парите по пътеката хоспитализациите ще се увеличат и това е проверимо и несъмнено ще е точно така - всички сме наясно, че е прав и знаем причините, поради които ще приемат повече пациенти. Когато колегите му говорят глупости за това как заразените с по-малко вируси изкарвали по-леко вируса, без заобикалки казва че говорат глупости. Прямите хора обикновено не са много обичани.

122

Анонимен

преди 3 години

Долу ГЕРБ, долу НОЩ. Всичко е политически решения към този момент.

121

Анонимен

преди 3 години

ЯВНО Е КАЗАЛ ИСТИНАТА ЩОМ ТАКА СЕ РАЗПЪРДЯХА.

120

Анонимен

преди 3 години

Тази клоaка се разпада.

119

Анонимен

преди 3 години

Помните ли в неврологията на Св. Ана мисля, дето пациентите плащаха за избор на екип, а оперираше екипа, който си е на смяна, без значение какво е избирал и за какво е плащал пациента. Един от шефовете на болницата разкри случая и каза, че това е неморално и заради воя, който нададоха лекарите, беше уволнен. Беше прегледал камерите в операционните от които се виждаше, че не оперират избраните екипи и го обвиниха, че нарушавал правата на пациентите с поставянето на камери. Смях в залата

118

Х

преди 3 години

Всеки има право на мнение. Но постоянно да обикаляш по медиите и да плюеш колегите си е грозно и нахално. Ето защи блс отдавна трябваше да санкционира мангъров за неетично и непрофесионално държание. Имам чувството, че този човек не е много наред. Постоянно търси медийно внимание и се прави на интересен. Опитва се публично да компрометира водещи специалисти от нощ