52

СПАРТАК

преди 3 години

РАДЕВ - ПРЕМИЕР! СИМОВ - ПРЕЗИДЕНТ! НИНОВА - ГЛАВЕН ПРОКУРОР! Радев безпартиен премиер за гласът на онези 2 - милиона избрали го, и за цял народ, нова република по модел на Левски. От Вазов до Левски. От днес до 18 юли рожденият ден на Васил Кунчев - Левски. ДНИ НА ГНЯВ И ПРОМЯНА! Дни на памет и покаяние пред будителите.

51

Анонимен

преди 3 години

Ама Корнело вие наистина сте изр..оди,да протестираш против правителството при акция на прокуратурата,вие сте луди *** кокошко.Това е все едно Борисов да събере една тайфа и да вряка под гадевите прозорци когато му арестуваха министър,пък заместник,пък кметове,а вместо това той ги уволнява.Вашият режидентин един не уволни,а само врещите за човешки права НО САМО ЗА ВАШИТЕ.Съд и прокуратура СА НЕЗАВИСИМИ или ви харесват когато не докосват ваши хора,иначе льоши,льоши та чак мандрите ви зоват.

50

манолов

преди 3 години

на тая снимка са събрани баш мафиозите

49

Хе,хе!

преди 3 години

Комунистическите кокошки са пред Президентството и искат да се заразят , но не хваща червеното, не искат хората сърпа и ч.у.к.а пак да ги пляска по главите ! Мъдър е народът ! Знае на кого да вярва! А Гешев е седнал на ъгъла на Президентството, дъвче дъвка и само гледа кои са там . Защото скоро предстои червено дефиле към прокуратурата ! Започват въпросите: "От къде имате толкова милиони и защо загробихте тази икономика и тази красива и богата страна България ?. А отговор нема !

48

Анонимен

преди 3 години

Изсипало се едно ремарке с тор пред преЦеденството и главния аграр го менажира.

47

Анонимен

преди 3 години

Честно, като ги гледам тези, предпочитам мафията на Борисов да си остане на власт.

46

ф16

преди 3 години

Мафиотска, колонизирана територия.

45

Анонимен

преди 3 години

се арестуват хора от президенството толкова демонстративно .??Демонстративно стана, когато Президентът се изправи да се защитава.Ако му беше чиста работата, нямаше да се притеснява толкова

44

до 48

преди 3 години

Абе , не съм почитател на герб , доган , сараите му и да се арестуват хора от президенството толкова демонстративно .Но още по-мало съм почитател и на комунистите с Русията и кака *** .И тяхната попара съм сърбал.

43

БСП

преди 3 години

В този час стотици хиляди Българи се стичат на площада в подкрепа на техния Президент!! България се събужда!! Да изметем хунтата на ГЕРБ!! Да доведем БСП на власт! Само Нинова може да върне справедливостта в България!

42

Анонимен

преди 3 години

Представителите на БСП и на ГЕРБ във ВСС дружно избраха Гешев за прокурор!Против беше само Панов и една съдийка от съдийската квота.Нинова и комуниста от Банкя не казаха и дума срещу Гешев. Не казват и дума срещу Доган и Пеевски те са едно и също.Радев е военен има чест и за това казва истината.

41

леле мале , смех

преди 3 години

бсп и импексова ги видохме , ама младежкото бсп къде беше че нещо не ги видох ! ако под младежи имате предвид от 69г. на горе , значи са били там ! абе независимата къде е , не можа да събере хора за спонтанен протест ли ?

40

Анонимен

преди 3 години

Този зад госпожа Лъжа не беше ли, който лъжеше, че водата в София била отровена

39

БСП

преди 3 години

БСП победа!! г-ж Нинова премиер, г-н Радев президент!! Това е спасението на България от мафията на Борисов.

38

БСП

преди 3 години

Всички истински Българи в момента са пред прозорците на Бойко Методиев Борисов!! Кураж Българи победата е близо. Ще изгоним хунтата!!

37

Анонимен

преди 3 години

Точно на тази госпожа Костова не и е мястото на протеста. Дошла е да си излъска падналия имидж. От три години драпа за предрсочни избори, защото до редовните, съвсем никой вече няма да и вярва.

36

Анонимен

преди 3 години

Гешев репетира за завряния зет, какво ли ще бъде като арестува

35

Импорт експорт

преди 3 години

Вие вярвате ам ние НЕ другарко.

34

иванов

преди 3 години

Партизан за бой се стяга . *** не за победен бой ,ами пак да ги бият

33

Анонимен

преди 3 години

Нинова да каже,как гласуваха представителите на БСП във ВСС при избора на Гешев!?Това обяснява всичко.