109

Козяк

преди 3 години

Тръмп, Помпео, Меркел, фон вер Лайн, Столтенберг и още цяла плеада демократи, либерали и всички останали , които не мога да изброя, си гледат на боб и умират от любопитство! Аз също съм любопитен, но няма кой да ми каже

108

Ruslan

преди 3 години

До Они сообщаютсяА как Вы хотели. Если в семье работает 1 человек, 3-е детей + жена домохозяйка. Порядка даже 20000 рублей на члена семьи вполне достаточно, чтобы нормально в России жить, т.к. коммунальные услуги и многие другие на порядок ниже чем у вас.

107

Ruslan

преди 3 години

До ФактСредняя по России порядка 500$, я уж не говорю о центре. У меня в конторе средняя 1000$.

106

Анонимен

преди 3 години

До Факт

105

манджа

преди 3 години

До Мда. Инфраструктурните обекти САЩ отдавна са ги построили, с изключение може би на стената с Мексико. Сега се занимават с дреболии като дялане на тесли и айфони, разходки по Марс, поддръжки на прозорци, ябълки и андроиди, сателитен интернет и други подобни. За да могат умниците от форумите да си изливат мъдростите.

104

манджа

преди 3 години

До наблюдаващ. И кой ще ПЛУВА по канала бе, ***?

103

наблюдаващ

преди 3 години

Започва изпълнението на колосален проект. Никарагуанският Канал! Строителството ще се осъществи от частна китайска компания на стойност 40 милиарда.Охраната на обекта е възложена на Руският Военноморски Флот-както повреме на изграждането,така и следкато започне плуването по канала.Панамският канал е пред фалит!Който разбира за какво става въпрос,ще е наясно и за бъдещето на света...

102

Петров

преди 3 години

Кой е този военнопрестъпник отляво на китайския президент?

101

НАПИШИ КОМЕНТАР

преди 3 години

Двама диктатори на снимката, а народите им мизерстват и робуват по 14 часа на ден за купичка ориз, жените им се продават за жълти стотинки, само за да избягат от "райския" живот.

100

европеид

преди 3 години

Браво много се радваме за китаиско руските взаимоотношения дано русия стане като китаи та да даде нещо хубаво на тоз свят те китайците си знаят работата и ще ги възпитат

99

Идеалист

преди 3 години

Запада няма визия за бъдещото, защото се управлява от глобалисти-хомосексуалисти. Какво да се очаква от такива хора? За тях е важно удоволствието им в момента, това са хора с много комплекси, породени от недъга им!

98

Мда

преди 3 години

В Китай работят,а в САЩ бутат паметници...Кой ще дръпне напред,а?Да сте чули за поне един голям инфраструктурен обект в САЩ напоследък?Няма и да чуете,всичко се крепи на Холивуд,Пентагона и Печатницата,ама и там взе да поскърцва.

97

Ха-ха

преди 3 години

До Факт"Свободният дух на западната демокрация" нещо много взе да се задъхва напоследък,докато несвободния Китай пердаши напред...Или свободният дух май не е толкоз свободен,щом му натрапват разни измислени ценности и пришълци от къде ли не...

96

Факт

преди 3 години

В китай средната заплата е 200 долара, за Русия няма смисъл да се коментира, едните Западът ги използва за евтина работна ръка, другите за източник на ресурси, няма шанс да се мерят със свободния дух на западната демокрация.

95

Анонимен

преди 3 години

Много вредни режима са това. Двете колонии на глобалистите вървят в пакет. едната със силна армия,другата с производството си. Китай вече въведе електронен концлагер за народа си,Путин се готви да направи същото. Нищо положително не могат да предложат на света тези диктатура.

94

олд

преди 3 години

Големия брат(Китай) назидава малкото братче(Русия)

93

Студент

преди 3 години

Е как може да го виждат ?! Естествено като двама узурпатори ! Нали трябва да възродят комунизма в световен мащаб ?!

92

Анонимен

преди 3 години

Русия трябва да извърви дълъг път докато стигне жизненото равнище на Албания. Нищо, че са световна сила...

91

Анонимен

преди 3 години

По-вероятно е китайка да легне за 30 долара отколкото за 50 евро. А за рубли въобще не говорим, там смеха е много голям.

90

Анонимен

преди 3 години

Бъдещето е в елиминирането на ролята на долара като световна валута. Вероятно в тази насока са били разговорите.